Justin Bieber leégette Selenát új műsorában
2015. április 04. 10:26
Van határ a humor és az ízléstelen viccek között. De ezt Justin akkor valószínűleg nem tudta.
2015. április 04. 10:26
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Aw Zedd nagyon aranyos.!! ^^ sokkal jobb helye van Selenának mellette
2015. április 04. 10:41
Ez csak hülyéskedés! Selena-nak nem kéne minden ökörségeni felkapni a vizet!! :/
2015. április 04. 11:08
Bunkók.
Megértem, hogy rosszul esett Selenának. És nem értem, miért kell izélni őt, amiért nézte, a helyében n is néztem volna.
Megértem, hogy rosszul esett Selenának. És nem értem, miért kell izélni őt, amiért nézte, a helyében n is néztem volna.
2015. április 04. 11:21
Én nem láttam, sőt, bele sem néztem ebbe a "show"-ba, úgyhogy lehet, hogy Selena csak szimplán sértőnek talált pár olyan viccet, amelynek nem a sértés lett volna az elsődleges célja, mindenesetre nem volt helyes dolog őt belekeverni ebbe, hiszen Justin-t égetik le, nem Selena-t.
2015. április 04. 11:27
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Ezzel az ízléstelen dologgal csak magukat szégyenítik meg...
2015. április 04. 11:27
ha justint egetik es jelena vagy hogy hivjak oket mar nem letezik akkor selena hogy kerul atortenetbe ez a show arrol szol hogy mindenkit megsertsenek
2015. április 04. 11:40
Szegény Selena, még mindig Justin miatt bánkódik. Az a hülyegyerek meg még fokozza az utálot mindenki szemében...
2015. április 04. 11:45
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
hát az idézett "poén" nagyon ízléstelen volt, de az egész cucc, úgy ahogy van, k°csögség (mármint a műsor), egyszerűen nem lehet bántás nélkül csinálni, és akkor meg......miért is van?
2015. április 04. 11:52
Szegény Selena! Kár volt őt is belekeverni... Mondjuk nem értem, hogy egyáltalán miért nézte a műsort? Zedd meg nagyon aranyos!
2015. április 04. 11:52
|
silona6333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 242241 offline
|
Kedves Sprite!
Nem értek veled egyet. Ha rólad mondanának ilyet A tévében ( ahol ország világ hallja )nem lennél kiakadva?
Nem értek veled egyet. Ha rólad mondanának ilyet A tévében ( ahol ország világ hallja )nem lennél kiakadva?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: