Hidakat építünk (Building Bridges) a jelmondata az idei 60. Eurovíziós Dalfesztivál bécsi döntőjének, amely a tolerancia és a sokszínűség jegyében zajlik, de a környezetvédelem is központi helyet kap a májusi rendezvényen – hangzott el a fesztivált bemutató szerdai sajtótájékoztatón Budapesten.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hidakat épít az Eurovíziós Dalfesztivál
2015. április 03. 11:49
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2015. április 03. 12:28
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Tök jó cikk lett, már várom az idei Eurovíziót
2015. április 03. 18:19
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Boggie tök szép a képeken. Istenem, bárcsak bekerülne a döntőbe!
Amúgy a "Building Bridges" jelmondatot követve még nagyon sok, hasonló kép készült. Fanok az egész világról, egy virtuális hidat építve.
Amúgy a "Building Bridges" jelmondatot követve még nagyon sok, hasonló kép készült. Fanok az egész világról, egy virtuális hidat építve.
2015. április 04. 12:39
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
A tavalyi szőrös tranvesztita után idén még mi jöhet?
2015. április 04. 14:51
Csak és kizárólag azért lesz"hídépítés",mert Finnországot egy'Pertti Kurikan Nimipäivät' nevezetű Down-szindrómás tagokból álló zenei társulat fogja képviselni. Semmi más miatt,csak ezért.
2015. április 04. 17:29
Fogadóirodák az abszolút utolsó helyre jósolnak minket - ez az elődöntő utolsó helyét jelenti - és ők nem tévednek. A dán és osztrák győzelmet és Saunders ötödik helyét is előre tudták.
2015. április 06. 09:57
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
szivárvány007: A fogadóirodáknak egyáltalán nem kell hinni. ByeAlex 10. helyét sem jósolták meg, sőt ő is a mezőny vége felé volt náluk. Figyeljétek meg, Boggie hatalmas meglepetéseket fog még okozni, pozitív irányban.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2015. április 06. 13:44
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Én nem Bogit küldtem vola ki.
2015. április 07. 15:07
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Tudom, hogy nem sokat számít, de a legelső Eurovízió győztese, Lys Assia is összeállította a Top 20-as listáját az idei mezőnyből, ahol egy előkelő 8. helyet foglalunk el, leelőzve az olaszokat (!), a szlovéneket (!!), a belgákat (!!!) és a svédeket (!!!!).
2015. április 07. 19:50
Idézet (ABBAMania @ 2015.04.06. 09:57)
szivárvány007: A fogadóirodáknak egyáltalán nem kell hinni. ByeAlex 10. helyét sem jósolták meg, sőt ő is a mezőny vége felé volt náluk. Figyeljétek meg, Boggie hatalmas meglepetéseket fog még okozni, pozitív irányban.
Nagyot fogsz koppanni, ha ebben hiszel. Conchita esetében én sem akartam elhinni, amikor a fogadóirodák az első helyre jósolták. Azt hittem, elcsúszott áprilisi tréfa. Erre tessék.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.