Elfordulnak a rajongók Zayn Maliktől
2015. április 03. 14:04
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
aha, szóval 50000 rajongó fordult el tőle. nagy 1D rajongók bizonyára...
most azért kimutatják a foguk fehérjét egyes rajongók, és maguk a fiúk is.
most azért kimutatják a foguk fehérjét egyes rajongók, és maguk a fiúk is.
2015. április 03. 14:06
Mindenki tudta, ha kilép napjaink legsztáróltabb bandájából, akkor nem sokan maradnak mellette. Mivel nem az embereket külön, hanem az egész bandát nyomták az emberek képébe.
2015. április 03. 14:09
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Megértem a rajongókat.............hiszen Zayn cserben hagyta őket ( engem is ).
De remélem ez az uccsó ilyen cikk , hiába vagyok Directioner , ez már akkor is unalmas
De remélem ez az uccsó ilyen cikk , hiába vagyok Directioner , ez már akkor is unalmas
2015. április 03. 14:12
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Zayn sejthette volna.Szerinte ha kilép a világ leghíresebb(hatereknek üzenem:HIVATALOSAN) bandájából,akkor mindenki happy lesz,senki sem csalódik benne?
Szerintem,aki elpártolt Zayntől nem azt jelenti,hogy nem igazi 1D rajongó.Ez hülyeség.Zayn csinálta meg magának ezt az egészet és nem mellesleg annyi kurázsi nem volt benne,hogy kimondja.
Igen,1D rajongó vagyok,igen szerettem Zaynt,és igen a példaképeim közé is soroltam.És igen,nagyon csalódtam benne.
Szerintem,aki elpártolt Zayntől nem azt jelenti,hogy nem igazi 1D rajongó.Ez hülyeség.Zayn csinálta meg magának ezt az egészet és nem mellesleg annyi kurázsi nem volt benne,hogy kimondja.
Igen,1D rajongó vagyok,igen szerettem Zaynt,és igen a példaképeim közé is soroltam.És igen,nagyon csalódtam benne.
2015. április 03. 14:15
Ez nyilvánvaló volt,de btw hozzátenném a fanok nem ezért követték ki,hanem mert írt egy bejegyzést,amiben volt egy ilyen mondat:féltékeny f*szok...erre rágtak be egy csomóan,pedig nem volt egyértelmű,hogy a Directionerekre mondta
2015. április 03. 14:31
Mit gondolt? Hogy majd még több követője lesz? Kezdesz szánalmas lenni Zayn...
2015. április 03. 14:35
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
istenem micsoda felhajtás:D ha ki akart lépni miért kell lehurrogni?? senkire nem lehet semmit ráerőltetni....mondjuk én nem vagyok tisztába a részletekkel de akkoris túlzásnak érzem hogy hu cserbenhagyás meg ilyenek....
2015. április 03. 14:40
Ha normális éltet akart volna, akkor nem jelentkezik annak idején az X-Faktorba sem, ezt azért igazán végiggondolhatta volna. Nem igazán hittem el neki ezt az érvét, sejtettem, hogy több van a kilépése mögött, de azért szerintem eléggé szánalmas az, amit művel.
Legalább ha adna a rajongóknak pár hónap "gyászidőt", vagy nem is tudom, ehelyett, mintha semmit nem jelentett volna neki az elmúlt öt év a One Directionnel, rögtön szólókarrierbe kezd.
2015. április 03. 14:42
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ha lenne egy kis esze, erre előre számított volna és másképp csinálja a dolgokat a kiszállás után. ha otthagyja, otthagyja, de utána legyen is meg a seggén és ne még mindig munkálkodjon meg okot adjon a cikkekre. ki gondolta volna, hogy ma is lesz egy zaynes hír egyébként...
2015. április 03. 14:46
|
|
Vattacukorfelhővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 547 Azonosító: 239609 offline
|
Nem értem meg hogy miért fordultak el tőle amikor meg kénne értenük Zayn döntését ha így döntött annak oka van lehet hogy a későbbiekben sokkal híresebb lesz szólóban mint ahogy az 1D volt.
2015. április 03. 14:55
Az igazi rajongók sosem fordulnak el a kedvencüktől.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: