Taylor Swift hivatalosan is bepasizott
2015. április 10. 21:50
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Nem illenek össze szerintem. Ellie Gouldinggal sokkal jobban összeillenének.
2015. április 10. 22:28
Remélem ez a kapcsolat tovább fog tartani Taylornak mint az előzőek.
2015. április 14. 15:30
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Sok boldogságot,és én is remélem hogy ez a kapcsolat sokkal több ideig fog tartani,mint Taylor ezelőtti párkapcsolatai :-) :-)
2015. május 29. 18:30
|
|
Ivi17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.08. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 242490 offline
|
Remélem nincsenek együtt csak barátok Calvin nem egy ilyen k.....-hoz illik.Vagy ha együtt is vannak remélem ez a kapcsolat nem tart több ideig mind pár hónap remélem Calvinnek van esze és minnél hamarabb szakít vele. Taylorról egy a véleményem szánalmas,undorító,k....,beképzelt hát nem tudtam egyet felsorólni mert erről oldalakat tudnák sorolni mármint negatív értelemben.
Utálom Taylort Calvint pedig imádom remélem nem sokáig tart ez a kapcsolat.
Utálom Taylort Calvint pedig imádom remélem nem sokáig tart ez a kapcsolat.
2015. július 12. 00:39
@livi17 nah most lett elegem Taylor swift nem k*va nem is ismered baszod -.- tartsd már magadba a véleményed ha valami nem tetszik baszki -.- és igen fél éve együtt vannak és már össze is akarnak költözni hála istennek !!! remélem nagyon zavarja az orrodat ez a tény
2015. július 12. 12:14
livi te csak fogd be a phofád mert semmit sem érsz, nem is k..va taylor , szerintem taylorswift1989 őt zavarja
2015. augusztus 01. 08:50
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Szerintem összeilenek
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: