A mai nap folyamán jelent meg a dél-koreai lánycsapat legújabb japán videoklipje, Summergic címmel. A dalhoz tartozó kislemez pedig május 5-ére várható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: KARA – Summergic
2015. április 03. 21:39
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nagyon hiányoltam már a lányokat a Mamma Mia óta. A Summergic egy aranyos, energiával teli.. :3 Örülök neki, hogy a rajongók félig-meddig megszokták Young Ji-t, én nem tudom, hogyan lehet utálni ezt a lányt.
Olyan aranyos~ Az egész csapatnak kívánom a legjobbakat! Remélem, hogy a közeljövőbe terveznek egy koreai comebackot is.
2015. április 03. 22:01
Egyre jobban várom már a teljes kislemezt!
A kliphez szólva, nagyon tetszik, annyira aranyosak hogy szavakkal ezt már el sem lehet mondani.
A dal is remek, olyan kis korai-nyár hangulata van.
Ami nagyon megragadta a figyelmem és megnevetettet, az hogy a videóban feltűnik egy fehér nyuszi, akiről később kiderül, hogy nyuszifiú .... egyszóval vicces hogy pont húsvét felé járunk!
A kliphez szólva, nagyon tetszik, annyira aranyosak hogy szavakkal ezt már el sem lehet mondani.
A dal is remek, olyan kis korai-nyár hangulata van.
Ami nagyon megragadta a figyelmem és megnevetettet, az hogy a videóban feltűnik egy fehér nyuszi, akiről később kiderül, hogy nyuszifiú .... egyszóval vicces hogy pont húsvét felé járunk!
2015. április 03. 22:50
A lányoktól várt aranyos kis klip és dal lett. Nem mondhatnám, hogy nagy kedvenc lány csapatom, de tetszik, hogy önmagukhoz hűek és ennyire jól megmaradtak a hol nőies, hol kislányos imázsuknál.
2015. április 04. 07:44
Aranyos lett a klipp, a dal is szuper, olyan dél-koreai hangulata van
2015. április 04. 10:53
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Nagyon aranyosak, ezt nem is lehet tagadni, csak én még mindig nem tudom megszokni ezt a négyes felállást.
Valahányszor megjelenik egy új klipjük, nagyon érzékelem, hogy Ji Young és Nicole már nincs benne és egyre jobban hiányoznak.
A videó!
Nagyon aranyos lett tipikus kis japán KARA klip és dal.
Amit nagyon tisztelek benne, hogy a Go Go Summer-ben és a Do It!-ben már feltűnt, mondhatnám hagyomány itt is megjelenik, annyi eltéréssel, hogy a kagylóból függöny lett.
Valahányszor megjelenik egy új klipjük, nagyon érzékelem, hogy Ji Young és Nicole már nincs benne és egyre jobban hiányoznak.
A videó!
Nagyon aranyos lett tipikus kis japán KARA klip és dal.
Amit nagyon tisztelek benne, hogy a Go Go Summer-ben és a Do It!-ben már feltűnt, mondhatnám hagyomány itt is megjelenik, annyi eltéréssel, hogy a kagylóból függöny lett.
2015. április 04. 13:38
|
|
HaRaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.12. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 216689 offline
|
A lányok annyira édesek benne, főleg Ha Ra.
Remek videó lett, igaz olyan megszokott, de ez így is van rendjén.
A dal nagyon fülbemászó, olyan kis nyári hangulatot teremt, a koncepció ellenben inkább tavaszias.
Remek videó lett, igaz olyan megszokott, de ez így is van rendjén.
A dal nagyon fülbemászó, olyan kis nyári hangulatot teremt, a koncepció ellenben inkább tavaszias.
2015. április 04. 17:55
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Idézet (Lambika @ 2015.04.04. 16:33)
hát ez szörnyű, bőven 20 felett vannak, de úgy viselkednek mintha 16 évesek lennének, meg a klip is tinilányos. Mi a cél ezzel?
Bocs, de neked mindenbe bele kell szólnod? Engem arra tanítottak, hogy ha nem tudok jót mondani, inkább maradjak csendben. Egyébként, én nem szeretem az ilyen fajta zenéket, de a ettől függetlenül aranyos klipp lett.
2015. április 04. 20:02
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nekem nem nagyon tetszik
2015. április 04. 22:10
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Velük még nem ismerkedtem meg, de szimpatikusnak tűnnek : ) Viszont a klip nagyon hosszú, a dal meg annyira nem tetszik, hogy végignézzem.
2015. április 05. 07:30
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
hát ez szörnyű, bőven 20 felett vannak, de úgy viselkednek mintha 16 évesek lennének, meg a klip is tinilányos. Mi a cél ezzel?
most biztos nagyon nagylánynak hiszed magad, hogy így megmondtad a tutit. idefigyelj, gyöngyvirágszálam. ez nem Magyarország, nem is a USA, de még csak a UK sem, ez Korea, egy teljesen más kultúrával és divatvilággal, valamint (most figyelj) teljesen más emberekkel. és tudod, ha egy idegen kultúrát, egy idegen divatvilágot, és az ezekhez tartozó embereket összekeverjük, egy olyan képet kapunk, amit mi, európaiak (most figyelj) nem szoktunk meg.
ne haragudj (igazából leszarom, haragudhatsz), de olyan mérhetetlenül szűk látáskörű és ostoba vagy. nem tudsz semmit erről az ízlésvilágról, az egyetlen amivel elő tudsz állni, hogy fiatalabbnak néznek ki. egyszerűen buta vagy.
képzeld, nekem sem tetszik (sőt) a dal, és a klip, ba dumm tss, szóval nem arról beszélek, hogy nem lehet saját véleményed.
(((look, KÉP, ez a srác 25 éves. úgy ahogy van mondod, 12-nek néz ki. tehet róla? nem. de nyilván a te szádból is hangzott már el az a mondat, hogy "nem a külső alapján ítélkezünk".....)))
2015. április 05. 09:57
Igen valóban 20 fölött vannak, azonban ahogy már említették ez egy teljesen más világ más kúltúrákkal. Emllett ez egy japán videóklip, attól függetlenül, hogy koreaiak.
És míg koreában egyszerre tudnak nőies és aranyos stílust felvenni, Japánban kicsit máshogy megy.
Tudod, ők inkább azt szeretik, ha minnél inkább aranyosabbak, ezért viselkednek így és ezért ilyen a klip.
Nekem nagyon tetszik és bár nehezen, de kezdek hozzá szokni Young Ji-hoz is és örülök, hogy több részt is kap, bár nem annyira tartom jó ötletnek, hogy Ő is kezdi a dalt.
Ez csak persze az én véleményem, de Seung Yeon jobban illett volna a kezdéshez.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.