Egyébként szerintem Ziyi nagyon jó választás lenne, nekem egyből ő jutott eszembe, és Jamie is ügyesen alakíthatná, de talán pont amiatt nem ő lesz a befutó, mert a Once Upon a Time-ban már eleve ő Mulan, és TV képernyőről nem szeretnek azonos színészt alkalmazni.
Érkezik a Mulan előszereplős változata is
2015. április 05. 00:33
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem csak ez a két Disney-mese lett már megfilmesítve, ott van a Hófehérke (oké, hardcore verzió), és az Alice Csodaországban is!
Egyébként szerintem Ziyi nagyon jó választás lenne, nekem egyből ő jutott eszembe, és Jamie is ügyesen alakíthatná, de talán pont amiatt nem ő lesz a befutó, mert a Once Upon a Time-ban már eleve ő Mulan, és TV képernyőről nem szeretnek azonos színészt alkalmazni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. április 05. 08:20
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Őszintén még nem láttam a rajzfilmet, de az alapsztori egész ütős, szóval esélyét látom, hogy megnézem.
2015. április 05. 08:30
Soha se szerettem ezt a mesét, mondjuk a Pocahontas-t utálom a legjobban.
2015. április 05. 08:53
Én nagyon várom kiskorom óta rajongok a meséert . Én már láttam a csipkerózsikat , a cinderellat , a szépség és a szörnyeteget meg nem vagyis csak egy masik valtozatat de nagyon kivancsi vagyok erre is
2015. április 05. 09:24
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Hááát... kíváncsi leszek rá....
2015. április 05. 09:56
Kiskoromban imádtam ezt a mesét, így természetesen kíváncsi vagyok
2015. április 05. 10:11
Én nagyon örülök ennek a hírnek, mert szeretem a mesefeldolgozásokat. A Hamupipőke és A szépség és a szörnyeteg feldolgozása nagyon tetszik. Remélem, hogy ez is lesz olyan jó, mint az a kettő.
2015. április 05. 10:45
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nekem is a kedvenc gyerekkori mesém, ezért kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle végül.
2015. április 05. 10:51
Pocahontas mellett az egyetlen valamit érő női Disney karakter a régi mesék közül. Már várom.
2015. április 05. 12:03
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
a mulán egy nagyon jó disney mese
örülök,hogy ebből is lesz élőszereplős film csak el ne csesszék
2015. április 05. 13:57
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
A kedvenc Disney - mesém, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Csak aztán el ne szúrják...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.