Elfordulnak a rajongók Zayn Maliktől
2015. április 03. 23:20
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Hát ez várható volt!! -.-
2015. április 03. 23:26
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Én nem is számítottam másra...
2015. április 03. 23:43
Annak ellenére hogy Lou veszekszik Naughty boyyal még követi Zaynt, tehát szerintem nem haragszik annyira rá.
2015. április 04. 00:01
|
|
VanilliaCloudúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 237664 offline
|
Nem azért pártoltak el tőle a rajongók, mert máris belefogott a szólókarrierjébe. Tudtuk, hogy ez előbb-utóbb meg fog történni. Én személy szerint örülök neki, hogy fogom még hallani a hangját, még akkor is ha azt sajnos már nem egy One Direction albumról fogom hallgatni.
Azért haragszunk rá, mert átvert minket. Egy Facebook poszton át közölte, hogy külön útra tér, ráadásul mindenki biztos abban, hogy azt nem is ő írta. A posztban az volt, hogy normális életet akar élni, amit meg is lehet érteni, de nem ezt tette. Hazudott. Máris belefogott a szólókarrierjébe.
Azért majdnem öt évnyi támogatás után szerintem érdemeltünk volna egy normális búcsúzást...
Ettől függetlenül nem utálom Zaynt, felnőtt ember már, a döntéseit ő hozza, nekem nincs jogom ahhoz, hogy ítélkezzek a döntései fölött. Sok sikert kívánok neki, remélem megtalálja azt, amit a One Directionnel nem tudott. A csalódottságom ellenére még ugyanúgy fogom őt szeretni, és támogatni, mint eddig.
Azért haragszunk rá, mert átvert minket. Egy Facebook poszton át közölte, hogy külön útra tér, ráadásul mindenki biztos abban, hogy azt nem is ő írta. A posztban az volt, hogy normális életet akar élni, amit meg is lehet érteni, de nem ezt tette. Hazudott. Máris belefogott a szólókarrierjébe.
Azért majdnem öt évnyi támogatás után szerintem érdemeltünk volna egy normális búcsúzást...
Ettől függetlenül nem utálom Zaynt, felnőtt ember már, a döntéseit ő hozza, nekem nincs jogom ahhoz, hogy ítélkezzek a döntései fölött. Sok sikert kívánok neki, remélem megtalálja azt, amit a One Directionnel nem tudott. A csalódottságom ellenére még ugyanúgy fogom őt szeretni, és támogatni, mint eddig.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. április 04. 09:29
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Igen, persze. Elég ostobák a rajongók, ha megutálták amiatt, hogy kilépett a bandából. Nevetséges! Lesz szólókarrierje és kész. Nem elég az nekik?
2015. április 04. 10:25
|
|
Leonettaforever14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 239494 offline
|
Ne haragudjatok ezt senki se értse félre ez az én személyes véleményem!!!!!
Tudom, hogy Zayn kilépett az 1D-ből. De ha átgondolnák azok az "óriási fanok", hogy neki most lenne szüksége a legnagyobb támogatásra, hogy egy új életet kezdett. Lehet neki nem tetszett a bandában való szereplés és ezért kezdett szóló karrierbe. De, ilyenkor hol vannak azok a nagy fanok akik " egy életen át kitartanak mellette"????? Ilyenkor miért nem támogatják őt???? Csak akkor volt jó meg kedvenc amikor az 1D-nek a tagja volt???!!!! Vannak akik még most is kitartanak mellette, de azokból igen kevés van. Én ezért szoktam azt mondani, mikor mások azt mondják, hogy ők egy életen át szeretnek egy adott sztárt, én erre csak annyit mondok várd meg, hogy mi lesz 3-4 év múlva, vajon akkor is ezt fogod mondani???!!!
Én nem vagyok valami hú de nagy 1D fan, de szerintem azért, mert az 1D-től külön akarja folytatni zenei karrierjét azét nem kellene megutálni, sőt, inkább támogatni kellene,mint ahogy akkor tették a fanok mikor az 1D tagja volt!!!!
Tudom, hogy Zayn kilépett az 1D-ből. De ha átgondolnák azok az "óriási fanok", hogy neki most lenne szüksége a legnagyobb támogatásra, hogy egy új életet kezdett. Lehet neki nem tetszett a bandában való szereplés és ezért kezdett szóló karrierbe. De, ilyenkor hol vannak azok a nagy fanok akik " egy életen át kitartanak mellette"????? Ilyenkor miért nem támogatják őt???? Csak akkor volt jó meg kedvenc amikor az 1D-nek a tagja volt???!!!! Vannak akik még most is kitartanak mellette, de azokból igen kevés van. Én ezért szoktam azt mondani, mikor mások azt mondják, hogy ők egy életen át szeretnek egy adott sztárt, én erre csak annyit mondok várd meg, hogy mi lesz 3-4 év múlva, vajon akkor is ezt fogod mondani???!!!
Én nem vagyok valami hú de nagy 1D fan, de szerintem azért, mert az 1D-től külön akarja folytatni zenei karrierjét azét nem kellene megutálni, sőt, inkább támogatni kellene,mint ahogy akkor tették a fanok mikor az 1D tagja volt!!!!
2015. április 04. 11:16
A legtöbb rajongó nem azért dühös rá, és iratkozott le, mert szólókarrierbe kezdett. Nem. Azért, mert Zayn átverte őket, hazudott. Azt mondta, azért lépett ki az 1D-ből, hogy "normális élete legyen", utána meg megjelent az első szólódala. És utálom az 1D-t, de ha rajongó lennék, most én is haragudnék rá.
2015. április 04. 11:46
|
|
Gyllenhaalantichrist superstar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.05. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 238625 offline
|
Higyjétek el nekem, ő csinálta jól, hogy még idejében otthagyta azokat a kreténeket. Csak sajnos már így is elkönyvelték róla a buzi cicafiúságot XD
2015. április 04. 11:48
Számíthatott volna rá, hogy ezután nem lesz olyan tehetséges, amilyen a bandában volt...
2015. április 04. 12:16
|
|
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline
|
Szerintem megérdemli !!!!
2015. április 04. 12:22
Én csak egyet nem értek: ha mindenki biztos abban, hogy a "normálisakaroklenni" posztot nem Zayn írta, akkor az emberek miért haragszanak rá? Bocs, ha hülyeségat kérdezek
2015. április 04. 12:44
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Minden nagy banda szépen lassan erre a sorsa jut. Legalábbis a legtöbb, csak idő kérdése. Ez az ő döntése, és nem ő lesz az egyetlen. Majd évek alatt lemorzsolódik még egy és még egy... Nem ismerem a One Direction sztoriját, nem vagyok fan, így csak tippelni tudom, hogy valamikor mindegyik a saját pályáját indítaná el, a saját álmait valósítaná meg - mert azért valljuk be, akármelyik együttesről is van szó, zsinórokon rángatott bábok, a legkisebb lépésük is szabványokhoz van kötve. Ebből elege tud lenni az embernek - pénz, rajongók ellenére is.
2015. április 04. 12:52
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Én még mindig követem,de nem írt ki semmit már több hete...
És szerintem nem is nagyon fogom támogatni ezt az egész "szólókarrier" dolgot.Max meghallgatom az albumát
És szerintem nem is nagyon fogom támogatni ezt az egész "szólókarrier" dolgot.Max meghallgatom az albumát
2015. április 04. 13:01
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
Gyllenhaal ez értelmes megnyilvánulás volt
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.