Elfordulnak a rajongók Zayn Maliktől
2015. április 04. 13:28
Most őszintén mit várt? A rajongók képébe hazudott, csak egy aprócska dolgot felejtett el, hogy ők voltak akik idáig juttatták, és talán megérdemelnek annyi tiszteletet, hogy az igazat mondja nekik.
2015. április 04. 13:29
|
|
Becky01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.03. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 241048 offline
|
chh... ja én szeretek egy énekedt nem pártolok el mellőle csak azért mert nem bandában v an hanem szólózik... akik így vannak nem is igazi rajongóg -.-" és m ost lenne szüksége a 'nagy' fanokra
2015. április 04. 13:29
Meglepődtem, mikor először olvastam, hogy kilépett, de valahogy meg tudom érteni. Ne értsetek félre, de az 1D olyan, mintha csak Harryről szólna, szinte mindig minden körülötte forog - talán Zaynnek elege lett ebből? -, holott nem ő a legtehetségesebb (még csak a leghelyesebb sem) a bandában, sőt, Liam, Louis vagy éppen Zayn lazán kenterbe veri hangilag.
Úgy gondolom, Zayn sokkal többet tud annál, mint amit a bandán belül mutathatott magából és nagyon szorítok, hogy összejöjjön számára a szólókarrier, hiszen mindene megvan hozzá. Akik elpártoltak tőle, azok pedig nem rajongók, mert - ahogy már előttem is említették - neki most lenne támogatásra szüksége és remélem, meg is kapja azoktól az emberektől, akik egy kicsit az ő szemszögéből is képesek látni a dolgokat. Sok sikert neki, remélem sokat fogunk még hallani róla.
Úgy gondolom, Zayn sokkal többet tud annál, mint amit a bandán belül mutathatott magából és nagyon szorítok, hogy összejöjjön számára a szólókarrier, hiszen mindene megvan hozzá. Akik elpártoltak tőle, azok pedig nem rajongók, mert - ahogy már előttem is említették - neki most lenne támogatásra szüksége és remélem, meg is kapja azoktól az emberektől, akik egy kicsit az ő szemszögéből is képesek látni a dolgokat. Sok sikert neki, remélem sokat fogunk még hallani róla.
2015. április 04. 14:07
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
Szinti22 igen,mert elég idegesítő,hogy folyton kreténezik,buzizzák őket,neked se sene jól szerintem,ha mondjuk Neymarral csinálnák ezt
2015. április 04. 14:24
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hàt én nem bírom a csàvót,meg eleve az egész bandàt. Úgyhogy engem nem igazàn hat meg a cikk. Zayn-nek viszont most màr ki kéne àllnia a rajongói elé, és őszintén elmondani mindent.
2015. április 04. 14:25
|
|
milka_csokiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 240009 offline
|
Nem szeretem az 1D-t, de Zaynt igen. Szerintem neki van a legjobb hangja, meg a legtöbb esze ezzel, hogy kilépett...
2015. április 04. 15:06
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
én már nem bírom tovább
2015. április 04. 15:31
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
Nem vagyok directioner, de mivel egykor az voltam, muszáj erre reagálnom valamit....
Először is... Aki amiatt, hogy Zayn kilépett, kikövette őt, nem is rajongó, mert legyen akármilyen fanatikáról szó, nem csak az benne a lényeg, hogy éjjel- nappal róluk nyáladzunk, hogy "Úristen, de cukii", meg "Levette a pólóját, omo ( akarom mondani omg), milyen kockás hasa vaaaan", hanem, ha az említett személy épp mélyponton van, akkor segíteni neki átvészelni ezt az időszakot, támogatni őt abban, hogy újra talpra tudjon állni... Azért, mert már hivatalosan nem 1D tag, a rajongók szívében örökké az lesz... Biztos vagyok benne, hogy csomóan csak divatból lettek "directionerek", mert az milyen menő... És hopp, kilépett az egyik tag, nem érdekel, hogy addig a kedvencem volt- e, vagy sem, kövessük őt ki, mert az a sikk...
So pathetic....
Először is... Aki amiatt, hogy Zayn kilépett, kikövette őt, nem is rajongó, mert legyen akármilyen fanatikáról szó, nem csak az benne a lényeg, hogy éjjel- nappal róluk nyáladzunk, hogy "Úristen, de cukii", meg "Levette a pólóját, omo ( akarom mondani omg), milyen kockás hasa vaaaan", hanem, ha az említett személy épp mélyponton van, akkor segíteni neki átvészelni ezt az időszakot, támogatni őt abban, hogy újra talpra tudjon állni... Azért, mert már hivatalosan nem 1D tag, a rajongók szívében örökké az lesz... Biztos vagyok benne, hogy csomóan csak divatból lettek "directionerek", mert az milyen menő... És hopp, kilépett az egyik tag, nem érdekel, hogy addig a kedvencem volt- e, vagy sem, kövessük őt ki, mert az a sikk...
So pathetic....
2015. április 04. 17:25
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Gratulálok annak,aki csak ítélkezni tud.Én is tudnék a kedvenceiről,csak én nem akarok,mert szerintem az ítélkezès fajunk legundorítóbb szokása.Attól még,mert sok rajongójuk van,nem buzik.És igen....aki rajongó,nem fordul el tőle....
2015. április 04. 18:16
|
|
VanilliaCloudúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 237664 offline
|
Kedves kecsapostonhal!
Nagy valószínűséggel azért, mert nem adott nekünk annyi tiszteletet, hogy valamilyen úton-módon elmondja, hogy kilép a bandából, hanem ezt egy Facebook poszton keresztül közölte, amit ráadásul nem is ő írt...
Nagy valószínűséggel azért, mert nem adott nekünk annyi tiszteletet, hogy valamilyen úton-módon elmondja, hogy kilép a bandából, hanem ezt egy Facebook poszton keresztül közölte, amit ráadásul nem is ő írt...
2015. április 04. 21:23
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Hajrá neki, csináljon amit akar! Szerintem kétség kívül ő volt az a tag, aki olyan... hmmm... 2013 óta nem igazán illett a bandába. Nem vagyok Directioner, de Zaynnek látszik a fején, hogy nem egy fiúbandácskába illik. Ez volt neki a kezdőlöket, és most kezd a saját, önálló karrierjébe. Véleményem szerintem meg az a Directioner, aki hangoztatja, hogy jajj mekkora állat a Zayn, hogy kiépett, és ellene fordul, az hülye. Örüljetek, hogy nem valami baja lett aztán azért lépett ki, hanem még igenis fogtok róla hallani. Vagy nem XDDD
2015. április 04. 21:32
Na,, itt ennél kiderül, hogy kik az igaz rajongója, és ki nem..
2015. április 04. 21:37
Hát,ezek a rajongók,akik már nem azok (ugye bár) Hülyék.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: