Elfordulnak a rajongók Zayn Maliktől
2015. április 03. 14:59
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
És most mit is kéne tennünk? Ez már annyira szánalmas és egyben hihetetlen. Hát persze, hogy nem lesz akkora sikere szólóban, mint a One Direction tagjaként volt. Komolyan elhitte, hogy majd ő szépen kilép - a turné közepén (!), cserbenhagyva ezzel a csapattársakat és a rajongókat, és utána majd ugyanúgy fogják isteníteni?? Ennyire hülye még ő sem lehet....
2015. április 03. 15:00
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Mit várt? Ha én feliratkoztam volna, most biztosan kikövetném. Undorító.
Louis is lehűthetné már a fejét~
Louis is lehűthetné már a fejét~
2015. április 03. 15:00
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
nem kellene tőle elfordulni, amiért azt teszi, ami neki jó.
2015. április 03. 15:14
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
jó hogy itt ez a cikk, mert így eszembe jutott hogy én is töröljem a twitter követetteim közül. (így hogy a starity kedvenc sztárjaim közül már töröltem)
2015. április 03. 15:36
Idézet (Empress @ 2015.04.03. 15:32)
Lényeg ,hogy igazi rajongók vagytok de tényleg.
Nem hiszem, hogyha neked hazudnának, utána is kiváncsi lennél a rusnya képére!
2015. április 03. 15:40
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Nem rossz indulatból, de erre gondolhatott volna... szóval bocs, de így járt.
2015. április 03. 15:42
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Amúgy meg látszik, ezek milyen rajongók voltak: egyszerűen directionerek, nem pedig Zayn rajongói Ezeknek valószínűleg maga a banda tetszett - pokol tudja miért -, vagy szerették Harry kisfiús majomképe miatt, ami a tizenkét évesek számára nagyon vonzó és "szexi", így most árulásnak gonolják ezt a kedvenc bandájukkal, vagy a megmaradt tagok közül a kedvencükkel kapcsolatban. Zayn helyében én is kiléptem volna. Most, hogy nem 1D tag, talán kevésbé utálom. Egyedül elfogadhatóbb, mint Harry oldalán...
2015. április 03. 15:43
|
|
Nárciszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 195053 offline
|
Én nem voltam sose Zayn rajongó, és nem is ítélkezem felette. Fura amit csinál, az egyszer igaz, meg lehet érteni a rajongók felháborodását... Szerintem BEBUKTA az egészet, nyilván azt gondolta, hogy szólókarrieristaként nagyobb sikert fog elérni, de amíg a srácok tovább turnézgatnak, addig neki csak fofy a követőja...
Nem igazán értem azt a fajta hozzászólást, hogy "Most látszik meg, hogy ki az igazi 1D fan"... mert hát Zayn már nem 1D-s, semmi köze nincs már hozzájuk, ergo, ha valaki Zayn-t pocskondiázza, attól még nem lesz anti1D-s
vagy mi...
Mindegy, nem vagyok fan, csak a véleményemnek adtam hangot. Szép napot!
Nem igazán értem azt a fajta hozzászólást, hogy "Most látszik meg, hogy ki az igazi 1D fan"... mert hát Zayn már nem 1D-s, semmi köze nincs már hozzájuk, ergo, ha valaki Zayn-t pocskondiázza, attól még nem lesz anti1D-s
Mindegy, nem vagyok fan, csak a véleményemnek adtam hangot. Szép napot!
2015. április 03. 15:49
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Soha ismétlem SOHA nem fogom megutálni Zaynt!!
Az tény hogy jó pár hibát elkövetett de akkor is emberek a Directionerek nem örökre szeretik a kedvenceiket???
Tény és való hogy már nem az 1D tagja de akkor ki kellen mellette állni nem?? Fúú hogy feltudom idegesíteni magam ilyeneken!! :/ Directioner szív,directioner lélek directioner leszek amíg csak élek!!!
2015. április 03. 16:07
Megértem a rajongókat, hogy már nem kíváncsiak Zayn-re. Nem volt szép dolog az, amit tett. Viszont remélem, hogy ez az utolsó ilyen cikk, mert már kezd nagyon unalmas lenni, hogy folyton csak ez a téma.
2015. április 03. 16:08
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
Zayn cserben hagyott minket.És sokak szerint az az igazi Directioner aki mindenben (ezek után) támogatja. Akkor én nem vagyok igaz Directioner ezek szerint mert én a közel jövőbe nem fogom támogatni.Azért vagyok csalódott mert 5 év után csak úgy gondolt egyet,hogy neki már nem jó ez az élet és sarkon fordult és maga mögött hagyott négy igazi barátot/munkatársat egy egész céget és szerintem a legértékesebb dolgot..a Rajongóit!!!! És szerintem nem túlzok azzal,hogy ezt ki jelentettem mert ez az igazság. Naughty Boy meg eléggé tapintatlan..Konkrétan mindenkinek az arcába röhögött,hogy "Haha enyém Zayn Malik és na ennyi rossz hír után hallgassátok Zayn első számát"(Ez egy személyes vélemény volt és én még mindig igazi Directioner vagyok hiszen az 1D-t támogatom a most már 4 tagra csökkent de ugyan olyan jó bandát!!!)
2015. április 03. 16:18
rebeka444 elmondott mindent. Amúgy én nem győzöm folyamatosan mindenkinek elmondani, h Zayn egy hazug picsa már bocsánat.
2015. április 03. 16:29
pont azért lépett ki a one direction-ből,mert már nem akar annyira híres lenni
2015. április 03. 16:32
Mindenkinek joga van dönteni az életéről,és ha ő nem akart tovább One Direction tag lenni,az ő döntése.És igen,aki csak azért szerette,mert az 1D ben játszott,az utálni fogja,de aki magát,a srácot is szereti,az nem fog neki hátat fordítani.Aki igazán szerette őt,mellette fog állni.Sosem voltam directioner,így nem tudom,hogy mit éreznek a rajongók,de szerintem nem a legnagyobb pácban kellene otthagyni Zaynt.Mondjuk azzal az eggyel nem értek egyet,hogy hazudott,de támogatom a szóló karrierjét,és higgyétek el,ezen még én is meglepődtem.
2015. április 03. 16:32
Egy igazi rajongó soha-soha de soha nem fordul el a kedvencétől.Tudom,h Zayn elkövetett pár hibát,de akkor is.NE FORDULJATOK EL TŐLE.A lényeg.h igazi rajongók vagyunk,és kész.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: