Starity

Zayn Malik nem beszél a One Directionnel

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 05. 10:29 #41
myrita00
myrita00

StátuszA rózsaszín nem csak szín hanem életstílus.!! :$ <3 xoxo
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 533
Csatolások: 0
Azonosító: 206384
Csalódtam Zayn-ben .....
2015. április 05. 10:33 #42
Gemma21
Gemma21
Hozzászólás: 1114
Azonosító: 212314
én erre már nem is tudok mit mondani. Rengeteg rajongó csalódott benne
2015. április 05. 10:37 #43
AryaStark
AryaStark
visszatérő vendég

StátuszCsak egy isten van. És az a Halál.
Hozzászólás: 301
Azonosító: 219266
Én... nem értem, miért csinálja ezt. Nem mondom, hogy megutáltam, mert még mindig nagyon szeretem, és biztos vagyok benne, hogy oka van, amiért nem áll szóba velük (vagy a hír is hamis, és tök jóban vannak), de akkor is csalódtam benne. ♥
2015. április 05. 10:39 #44
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Csak engem untat már kicsit, hogy mióta kilépett, minden második hír a médiában csak erről szól? Több mint egy hete ez folyik a csapból is. Lerágott csont.
2015. április 05. 10:44 #45
EmmaOliviaHolt
EmmaOliviaHolt

Státusz**Blue eyes
Hozzászólás: 755
Csatolások: 71
Azonosító: 237600
A rajongók csalódtak Zayn-ben, a csapattársait a turné közepén otthagyta... No comment.
2015. április 05. 10:48 #46
- törölt felhasználó -    
Miért kell Zayn-nek ezt csinálnia? Nem elég, hogy azt hazudta a bandatársainak, és a rajongóknak is, hogy normális életet akar élni, de rá 2 napja már is stúdióba vonult? Erre még azzal sem tiszteli meg társait, hogy szóba álljon velük!! Túl mélyre süllyedt!! sad.gif Nagyot csalódtam benne!!
2015. április 05. 10:50 #47
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
az egész meg van játszva, pont ezért, hogy cikkezni lehessen és h téma legyen. Gusztustalan
2015. április 05. 10:55 #48
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Kicsit unom már ezeket a cikkeket.
2015. április 05. 10:55 #49
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Az még senkinek sem jutott eszébe egyébként, hogy talán pont azért lépett ki, és nem másért, mert meg akarta szakítani a kapcsolatot?
2015. április 05. 10:57 #50
Mille
Mille
visszatérő vendég

StátuszFeelings that come back are feelings that never left
Hozzászólás: 445
Csatolások: 970
Azonosító: 228201
egyre inkább biztosabb vagyok abban, hogy Zayn nem kilépett, hanem kitették. Ezt gondoltam az elején is, aztán volt pár hír, ami becsapott, de most már tényleg 80%-ban biztos vagyok benne, hogy Cowell egy jó lehetőséget látott ebben az egész cirkuszban. A One Direction nézettsége rohamosan nő, a lemezeladások hatalmasat ugrottak, mindenki ezeken az újabb infókon csámcsog és ha nem lenne elég, Simon még egy remek ötlettel előállt, hogy ha már csak négyen vannak, keressünk egy új tagot egy tehetségkutató keretein belül. Mit gondoltok, mennyit fog kaszálni ezzel? Annyit, amennyit mi elképzelni sem merünk!
És gondolom, valamikor kipattant a fejéből ennek a tehetségkutatónak az ötlete és megvalósította hozzá a feltételeket: kitette az egyik tagot, aki történetesen Zayn lett, szerintem azért, mert mostanában egyre kevésbé illett ebbe a "jófiúkból álló, anyuci kedvence tinibanda" imázsba. Most mondhatnátok, hogy felnőttek és mindannyian megváltoztak, nem csak Zayn, de azért, ha belegondolunk Zayn vált a leginkább "rosszá".
És ha Simon eltervezte, hogy kirakja Zaynt, akkor ő nem mondhatta, hogy NEM, és a többiek sem állhattak mellé, ugyanis itt nem úgy mennek a dolgok, mint egy átlag bandában, ahol a banda önálló és senki nem áll felettük, legfeljebb mellettük, akit akkor rúgnak ki, amikor kedvük tartja. Simon tette őket azzá, amik. Ő alkotta meg a One Directiont, így innentől kezdve azt csinál velük, amit akar. És meg is teszi
1 felhasználónak tetszik: cat32
2015. április 05. 11:02 #51
gitar
gitar
visszatérő vendég

StátuszAz én módszerem az, hogy nincs módszerem.
Hozzászólás: 156
Csatolások: 1
Azonosító: 238445
Mile ezt írta
Idézet
egyre inkább biztosabb vagyok abban, hogy Zayn nem kilépett, hanem kitették. Ezt gondoltam az elején is, aztán volt pár hír, ami becsapott, de most már tényleg 80%-ban biztos vagyok benne, hogy Cowell egy jó lehetőséget látott ebben az egész cirkuszban. A One Direction nézettsége rohamosan nő, a lemezeladások hatalmasat ugrottak, mindenki ezeken az újabb infókon csámcsog és ha nem lenne elég, Simon még egy remek ötlettel előállt, hogy ha már csak négyen vannak, keressünk egy új tagot egy tehetségkutató keretein belül. Mit gondoltok, mennyit fog kaszálni ezzel? Annyit, amennyit mi elképzelni sem merünk!
És gondolom, valamikor kipattant a fejéből ennek a tehetségkutatónak az ötlete és megvalósította hozzá a feltételeket: kitette az egyik tagot, aki történetesen Zayn lett, szerintem azért, mert mostanában egyre kevésbé illett ebbe a "jófiúkból álló, anyuci kedvence tinibanda" imázsba. Most mondhatnátok, hogy felnőttek és mindannyian megváltoztak, nem csak Zayn, de azért, ha belegondolunk Zayn vált a leginkább "rosszá".
És ha Simon eltervezte, hogy kirakja Zaynt, akkor ő nem mondhatta, hogy NEM, és a többiek sem állhattak mellé, ugyanis itt nem úgy mennek a dolgok, mint egy átlag bandában, ahol a banda önálló és senki nem áll felettük, legfeljebb mellettük, akit akkor rúgnak ki, amikor kedvük tartja. Simon tette őket azzá, amik. Ő alkotta meg a One Directiont, így innentől kezdve azt csinál velük, amit akar. És meg is teszi
Teljesen igazad van Mile
2015. április 05. 11:02 #52
- törölt felhasználó -    
Az előttem szóló taghoz hasonlóan, én is elég erősen kételkedem abban, hogy önszántából szállt ki a bandából...
2015. április 05. 11:05 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mille @ 2015.04.05. 10:57)
egyre inkább  biztosabb vagyok abban, hogy Zayn nem kilépett, hanem kitették. Ezt gondoltam az elején is, aztán volt pár hír, ami becsapott, de most már tényleg 80%-ban biztos vagyok benne, hogy Cowell egy jó lehetőséget látott ebben az egész cirkuszban. A One Direction nézettsége rohamosan nő, a lemezeladások hatalmasat ugrottak, mindenki ezeken az újabb infókon csámcsog és ha nem lenne elég, Simon még egy remek ötlettel előállt, hogy ha már csak négyen vannak, keressünk egy új tagot egy tehetségkutató keretein belül. Mit gondoltok, mennyit fog kaszálni ezzel? Annyit, amennyit mi elképzelni sem merünk! 

Esküszöm, nekem már nem kell írnom. Mindent megfogalmaztál, amire én gondoltam meghajolo.gif
2015. április 05. 11:13 #54
Janina2014
Janina2014
visszatérő vendég

StátuszEgyesülve nyerünk, Szétszakítva elesünk. /Bob Marley/
Hozzászólás: 169
Azonosító: 225092
Igazad van Mille. smileeee.gif
2015. április 05. 11:14 #55
TamoArva
TamoArva
visszatérő vendég

Státusz"Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable. ;) '
Hozzászólás: 232
Azonosító: 209904
Mille teljesen megfogalmaztad ami bennem is megfogalmazódott, egyetértek mindenben
2015. április 05. 11:16 #56
peaceandlove
peaceandlove
Hozzászólás: 1625
Azonosító: 233941
szerintem ez már túlságosan fel van fújva,de lehet,hogy tényleg ekkora nagy arca lett a gyereknek...de nem hiszem el,hogy ilyen gyorsan hátat fordítanának egymásnak...és amúgy nem rég a 1D srácok azt mondták most erősebb a banda,mint bármikor és nagyon hálásak a rajongóknak laugh.gif de meglepő azért ezek a eladási számok...
2015. április 05. 11:18 #57
- törölt felhasználó -    
Mille teljesen igazad van, én is így írtam volna le.
2015. április 05. 11:33 #58
- törölt felhasználó -    
Mille teljesen igazad van smileeee.gif !
2015. április 05. 11:38 #59
Jack99
Jack99

Státuszhttps://www.youtube.com/watch?v=F5hGGYKOle0
Hozzászólás: 606
Azonosító: 201240
A nyulam nem tojt tojást.. Hihetetlen.... sad.gif
"pletykák szerint"... Most minden egyes pletyka után cikket kell irni? -.-"""
2015. április 05. 11:46 #60
anonimegirl
anonimegirl
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 242299
Én szeretem a sràcokat, és sajnàlom,hogy Zayn így döntött, ez vàrható volt egy idő utàn főleg, ahogy a rajongók viselkednek ahogy a baràtnőikkel bànnak.. lehet sok lett neki.. utóbbi időkben nagyon rà szàlltak Zaynre.. az hogy stúdióba vonult szerintem lehet egy arcon csapàs a fiúknak és nekünk akik normàlis módon szeretjük őket. De.. senki nem tudja mi történt mi az oka, mindenki csak találgat annyi ilyen cikk lesz még teljesen ki lesz merítve ez a téma.. bennfentesek, közeli batàtok.. persze. Ezt ők úgyis elmondjàk majd és azt azért nem hiszem, hogy 5 év baràtsàgnak csak így hàtat fordít majd. Kitartást a sràcoknak és sok szerencsét Zayn-nek ugyan úgy ahogy màsik 4 fiút őt is szeretni fogom tovàbb smileeee.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok