Klippremier: KARA – Summergic
2015. április 05. 16:19
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Szép dal.
A lányoknak tök jól áll ez a kislányos cukiság.
Fiatalok, szépek, tündériek ezért illik ez a klipp koncepció hozzájuk.
A lányoknak nem hallgattam sok dalát, de amelyiket hallgattam az mind egytől egyig szuperek tök jó szöveg
, ritmusos
és KOREAI minden ami kell (legalább is nekem).
A lányoknak tök jól áll ez a kislányos cukiság.
A lányoknak nem hallgattam sok dalát, de amelyiket hallgattam az mind egytől egyig szuperek tök jó szöveg
2015. április 06. 19:07
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Sajnos a videót már törölték, de szerencsére megtaláltam máshol. Tetszik a klip, nagyon színes és a ruháik borzasztó cukik.
A dal sem okozott csalódást, pontosan erre számítottam, sokáig replayen lesz. Hara és Youngji hangja borzasztóan tetszik.
A dal sem okozott csalódást, pontosan erre számítottam, sokáig replayen lesz. Hara és Youngji hangja borzasztóan tetszik.
2015. április 06. 21:55
Ami azt illeti pont erre számítottam.
Nagyon aranyosa kis dal lett, abban viszont egyet kell értenem LeeSung-gal, hogy nem Young Ji-nak kellett volna kezdeni.
Idővel elmegy, de én úgy gondolom, hogy kicsit korai azok után, hogy néhány Kamilia nemigen tudott még hozzá szokni a változáshoz (ahogy én olvastam néhány hozzászólást) és mivel régebben a legtöbb dalt Ji Young kezdte ez is csak egy ok lehet arra, hogy szegény lányt támadják.
Persze az is lehet, hogy én túlzom el egy kicsit.
A koncepció remekül sikerült, bár tipikus kis KARA dalocska.
A tánc viszont nagyon érdekes és egyedi.
Már várom a közelgő koreai comebackjüket!
Nagyon aranyosa kis dal lett, abban viszont egyet kell értenem LeeSung-gal, hogy nem Young Ji-nak kellett volna kezdeni.
Idővel elmegy, de én úgy gondolom, hogy kicsit korai azok után, hogy néhány Kamilia nemigen tudott még hozzá szokni a változáshoz (ahogy én olvastam néhány hozzászólást) és mivel régebben a legtöbb dalt Ji Young kezdte ez is csak egy ok lehet arra, hogy szegény lányt támadják.
Persze az is lehet, hogy én túlzom el egy kicsit.
A koncepció remekül sikerült, bár tipikus kis KARA dalocska.
Már várom a közelgő koreai comebackjüket!
2015. április 07. 12:43
|
|
DeathTheKidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 113 Csatolások: 4 Azonosító: 209224 offline
|
Nekem tetszik.
2015. április 19. 17:43
Nagyon jól sikerült, észre se vettem, a barátnőm szólt, hogy hagyjam már abba azt a Summergicet, mert egész nap azt dúdolom.
2015. május 04. 10:13
Tipikus japán KARA dalocska, de azért el kell ismernem nagyon jó!
2015. június 23. 11:17
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (paska @ 2015.04.05. 07:30)
most biztos nagyon nagylánynak hiszed magad, hogy így megmondtad a tutit. idefigyelj, gyöngyvirágszálam. ez nem Magyarország, nem is a USA, de még csak a UK sem, ez Korea, egy teljesen más kultúrával és divatvilággal, valamint (most figyelj) teljesen más emberekkel. és tudod, ha egy idegen kultúrát, egy idegen divatvilágot, és az ezekhez tartozó embereket összekeverjük, egy olyan képet kapunk, amit mi, európaiak (most figyelj) nem szoktunk meg.
ne haragudj (igazából leszarom, haragudhatsz), de olyan mérhetetlenül szűk látáskörű és ostoba vagy. nem tudsz semmit erről az ízlésvilágról, az egyetlen amivel elő tudsz állni, hogy fiatalabbnak néznek ki. egyszerűen buta vagy.
képzeld, nekem sem tetszik (sőt) a dal, és a klip, ba dumm tss, szóval nem arról beszélek, hogy nem lehet saját véleményed.
(((look, KÉP, ez a srác 25 éves. úgy ahogy van mondod, 12-nek néz ki. tehet róla? nem. de nyilván a te szádból is hangzott már el az a mondat, hogy "nem a külső alapján ítélkezünk".....)))
ne haragudj (igazából leszarom, haragudhatsz), de olyan mérhetetlenül szűk látáskörű és ostoba vagy. nem tudsz semmit erről az ízlésvilágról, az egyetlen amivel elő tudsz állni, hogy fiatalabbnak néznek ki. egyszerűen buta vagy.
képzeld, nekem sem tetszik (sőt) a dal, és a klip, ba dumm tss, szóval nem arról beszélek, hogy nem lehet saját véleményed.
(((look, KÉP, ez a srác 25 éves. úgy ahogy van mondod, 12-nek néz ki. tehet róla? nem. de nyilván a te szádból is hangzott már el az a mondat, hogy "nem a külső alapján ítélkezünk".....)))
Igaz
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: