Starity

Klippremier: KARA – Summergic

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 05. 16:04 #21
gitar
gitar
visszatérő vendég

StátuszAz én módszerem az, hogy nincs módszerem.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 156
Csatolások: 1
Azonosító: 238445
HÁt ez egy ritka rossz dal.Nem akarok senkit megsérteni de szerintem ez nem lett olyan jó .A klipp viszont tetszik ámbár kicsit furcsának tartom
2015. április 05. 16:19 #22
Aletta777
Aletta777

StátuszMy blood,sweat and tears and my last dance, take it all!!
Hozzászólás: 563
Csatolások: 0
Azonosító: 231928
Szép dal. smileeee.gif thumbsup.gif good.gif
A lányoknak tök jól áll ez a kislányos cukiság. wub3.gif angel2.gif Fiatalok, szépek, tündériek ezért illik ez a klipp koncepció hozzájuk. wub3.gif
A lányoknak nem hallgattam sok dalát, de amelyiket hallgattam az mind egytől egyig szuperek tök jó szöveg good.gif , ritmusos pompom.gif és KOREAI minden ami kell (legalább is nekem). smileeee.gif
2015. április 06. 07:59 #23
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Kevés japán dalt kedvelek csak tőlük. Sajna ez inkább a többséghez tartozik.
2015. április 06. 19:07 #24
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1645
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
Sajnos a videót már törölték, de szerencsére megtaláltam máshol. Tetszik a klip, nagyon színes és a ruháik borzasztó cukik.
A dal sem okozott csalódást, pontosan erre számítottam, sokáig replayen lesz. Hara és Youngji hangja borzasztóan tetszik.
2015. április 06. 21:55 #25
- törölt felhasználó -    
Ami azt illeti pont erre számítottam. smileeee.gif
Nagyon aranyosa kis dal lett, abban viszont egyet kell értenem LeeSung-gal, hogy nem Young Ji-nak kellett volna kezdeni.
Idővel elmegy, de én úgy gondolom, hogy kicsit korai azok után, hogy néhány Kamilia nemigen tudott még hozzá szokni a változáshoz (ahogy én olvastam néhány hozzászólást) és mivel régebben a legtöbb dalt Ji Young kezdte ez is csak egy ok lehet arra, hogy szegény lányt támadják.
Persze az is lehet, hogy én túlzom el egy kicsit.

A koncepció remekül sikerült, bár tipikus kis KARA dalocska. blush.gif A tánc viszont nagyon érdekes és egyedi. smileeee.gif
Már várom a közelgő koreai comebackjüket! laugh.gif
2015. április 07. 12:43 #26
DeathTheKid
DeathTheKid
visszatérő vendég

StátuszKJY ♥
Hozzászólás: 113
Csatolások: 4
Azonosító: 209224
Nekem tetszik. smileeee.gif
2015. április 09. 20:29 #27
Kbari
Kbari
visszatérő vendég
Hozzászólás: 201
Csatolások: 0
Azonosító: 242010
nekem is tetszik
2015. április 19. 17:43 #28
- törölt felhasználó -    
Nagyon jól sikerült, észre se vettem, a barátnőm szólt, hogy hagyjam már abba azt a Summergicet, mert egész nap azt dúdolom. smileeee.gif
2015. május 04. 10:13 #29
- törölt felhasználó -    
Tipikus japán KARA dalocska, de azért el kell ismernem nagyon jó! smileeee.gif wink.gif
2015. június 23. 11:17 #30
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Idézet (paska @ 2015.04.05. 07:30)
most biztos nagyon nagylánynak hiszed magad, hogy így megmondtad a tutit. idefigyelj, gyöngyvirágszálam. ez nem Magyarország, nem is a USA, de még csak a UK sem, ez Korea, egy teljesen más kultúrával és divatvilággal, valamint (most figyelj) teljesen más emberekkel. és tudod, ha egy idegen kultúrát, egy idegen divatvilágot, és az ezekhez tartozó embereket összekeverjük, egy olyan képet kapunk, amit mi, európaiak (most figyelj) nem szoktunk meg. 
ne haragudj (igazából leszarom, haragudhatsz), de olyan mérhetetlenül szűk látáskörű és ostoba vagy. nem tudsz semmit erről az ízlésvilágról, az egyetlen amivel elő tudsz állni,  hogy fiatalabbnak néznek ki. egyszerűen buta vagy. 
képzeld, nekem sem tetszik (sőt) a dal, és a klip, ba dumm tss, szóval nem arról beszélek, hogy nem lehet saját véleményed. 
(((look, KÉP, ez a srác 25 éves. úgy ahogy van mondod, 12-nek néz ki. tehet róla? nem. de nyilván a te szádból is hangzott már el az a mondat, hogy "nem a külső alapján ítélkezünk".....)))

Igaz thumbsup.gif!Arról nem ők tehetnek,hogy nem úgy néznek ki 20 éves korukban,mint más országokban smileeee.gif.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok