Milyen válságos életet kell élniük egyes embereknek....
Elfordulnak a rajongók Zayn Maliktől
2015. április 04. 22:25
Nem vagyok Zayn rajongó lehet ezért sem viselt meg, hogy ott hagyta a one directiont. De ha valaki igazi rajongó akkor az emiatt sem utálná meg vagy hagyná ott.
2015. április 04. 23:14
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Igy jart mashogy nem megy
2015. április 05. 07:43
|
|
milka_csokiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 240009 offline
|
Az igazi rajongó az, aki ilyenkor is mellé áll, nem az, aki csak akkor szereti őt ha tökéletes és ha nem követ el hibát, stb... "Már nem követem őt, kilépett, pedig szerettem" -sokan gondolhatták ezt...
Én meg tudom érteni Zaynt.
Én meg tudom érteni Zaynt.
2015. április 05. 08:32
Sajnálom Zayn-t. Most biztos zavaros az ėlete.
Ha igazi rajongói lennėnek most nem elpártolnának hanem mellė állnának. Szerintem nem követett el hibát azzal hogy kilėpett.
Ő simán megállja a helyėt szólóban is, neki tėnyleg jó hangja van ės tehetsėges (+helyes is de ez nem idetartozik). Elhiszem hogy mindenkinek rosszul esett a kilėpėse de biztos nem rossz indulatból tette.
Ėn utálom az 1D-t de Zayn tėnyleg jó ės őt szeretem ės biztos nem utálom meg azėrt mert kilėpett egy olyan bandából mint az (volt).
Ha igazi rajongói lennėnek most nem elpártolnának hanem mellė állnának. Szerintem nem követett el hibát azzal hogy kilėpett.
Ő simán megállja a helyėt szólóban is, neki tėnyleg jó hangja van ės tehetsėges (+helyes is de ez nem idetartozik). Elhiszem hogy mindenkinek rosszul esett a kilėpėse de biztos nem rossz indulatból tette.
Ėn utálom az 1D-t de Zayn tėnyleg jó ės őt szeretem ės biztos nem utálom meg azėrt mert kilėpett egy olyan bandából mint az (volt).
2015. április 05. 16:26
|
|
Klau012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 232385 offline
|
VanilliaCloud
Nem tudom hogy te hogyan viselkednél egy olyan szituban amiben Zayn volt...Akik melletted álltak és ott voltak amikor szükség volt és úgy szerettek mintha csak te lettél volna az egész világon...és mondd el nekik hogy az a kibaszott modest kirúgott mert kellett nekik a money. És mind ezt pár nap leforgása alatt. Képzeljétek el hogy Zaynbe hogy dőlt össze egy világ amit ők építettek fel és ők csinálták végig.
És aki igazi Directioner az nem fordul el senkitől (főleg nem Zayntől) csak a modest miatt. Aki meg ilyenkor azt mondja hogy csalódott annak csak gratulálni tudok. De tényleg. Taps taps barátom
#járakeksz
Nem tudom hogy te hogyan viselkednél egy olyan szituban amiben Zayn volt...Akik melletted álltak és ott voltak amikor szükség volt és úgy szerettek mintha csak te lettél volna az egész világon...és mondd el nekik hogy az a kibaszott modest kirúgott mert kellett nekik a money. És mind ezt pár nap leforgása alatt. Képzeljétek el hogy Zaynbe hogy dőlt össze egy világ amit ők építettek fel és ők csinálták végig.
És aki igazi Directioner az nem fordul el senkitől (főleg nem Zayntől) csak a modest miatt. Aki meg ilyenkor azt mondja hogy csalódott annak csak gratulálni tudok. De tényleg. Taps taps barátom
#járakeksz
2015. április 05. 20:23
Aki igazi rajongónak vallja magát az nem fordul el tőle ilyenkor sem akik elfordulnak tőle az nem igazi directioner!!!!
2015. április 05. 21:16
Szerintem se kéne tőle elfordulni, dehát a kilépése az ő döntése volt, vállalni kell a következményeket is!!!
2015. április 05. 21:42
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
a következményeket vállalni kell,de azért mit ne mondjak szép kis rajongók. kappa
2015. április 06. 09:33
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nem kéne ezért tőle így elfordulni, én még mindig ugyanúgy szeretem mint régen
2015. április 06. 10:08
|
|
Jázmin20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 214916 offline
|
Bettylove02: az hogy valaki directioner, az azt jelenti hogy a One Direction rajongója-a bandáé. Viszont ha már Zayn nem a banda tagja, akkor a directionereknek sem kell szeretnie! velem például megutáltatta magát. De ugyanúgy directioner vagyok!
2015. április 06. 10:17
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
Idaig Istenitettetek amig minden szipi szupi volt,mist ott hagyjatok a szarban a sok utalat kozott
enbyik vagytok
2015. április 06. 13:49
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
De csak Louis ad hangot ennek ilyen durván, bár megértem.
2015. április 06. 15:07
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Egyetértek ZsófiVirával
2015. április 06. 17:58
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Én nem tudom megérteni a rajongókat!! Directioner vagyok, de attól még, hogy elment a bandából ugyanúgy ember és ugyanúgy imádni fogom... Ezek nem directionerek!!
2015. április 06. 19:04
|
|
VanilliaCloudúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 237664 offline
|
Klau012
Igen, tudom, hogy nehéz lehet neki, ezt teljesen megértem. És csak azt próbáltam mondani, hogy akármilyen nehéz is a búcsú, azért azt illik kimondani. Mert hát ő ugye nem búcsúzott el...
"Aki meg ilyenkor azt mondja hogy csalódott annak csak gratulálni tudok. De tényleg. Taps taps barátom
#járakeksz"
Ezt nem tudom, hogy honnan szedted, de én egyáltalán nem azt mondtam hogy Zaynben csalódtam, hanem azt, hogy csalódott vagyok, hogy egy modest által írt Facebook poszton át tudtam meg ezt a hírt.. #járakeksznekedis
Igen, tudom, hogy nehéz lehet neki, ezt teljesen megértem. És csak azt próbáltam mondani, hogy akármilyen nehéz is a búcsú, azért azt illik kimondani. Mert hát ő ugye nem búcsúzott el...
"Aki meg ilyenkor azt mondja hogy csalódott annak csak gratulálni tudok. De tényleg. Taps taps barátom
#járakeksz"
Ezt nem tudom, hogy honnan szedted, de én egyáltalán nem azt mondtam hogy Zaynben csalódtam, hanem azt, hogy csalódott vagyok, hogy egy modest által írt Facebook poszton át tudtam meg ezt a hírt.. #járakeksznekedis
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: