Elfordulnak a rajongók Zayn Maliktől
2015. április 06. 23:01
|
|
Tori Vegavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 210795 offline
|
Igaz hogy ezzel másoknak árt (a csapatnak) de ez az ő élete. Nem ítelheti el senki mert kilépett. Aki eddig is szerette tobábbra is fogja aki meg nem az nem. Ennyi.
2015. április 07. 08:42
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Nem kell csodálkozni ezen............szerintem ezt a rajongók 90% tudta
2015. április 07. 17:25
|
|
Kövesi Heniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 242438 offline
|
hát, igazából ez várható volt. Mivel azzal az indokkal lépett ki hogy magánéletet akar, utána meg szóló karierbe kezdett. :/ Szerintem ha úgy lépett volna ki hogy szóló karierbe kezd akkor most is lenne legalább annyi rajongója mint a "botrány" előtt. :/
2015. április 07. 21:56
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Annyira jó lenne ha végre valaki mondana valamit, nem pedig a pletykalapok kreációit kéne hallgatnunk. Zayn kilép a One Directionből, mert nem bírja az iramot. Ez megérthető, hiszen neki a legelején is nehéz volt teljesen felszabadultnak lennie a színpadon. Én úgy ismertem meg, hogy egy kicsit zárkózottabb mint a többiek. Na de az, hogy azért hagyja ott a bandát, mert szólózni akar, ezzel a p*csfej NaughtyBoy-jal? Ez így mi? Nem hiszem, hogy a bandában annyira elnyomták volna, hogy ő szólóban akarja fojtatni, vagy éppen még a One Direction sikereit is felül akarja szárnyalni, amit nyilván nem tudna elérni... Szóval akkor ő most mit is akar és miért? Meg mi ez a hülyeség, hogy csak akkor léphet ki ha szólóban folytatja? Ha pont a rivaldafényből akart kilépni, akkor miért ment volna bele ebbe? Olyan jó lenne ha ő, ő mondaná el mit miért tett és mit szeretne. A rajongók meg jogosan fordulnak el tőle. Félreértés ne essék, én is szeretem őt, még mindig, viszont... Kilép a bandából, mert elég volt neki ebből az életből, aztán se szó se beszéd, megjelenik egy szóló dal, aztán a média meg már arról beszél, hogy albumot akar kiadni? Nekünk mit kéne hinnünk? Egyébként Directioner létemre már én is torkig vagyok ezzel a nagycsomó Zayn-nes cikkel. Mi van ha a fele se igaz?
2015. április 08. 17:37
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Én is ezen gondolkozom Lajuraxx.
2015. április 08. 21:09
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
hát ilyen ez a pop szakma
2015. április 09. 20:44
Valószínűleg a rajongók akik ezt tették nagy fanok lehettek. Emiatt meg nem kell szomorkodni. Nem vagy értékesebb a Twitter követőktől.
2015. április 10. 06:50
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Juj .. hát ez tényleg gáz
.. Meg érdemli
f
2015. április 10. 21:27
Szerintem az nem igazi rajongó aki csak azért fordul el tőle mert
2015. április 10. 21:28
Kilépett a bandából(bocsánat csak a hülye telefon rányomott a hozzászólás elküldésérem).
2015. április 11. 18:42
|
OsikaSzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.21. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 212230 offline
|
Sosem volt a kedvenc tagom , mégis szerettem , követtem twitteren . Először magánéleti dolgok miatt nem vett részt két koncerten , ezt még megértettem és örültem h ez nem akkor törtent meg mikor Becsbe jöttek volna . Pár nap mulva a barátnőm sírva hívott fel a történtekkel.Haragudtam Zaynre, mert nem igaz h nem birta volna ki a turnévégéig , aztán jott a hazugságaival , h ő normális 22 eves akar lenni . Pár nappal rá megjelenik egy szóló száma a Naughty Boy-jal... És meg is erdemli h ennyi ember hátat forditson neki , én sem követem már twitteren ugyanis nem vagyok kíváncsi a hazug fejére, a többi négy fiú meg megérdemli h még erosebben támogassuk őket, mostbmodhatja itt néhány ember ,h aki hátat fordit neki az nem igazi Directioner ... Aha szerintem meg az nem igazi aki nem veszi észre h cserben hagyta a fiukat , a rajongokat , hazudott ... Zayn wanted to be a normal 22 years boy , and he become a liar thx zayn csalódtam benned .
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: