Egymásnak esett Louis Tomlinson és Naughty Boy
2015. április 03. 15:07
|
|
dorina00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 175406 offline
|
Kíváncsi leszek, mi jöhet még. Nem vagyok egy hatalmas 1D-fan, de szerettem őket így öten, és sajnálom, hogy Zayn kilépett. Szerintem meg fogja bánni.
2015. április 03. 15:53
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Soha nem voltam 1D fan, de amit Zayn csinált az tényleg gerinctelen volt. Nem értem, hogy miért nem mondta azt, hogy "Emberek én szóló karrierbe akarok kezdeni". -.-
2015. április 03. 16:58
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Imádom Louist<33 :DDD Azé a Tomlinson család megmondta ..xdd Imádom!
<33
(És egyet értek!!)
(És egyet értek!!)
2015. április 03. 17:53
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Ahj Istenem miert tortent ez..
En itt szinte mindenkit sajnalok! 1D, Zayn, Naughty boy, rajongok...mert ez egy hatalmas osszezavarodas mindenki kozott :/
En Louisnak adok 100% igazat, hiszen ertendo ahogy erez es ez kicsit se volt tapintatlan Naughty boytol, hogy egybol amint kapott eselyt, kiposztolta a dalt.... Viszont az se lehet tudni hogy o keze mennyire van benne Zayn tavozasaban, es most mindenki ot tamadja.
A rajongokat akikhez tartozok is meglehet erteni. En is nagyon kivoltam meg szomoru vagyok most is (Zaynel almodok masr foyltok) de en ebbe nem folynek bele, mert a szamitogep mogott nem tudhatom mifolyik igazabol...
Es szerintem sose fogjuk megtudni az valodi okat hogy mi mit csinalt es Zayn miert is ment el pontosan.
Igazabol jolenne ha Zayn is felszolalna mar a sajat vedelmere vagy a rajongok, Louisere es mondana valami nyugtatot...de o sose volt az akinek nagy a szaja es szeretett visszahuzodni.
En csak remelem vegen mindenki boldog lesz.
En itt szinte mindenkit sajnalok! 1D, Zayn, Naughty boy, rajongok...mert ez egy hatalmas osszezavarodas mindenki kozott :/
En Louisnak adok 100% igazat, hiszen ertendo ahogy erez es ez kicsit se volt tapintatlan Naughty boytol, hogy egybol amint kapott eselyt, kiposztolta a dalt.... Viszont az se lehet tudni hogy o keze mennyire van benne Zayn tavozasaban, es most mindenki ot tamadja.
A rajongokat akikhez tartozok is meglehet erteni. En is nagyon kivoltam meg szomoru vagyok most is (Zaynel almodok masr foyltok) de en ebbe nem folynek bele, mert a szamitogep mogott nem tudhatom mifolyik igazabol...
Es szerintem sose fogjuk megtudni az valodi okat hogy mi mit csinalt es Zayn miert is ment el pontosan.
Igazabol jolenne ha Zayn is felszolalna mar a sajat vedelmere vagy a rajongok, Louisere es mondana valami nyugtatot...de o sose volt az akinek nagy a szaja es szeretett visszahuzodni.
En csak remelem vegen mindenki boldog lesz.
2015. április 03. 18:30
Engem igazából az is nagyon zavar,hogy Zayn otthagyta a 4 legjobb barátját,a turné közepén,cserbe hagyva a rajongókat. Jött azzal,hogy mennyire sajnálja meg,hogy mennyire megviselte erre→új dal,új "nagyonboldogokvagyunk" képek Perrievel. Nem tűnik nagyon szomorúnak jó pár év emlékére. Naughty Boy pedig nagyon el van szállva attól mert vele készített egy dalt. Nem lesz nagyobb sikere. Inkább több ellensége.
2015. április 03. 18:32
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Komolyan mondom, erről csinálok egy 34573456325 részes szappanoperát, és k*rva gazdag leszek
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. április 03. 18:47
|
|
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline
|
Idézet (Lambika @ 2015.04.03. 12:20)
végre egy normális ember. Louis meg azt látja hogy a kis fanok az ő oldalán állnak meg szerintük nagyon jót irtak a családdal együtt, holott szerintem mindegyik annyira bután irt hogy az nem igaz. És nagyon örülök hogy te is látod hogy nem egy értelmes ember ez a louis....de hiába mondom én ezt, mindenki nekem esik, mert a kis bálványát szidni mertem, holott ez az igazság.
Nyugodtan jöhettek elhordani és mindenféle 10 éves kislánynak elnevezni meg társainak
Nyugodtan jöhettek elhordani és mindenféle 10 éves kislánynak elnevezni meg társainak
Na figyelj ide édes kicsi szívem. Engem tényleg annyira nem érdekel, hogy 10 évesként viselkedsz holott 20 vagy. Jó, te tudod. Az sem érdekel, hogy utálod Louist és a 1D-t. Utáld. De az ahogyan te, és egyesek ezt közvetítik, az marha gusztustalan. Tudod mit, ez a legutolsó komment amit hozzád intézek (hacsak nem válaszolsz valamit, vagy ilyesmi, mindegy), mert legyünk őszinték, kit érdekelsz? De az, hogy így lehordasz egy embert, holott csak a színtiszta utálat vezérel, és nem is az, hogy lehet igazad van(mert valamilyen szinten lehet, hogy van benne valami amit mondasz), degradáló, piszkos és utálatos. Louisnak lehet, nem így kellett volna intéznie a dolgát, de azzal ahogy ezt te közlöd, nemcsak azt látom, hogy sokan utálnak (közte én is, de hagyjuk), hanem még fel is tüzeled a rajongókat (köztük szintén engem is, no comment), hogy szidjanak téged. Holott, ha egy kicsit vissza fognád magad, még talán néhányan meg is hallgatnának. Figyelj, őszintén, az elején már elmondtam, hogy magasról teszek, hogy te mit gondolsz, de ha ezt esetleg leakarod írni, akkor tedd meg létszíves, egy kicsit tapintatosabban. Köszi
2015. április 03. 21:18
Gyerünk,gyerekek,kezd érdekes lenni a helyzet
Bár nem vagyok 1D rajongó,de azért ez a dráma már engem is érdekel
Bár nem vagyok 1D rajongó,de azért ez a dráma már engem is érdekel
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. április 03. 21:26
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
talán oka van annak, hogy több követőm van, mint neked… pedig én csak a 11 éves húga vagyok.
Mi van? Mióta a követői számában mérik az embert? Egyébként meg jó, hogy több követője van, mikor az egyik vándí-tag hugicája...
2015. április 03. 21:56
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Nos, nem ismerem a One Direction történetét. Sosem voltam a rajongójuk, és nem is leszek. De azt tudom, hogy bizony bár sokan utálják őket, mégis letettek valamit az asztalra. Lehet, hogy sokan nyálas b*ziknak hordják el őket, de a tény az tény. Hogy utáljanak, valami olyat kell tenned, amiért irigyek lesznek rád. És sok emberből csak az irigység beszél. Na de szó mi szó, nem tudom, hogy miért, hogyan és mikor. Nem tudom az okát, hogy Zayn miért hagyta el ilyen hirtelen a csapatot, és azt sem, hogy Naughty-nak mi a terve, ha van egyáltalán. Én csak azt mondom, hogy próbálja meg mindenki megőrizni a nyugalmát. Persze, megértem. Ha az én kedvenc bandámmal történne ugyan ez, őrjöngenék. De akkor is. Gyakorlatilag nem tud senki semmi biztosat, és mindenki egymásnak esik. Itt nem csak a sztárokra gondolok, hanem miránk, emberekre akik figyelemmel követik a dolgokat. De emelett kijelentem, és hogy ezt a szavamat vissza nem vonom, az is biztos. Undorítónak találom, ha valaki úgy fejti ki az utálatát, hogy azzal hergeli a rajongókat vagy becsmérlő szavakat intéz az adott hírességhez. Ember, ha utálod őt/őket oké, adj hangot is neki. De ne úgy, hogy ez egy másik embert megbántson és emelett vérig is sértsen. Na mindegy. Szóval, kíváncsian várom, hogy végül mi sül ki ebből, talán olyan dolgok is kiderülnek, amikre még senki sem gondolt. Nem szeretem, ha valaki elhamarkodottan cselekszik és forrófejűen(én is ilyen vagyok, pont ezért) de van egy olyan érzésem, hogy Louis okkal tette azt amit tett.
2015. április 04. 07:35
|
|
TiffanyBlewsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 240554 offline
|
Crona99, szívemből szóltál! #foreverdirectioner!
2015. április 04. 07:40
|
|
TiffanyBlewsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 240554 offline
|
Ó, és: I <3 TommoFam!
2015. április 04. 11:26
teljesen igazuk van Louiséknak, de már befejezhetnék
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.