Avril Lavigne: "Azt hittem, hogy haldoklom"
2015. április 03. 11:38
Szegény! Nagyon örülök, hogy jobban van. Régen imádtam, a példaképem volt, és habár már nem rajongok érte annyira, még mindig szeretem. Egyébként, átérzem, mit élt át, habár én nem Lyme-kórban szenvedtem.
Amikor meghallottam, hogy nincs jól, sejtettem, hogy valami komoly, de tudtam, hogy Avril erős, és meg fog gyógyulni.
A képeken pedig gyönyörű. A Fly című dalt már nagyon várom! c:
Amikor meghallottam, hogy nincs jól, sejtettem, hogy valami komoly, de tudtam, hogy Avril erős, és meg fog gyógyulni.
A képeken pedig gyönyörű. A Fly című dalt már nagyon várom! c:
2015. április 03. 11:39
|
|
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline
|
Szegény!!Borzalmas volt,biztos.Nekem is volt már ilyen érzésem.Igaz én csak 1-2 hétig voltam beteg,de elég súlyosan.Nem szeretném leíni micsoda a betegség neve,bár szerintem sejthetitek.Úgy éreztem nem érem meg a másnapot,de íme hála Istennek meggyógyultam!Élek,s virulok!
Avril örülök,hogy jobban vagy!További sok sikert és persze egészséget!!
2015. április 03. 11:41
Jajj Istenkém ... Nem nagyon kedvelem őt vagy is máig mert ha tényleg igaz hogy a rajongók miatt nem adta fel akkor Híve leszek.. A régi időkben tényleg jó zenéi voltak ... Nagyon örülök hogy jobban van
2015. április 03. 11:47
Nagyon kedves tőle, hogy ennyire szereti a rajongóit. Örülök, hogy jobban van!
2015. április 03. 11:50
Ezt nem hittem volna. Tudtam, hogy komoly betegsége volt, de hogy ez mind egy csípés miatt.. szörnyű lehetett neki. De végtelenül boldog vagyok, hogy sok sok szeretetet kapott a családjától és tőlünk, rajongóktól. Örülök, hogy ennek a sötét időszaknak ellenére is erős maradt és meggyógyult. Remélem, most már egészséges lesz és mielőbb hallhatjuk a Fly-t. Már nagyon várom!
2015. április 03. 11:59
Szegény! Nagyon sajnálom, hiszen én nem is tudtam róla:(( Örülök hogy jobban van, borzasztó lehetett ez a helyzet! :/
2015. április 03. 12:26
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Szegény, de örülök, hogy már jobban van
2015. április 03. 12:28
Szegény..de azért szerencsés,hogy ilyen féérje van,az biztos!
2015. április 03. 12:48
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Ú ez borzalmas lehetett.
Jó, hogy jobban van.
Jó, hogy jobban van.
2015. április 03. 13:46
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
nagyon sajnálom!
2015. április 03. 14:00
Istenem, szegény!
Nagyon, de nagyon sajnálom
Örülök neki, hogy jobban van!
Örülök neki, hogy jobban van!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: