"Wonderwall
Ebből ekkora drámát... még a zenekar sem jó, bocsi fanok, de sztem mind 11-12 évesek vagytok, és a zenéjük annak a kategóriának felel meg... sőt a viselkedésük is"
na te neked sem osztottak elég intelligenciát.....
őszintén a rajongók korának ehhez mi köze ???
ja és csak , hogy meglepjelek én nem 11-12 éves vagyok de ha az lennék sem jelentene semmit ...
te visszaolvasod egyáltalán azt amit nyilvánosan kiírsz ?!
Egymásnak esett Louis Tomlinson és Naughty Boy
2015. április 02. 20:35
2015. április 02. 20:36
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Az a jó hogy mindenki Zaynről pletykál meg kitalál mindenfélét de ő egy szót nem szólt eddig
2015. április 02. 20:36
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Valamikor anno, kis taknyos koromban én is kedveltem ezt az öt srácot, akik akkor még épp csak feltűntek a brit xfactorban, és nem nagyon követtem őket, de azért egy-két dolog mindig eljutott hozzám, és őszintén szólva, szerintem akkor is mocskosul pofátlan és undorító ez a helyzet. Akármennyire mondják a "rajongóik", hogy támogatják Zayn továbbra is, szerintem egészen nyugodtan lehet utálni őt ezután. Komolyan, itt vannak pár éve, mint a nagy One Direction, van egy csomó rajongójuk, minden pletykalap rögtön lehoz mindent, még a legkisebb levegővételüket is, és akkor Zayn bejátssza, hogy ő mostantól "normális 22 éves akar lenni" Hogyan? akkora alibi szöveg, hogy már én szégyellem magam érte. Javítsatok ki, ha tévedek, de kirakott a hivatalos oldal egy szöveget, ami Zayn nevében íródott, és azóta a srác semmit sem szólt a directionerekhez. Hallo??! Az a sok pénz amiből te most "húdenagyon hétköznapi életet élsz" az mind ezeknek a kislányoknak a szüleitől van, nem gondolja, hogy esetleg annyit mondhatna, hogy ja, basszus, így látom jobbnak, és légyszi ne haragudjatok!? Aztán most érdekes Perrie is milyen boldog lett hirtelen, visszaköltözik Zaynie-hez és hasonlók. Akkor már Perrie miért nem lép ki a Little Mixből? (amúgy ez is érdekelt volna, hogy hova jut a lánybanda, ha a csaj nem jön össze Zaynnel) Meg ez a stúdióba járkálás is olyan, hogy még csak tovább üti a vasat, ahelyett, hogy egyenesen megmondaná, hogy mit akar. Ha ő mostantól nem akar az állítólagos legjobb barátaival zenélni, akkor ezt mondja, nem mindenféle kamusztorik mögé bújjon.
2015. április 02. 20:38
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
Cherry Ice: legnagyobb mertekben egyetertek. Aki ilyen konnyen megutalta Zaynt az nem is szerette. En nem fogom megutalni,mert lassan 2 eve az eletem resze es az is marad
orulok hogy vegre van ideje pihenni a csaladjaval es Perrievel,oszinten remelem,hogy ujra boldog,teljes csaladot alkotnak Zaynnel egyutt. Szolokarrierjeben nem hiszek,mivel aki utana jar a dolgoknak az nem hisz el minden hulyeseget
egyedul azert vagyok csalodott,mert semmit se szolt a facebookos poszt ota es ugyebar azt se o irta. De megertem,mert felmegy twitterre az fogadna,hogy "utalunk Zayn" "elsullyedtel" es az csak rosszabb lenne neki. Szoval ennyit az 'igaz directionerekrol' akik "vegig tamogatjak" es mindig szeretik. Nagyon szerethettetek,ha ilyen hamar kepesek vagytok elgelejteni
2015. április 02. 20:43
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
jó hogy végre a fiúk közül is kiadta magából valaki, néha fárasztó ez a jó fiú imidzs, hiszen mind tudjuk mi történt, ne akarják már elhitetni velünk hogy minden rendben...
2015. április 02. 20:46
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Azokat sajnálom a legjobban, akik az öttagú One Directionre vették meg a jegyeiket. És nem a négyre. Főleg akinek a kedvence pont Zayn volt.
2015. április 02. 20:47
Háát..Louis családja valahogy meggyőzött..
Tényleg igazuk van Louiséknak, ugyanis Zayn otthagyta a barátjait, legalább azt mondta volna el hogy szólókarrierbe kezd és nem átlagos emberként fogja élni élete nagy részét. És én is: Csalódtam.
Tényleg igazuk van Louiséknak, ugyanis Zayn otthagyta a barátjait, legalább azt mondta volna el hogy szólókarrierbe kezd és nem átlagos emberként fogja élni élete nagy részét. És én is: Csalódtam.
2015. április 02. 20:50
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Mintha a tavalyi Kris x EXO esetet látnám újra. Kpoposok tudják miről beszélek. Náluk is az egyik tag, Kris, napokkal a koncert előtt hagyta el a bandát csak ő még pert is indított a cégük ellen.
Mellesleg most már örülök hogy mégsem vettem jegyet a bécsi 1D koncertre.
Mellesleg most már örülök hogy mégsem vettem jegyet a bécsi 1D koncertre.
2015. április 02. 20:56
|
|
Nárciszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 195053 offline
|
Tomlison família
jó, hogy van családi összetartás
nagyot röhögtam a nagypapa posztján
Amúgy... nem mondom, hogy ítélkezem, meg menjen a ...szóval igen (
), de amit Zayn művel... egy cseppet gyanúúús!
Amúgy... nem mondom, hogy ítélkezem, meg menjen a ...szóval igen (
2015. április 02. 21:08
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Állítólag Zayn volt aki nyilvánoságra hozta a dalt csak nem a saját oldalán ahhoz nem volt elég bátor. Egyébként meg nem Naughty Boy hibája hogy otthagyta a csapatott a saját egója miatt lépett ki nem mást kell okolni
2015. április 02. 21:23
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
Tomlinson familia
anyu és nagypapi LOL
<3
2015. április 02. 21:32
|
|
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline
|
Szerintem rohadtul Zayn dolga, hogy mit csinál. A Tomlinson família meg rohadtuk gyerekes.
2015. április 02. 21:37
|
|
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline
|
Egyébként meg sem kellett volna indokolnia Zaynnek, hogy miért lép ki. Mert csak. Ennyi. A sok "fan" meg rohadt undorító, hogy egy ilyen miatt hátba szúrja azt, akit eddig szeretett. Inkább örüljetek, hogy tovább énekel.
2015. április 02. 21:44
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Vicces, hogy olyanok utálják Zaynt, akik a kilépése előtt a legnagyobb fanjaik voltak..
Ha ezek után megutálja valaki, úgy, hogy nem is hallotta Zayn indoklását, akkor tényleg sajnálom, hogy ennyire buta. Senki, kivéve csak Ők tudják mi is történt pontosan, mi állt Zayn lelépése mögött, és nem is biztos az, amit beadtak...kinézem belőlük. Kíváncsi lennék Zaynre, hogy mi is ennek az oka, de nem hiszem, hogy ezt megtudnánk a közeljövőben.
2015. április 02. 21:46
|
|
Szivárványlány99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 230239 offline
|
Ez a szolókarrier biztos nem azalatt a6nap alatt pattant ki a fejéből,biztos régebbóta tervezte. Ez eléggé álszent húzás volt tőle, és nem vagyok az a nagy fan, de sajnálom ezt az egészet.
2015. április 02. 21:55
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Én kicsit csalódtam Zaynben,de még mindig szeretem.
2015. április 02. 21:59
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Idézet (Kelsey @ 2015.04.02. 18:35)
Tudod mi a szomorú? Hogy nem 10 éves, hanem 20+.
Akkor miért viselkedik így? A fejébe állt egy fejsze?
2015. április 02. 22:00
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Olyan gyerekesek... Zayn meg Naughty Boy is... Louis támadása is egy dolog de nem tudom. Amit ezek leművelnek... :/ Zayn meg elfogja veszteni a rajongóit ha így folytatja. Akkor már ne adott volna okot miért hagyta abba és ne a stresszre hivatkozott volna meg ne azt mondta volna hogy normális életet akar mert így a stúdiózással ellent mondott mindennek.
Ami itt folyik körülöttük egyre gyerekesebb... :/
Ami itt folyik körülöttük egyre gyerekesebb... :/
2015. április 02. 23:05
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
En mar nemtudom mit higgyek.Lehet,hogy o akarta,de lehet,hogy ez a Naughty beszelte ra vagy eppenseggel Perrie.Nemtudom.De azt biztos,hogy se Zayn se az 1D nem lesz ugyanaz zeneileg...Es en Louisnak adok igazat! Jo persze Zayn dolga,de biztos rosszul esett a fiuknak ez a dal rogton 6 napra ra...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: