Zayn Malik nem beszél a One Directionnel
2015. április 05. 10:37
|
|
AryaStarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 219266 offline
|
Én... nem értem, miért csinálja ezt. Nem mondom, hogy megutáltam, mert még mindig nagyon szeretem, és biztos vagyok benne, hogy oka van, amiért nem áll szóba velük (vagy a hír is hamis, és tök jóban vannak), de akkor is csalódtam benne. ♥
2015. április 05. 10:39
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Csak engem untat már kicsit, hogy mióta kilépett, minden második hír a médiában csak erről szól? Több mint egy hete ez folyik a csapból is. Lerágott csont.
2015. április 05. 10:44
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
A rajongók csalódtak Zayn-ben, a csapattársait a turné közepén otthagyta... No comment.
2015. április 05. 10:48
Miért kell Zayn-nek ezt csinálnia? Nem elég, hogy azt hazudta a bandatársainak, és a rajongóknak is, hogy normális életet akar élni, de rá 2 napja már is stúdióba vonult? Erre még azzal sem tiszteli meg társait, hogy szóba álljon velük!! Túl mélyre süllyedt!!
Nagyot csalódtam benne!!
2015. április 05. 10:55
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Kicsit unom már ezeket a cikkeket.
2015. április 05. 10:55
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Az még senkinek sem jutott eszébe egyébként, hogy talán pont azért lépett ki, és nem másért, mert meg akarta szakítani a kapcsolatot?
2015. április 05. 10:57
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
egyre inkább biztosabb vagyok abban, hogy Zayn nem kilépett, hanem kitették. Ezt gondoltam az elején is, aztán volt pár hír, ami becsapott, de most már tényleg 80%-ban biztos vagyok benne, hogy Cowell egy jó lehetőséget látott ebben az egész cirkuszban. A One Direction nézettsége rohamosan nő, a lemezeladások hatalmasat ugrottak, mindenki ezeken az újabb infókon csámcsog és ha nem lenne elég, Simon még egy remek ötlettel előállt, hogy ha már csak négyen vannak, keressünk egy új tagot egy tehetségkutató keretein belül. Mit gondoltok, mennyit fog kaszálni ezzel? Annyit, amennyit mi elképzelni sem merünk!
És gondolom, valamikor kipattant a fejéből ennek a tehetségkutatónak az ötlete és megvalósította hozzá a feltételeket: kitette az egyik tagot, aki történetesen Zayn lett, szerintem azért, mert mostanában egyre kevésbé illett ebbe a "jófiúkból álló, anyuci kedvence tinibanda" imázsba. Most mondhatnátok, hogy felnőttek és mindannyian megváltoztak, nem csak Zayn, de azért, ha belegondolunk Zayn vált a leginkább "rosszá".
És ha Simon eltervezte, hogy kirakja Zaynt, akkor ő nem mondhatta, hogy NEM, és a többiek sem állhattak mellé, ugyanis itt nem úgy mennek a dolgok, mint egy átlag bandában, ahol a banda önálló és senki nem áll felettük, legfeljebb mellettük, akit akkor rúgnak ki, amikor kedvük tartja. Simon tette őket azzá, amik. Ő alkotta meg a One Directiont, így innentől kezdve azt csinál velük, amit akar. És meg is teszi
És gondolom, valamikor kipattant a fejéből ennek a tehetségkutatónak az ötlete és megvalósította hozzá a feltételeket: kitette az egyik tagot, aki történetesen Zayn lett, szerintem azért, mert mostanában egyre kevésbé illett ebbe a "jófiúkból álló, anyuci kedvence tinibanda" imázsba. Most mondhatnátok, hogy felnőttek és mindannyian megváltoztak, nem csak Zayn, de azért, ha belegondolunk Zayn vált a leginkább "rosszá".
És ha Simon eltervezte, hogy kirakja Zaynt, akkor ő nem mondhatta, hogy NEM, és a többiek sem állhattak mellé, ugyanis itt nem úgy mennek a dolgok, mint egy átlag bandában, ahol a banda önálló és senki nem áll felettük, legfeljebb mellettük, akit akkor rúgnak ki, amikor kedvük tartja. Simon tette őket azzá, amik. Ő alkotta meg a One Directiont, így innentől kezdve azt csinál velük, amit akar. És meg is teszi
1 felhasználónak tetszik:
cat32
2015. április 05. 11:02
|
|
gitarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.03. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 238445 offline
|
Mile ezt írta
Idézet
egyre inkább biztosabb vagyok abban, hogy Zayn nem kilépett, hanem kitették. Ezt gondoltam az elején is, aztán volt pár hír, ami becsapott, de most már tényleg 80%-ban biztos vagyok benne, hogy Cowell egy jó lehetőséget látott ebben az egész cirkuszban. A One Direction nézettsége rohamosan nő, a lemezeladások hatalmasat ugrottak, mindenki ezeken az újabb infókon csámcsog és ha nem lenne elég, Simon még egy remek ötlettel előállt, hogy ha már csak négyen vannak, keressünk egy új tagot egy tehetségkutató keretein belül. Mit gondoltok, mennyit fog kaszálni ezzel? Annyit, amennyit mi elképzelni sem merünk!
Teljesen igazad van Mile
2015. április 05. 11:02
Az előttem szóló taghoz hasonlóan, én is elég erősen kételkedem abban, hogy önszántából szállt ki a bandából...
2015. április 05. 11:05
Idézet (Mille @ 2015.04.05. 10:57)
Esküszöm, nekem már nem kell írnom. Mindent megfogalmaztál, amire én gondoltam
2015. április 05. 11:13
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Igazad van Mille.
2015. április 05. 11:16
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
szerintem ez már túlságosan fel van fújva,de lehet,hogy tényleg ekkora nagy arca lett a gyereknek...de nem hiszem el,hogy ilyen gyorsan hátat fordítanának egymásnak...és amúgy nem rég a 1D srácok azt mondták most erősebb a banda,mint bármikor és nagyon hálásak a rajongóknak
de meglepő azért ezek a eladási számok...
2015. április 05. 11:18
Mille teljesen igazad van, én is így írtam volna le.
2015. április 05. 11:46
|
anonimegirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 242299 offline
|
Én szeretem a sràcokat, és sajnàlom,hogy Zayn így döntött, ez vàrható volt egy idő utàn főleg, ahogy a rajongók viselkednek ahogy a baràtnőikkel bànnak.. lehet sok lett neki.. utóbbi időkben nagyon rà szàlltak Zaynre.. az hogy stúdióba vonult szerintem lehet egy arcon csapàs a fiúknak és nekünk akik normàlis módon szeretjük őket. De.. senki nem tudja mi történt mi az oka, mindenki csak találgat annyi ilyen cikk lesz még teljesen ki lesz merítve ez a téma.. bennfentesek, közeli batàtok.. persze. Ezt ők úgyis elmondjàk majd és azt azért nem hiszem, hogy 5 év baràtsàgnak csak így hàtat fordít majd. Kitartást a sràcoknak és sok szerencsét Zayn-nek ugyan úgy ahogy màsik 4 fiút őt is szeretni fogom tovàbb
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.