Zayn Malik nem beszél a One Directionnel
2015. április 05. 07:52
|
|
milka_csokiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 240009 offline
|
OceanSoul teljesen egyetértek veled! ^.^
2015. április 05. 08:14
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Könyörgöm, hagyják már ezt abba! Most mi van? Tízezer cikk lesz erről? Zayn kilépett, és pont. Ennyi. Muszáj lesz elfogadniuk.
2015. április 05. 08:18
szinte mindenki tudta, hogy ez lesz.
mit érdekli zaynt harry meg a többiek? le se sz.rja őket.
mit érdekli zaynt harry meg a többiek? le se sz.rja őket.
2015. április 05. 08:20
Szerintem már mindenkit kezd irritálni ez a téma, de annyi igaz, h Zayn nagyon szemét. Nekem már akkor óriásit sűlyedett a szememben amikor kilépett, erre még rá tett egy lapáttal.
2015. április 05. 08:29
|
|
lizike.loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 62 Csatolások: 2 Azonosító: 240432 offline
|
Most már abbahagyhatjátok, de komolyan. 10 cikk ugyanazzal a témával? Kilépett, kilépett...Kész, pont!
2015. április 05. 09:09
Lehet, hogy pont csak az eladásokat akarták megdobni ezzel az egésszel, és két hét múlva Zayn bejelenti, hogy visszatér.
2015. április 05. 09:22
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
OceanSoul teljesen egyetértek veled
~
2015. április 05. 09:31
Mit hisztizik Zayn még mindig sose voltam One Direction fan sőt sose szeretem volna . Egy számuk tetszett kb 9 éves lehettem a What you makes a beautiful vagy azt se tudom hogy kell leirni a szam cimet . En már az elején tudtam hogy ez egy problémás csapat . Őket csak a hirnév érdekeli . Még mindig csak versenyeznek . És ha annyira testvérek voltak miért ált ki a csapattból zayn . Én nem hiszem hogy ez volt a valódi ok . Mindig csak hazudik mindenki es ebből elegem van . Ezzel akarod felhivni magadra a figyelmet ez száalmas . Máskor hazud azt hogy egy csillámfaszláma miatt léptem ki . Istenem ez olyan szánalmas . És gyerekes .
2015. április 05. 09:33
Idézet (OceanSoul @ 2015.04.05. 07:16)
Hány napja lépett ki? Van egyáltalán már egy hete? Mi van akkor, ha nem válaszol Harry 1-2 hívására, világvége? Nyilván nem azért vált ki, hogy folyton vele traccsoljon, meg vele kommunikálja le először mit miért csinál. Szerintem a srác élete jelen pillanatban totális káosz lehet, köszönhetően az ún. fanoknak és a másik 4 háttérben tevékenykedő srácnak. Ha ez az állapot fog fennmaradni pár hétig/hónapig, akkor lehet hivatkozni arra, hogy milyen genyó alak, le se sz*rja az egykori társait stb ők viszont egyelőre örüljenek annak, hogy a lemezeladásaik száma drasztikusan megnőtt.
Tény, hogy Zayntől nagyon tapintatlan döntés volt a turné kellős közepén kilépni, nem csak a másik 4-gyel szúrt ki, de a rajongóikkal is, viszont hiába jelenik meg róla naponta cikk, ha a hírértékük 0. Még mindig nem tudni a valós okot, lehet hogy állandó nézeteltérése volt egy másik taggal, lehet hogy több $-ra vágyott, esetleg a saját lábaira kívánt állni, netalántán elege lett a cuki fiú imázsból passz. Sose voltam 1D fan (sőt)
de a kiválása után felmentem az oldalukra, végigolvastam, hogy a többiek hogyan vélekednek az esetről, egy személyes gondolat sok annyi nem állt ott, csak az üres sablonszövegek,- szomorú, hogy kilépett, minden jót kívánunk neki, ettől még barát marad blabla... Ha annyira közeli barátok voltak, akkor több érzést beletettek volna, írhatták volna hogy hiányozni fog, feleleveníthettek volna 1-2 olyan momentumot, ami számukra jelentőséggel bír, de nem tették. Kb. mintha a menedzsmentjük válaszolt volna a nevükben.
Tény, hogy Zayntől nagyon tapintatlan döntés volt a turné kellős közepén kilépni, nem csak a másik 4-gyel szúrt ki, de a rajongóikkal is, viszont hiába jelenik meg róla naponta cikk, ha a hírértékük 0. Még mindig nem tudni a valós okot, lehet hogy állandó nézeteltérése volt egy másik taggal, lehet hogy több $-ra vágyott, esetleg a saját lábaira kívánt állni, netalántán elege lett a cuki fiú imázsból passz. Sose voltam 1D fan (sőt)
Igazad van!
2015. április 05. 09:35
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Még több hír Zaynről...minden nap találok rólla valamit és komolyan mondom kezd elegem lenni ebből a folytonos ügyből
Kilépett,új albuma van,nem tartja a kapcsolatokat a régi banda társaival na és?? Ez az ő döntése a saját életét élje úgy ahogy akarja.Ha már mostanság annyira felkapott lett a drága Zayn lehetséges hogy nincs annyi ideje hogy felvegye azt s szar telefont!! (bocs a kifejezésért) Majd ha egy hónapig esetleg fél évig nem beszél egyikkel sem akkor tutira ennyi volt ez a szoros barátság ami már olyan volt nekik mintha testvérek lettek volna!
2015. április 05. 09:44
#AlwaysInOurHeartsZayn
Nekem mindössze ennyi hozzáfűzni valóm lenne,ugyanis ameddig ők maguk el nem mondják még is mi a jó fene folyik itt,addig azt írnak a médiák amit csak akarnak,a sok kétségbeesett fan,többek között magamat is belértve mindent elhiszünk,holott tudjuk,ez valahol nem igaz.
2015. április 05. 10:10
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
oké oké elvileg éli az "átlagos" életét nem lep fel elvileg se twittere se semmire szerintem napi 10 perces telefonálás belefér egy normál ember életébe de gondolom tévedtem
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: