Egymásnak esett Louis Tomlinson és Naughty Boy
2015. április 02. 18:35
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2015.04.02. 16:40)
Lambika. egy idióta hülye vagy. szó szerint.
Rohadtul leminősíted magad. Gyerekes viselkedésed van. Mit is lehet várni tőled. Hisz csak egy 10 éves buta kislány vagy.
Rohadtul leminősíted magad. Gyerekes viselkedésed van. Mit is lehet várni tőled. Hisz csak egy 10 éves buta kislány vagy.
Tudod mi a szomorú? Hogy nem 10 éves, hanem 20+.
2015. április 02. 18:52
|
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline
|
Ha van időtök, és tudtok angolul, nézzétek meg ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=LdPHth97zLk
Mint láthatjátok, 2 napja rakta fel a lány a videót, de máris közel 100.000-en megtekintették, mert rengeteg igazság van abban, amit mond.
Az egész botrány valószínűleg meg van tervezve, előre ki van már tervelve, mik fognak történni a következő időkben. A Modest! Management mindent a kezében tart, nem egyszer buktak már le, pl. a fiúk nevében írogatnak twitterre, a háttérben mindig ott vannak, megmondják nekik, mit csináljanak, mit ne csináljanak.
Tehét ne higyjetek el feltétlenül mindent elsőre, mert sokkal több van a háttérben, mint amennyit egyelőre tudunk!
Mint láthatjátok, 2 napja rakta fel a lány a videót, de máris közel 100.000-en megtekintették, mert rengeteg igazság van abban, amit mond.
Az egész botrány valószínűleg meg van tervezve, előre ki van már tervelve, mik fognak történni a következő időkben. A Modest! Management mindent a kezében tart, nem egyszer buktak már le, pl. a fiúk nevében írogatnak twitterre, a háttérben mindig ott vannak, megmondják nekik, mit csináljanak, mit ne csináljanak.
Tehét ne higyjetek el feltétlenül mindent elsőre, mert sokkal több van a háttérben, mint amennyit egyelőre tudunk!
2015. április 02. 19:13
|
|
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline
|
nem értem Zaynt sem.. miért hagyja csak úgy ott az 1d-t, anélkül, hogy nekünk rajongóknak egy szót is szólna..szerintem érdemeltünk volta valami magyarázatot vagy csak egy "viszlátot"
nagyon imádom Louist amiért mindig mellettünk áll
naughty boy meg egy burritó!!!!!
nagyon imádom Louist amiért mindig mellettünk áll
naughty boy meg egy burritó!!!!!
2015. április 02. 19:22
Nos a témához nem szólnék semmit mert nem tudom, hogy mi az igaz és mi nem....
VISZONT!!!
LAMBIKA ............
nem tudom, hogy hány éves vagy és nem is érdekel .....
de most komolyan te , hogy a fenébe jössz ahhoz , hogy más családját a szádra vegyed !!!!!
ki a f*m vagy te ???
te , hogy éreznéd magad ha a te családodat minősítenék abból amit belőled vagy csak kívülről látnak ???
És igen primitív vagy ebben a levélben amit megfogalmaztál ..
ha meg tényleg rajongó voltál akkor tudod hova menj .....
ha meg nem akkor feleslegesen jártatod itt a szád mert erre senki nem kíváncsi !!!
VISZONT!!!
LAMBIKA ............
nem tudom, hogy hány éves vagy és nem is érdekel .....
de most komolyan te , hogy a fenébe jössz ahhoz , hogy más családját a szádra vegyed !!!!!
ki a f*m vagy te ???
te , hogy éreznéd magad ha a te családodat minősítenék abból amit belőled vagy csak kívülről látnak ???
És igen primitív vagy ebben a levélben amit megfogalmaztál ..
ha meg tényleg rajongó voltál akkor tudod hova menj .....
ha meg nem akkor feleslegesen jártatod itt a szád mert erre senki nem kíváncsi !!!
2015. április 02. 19:23
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
akkor ne fogjátok fel,hogy mi történt igazából,írogassátok tovább ,hogy milyen szánalmas Zayn.
2015. április 02. 19:29
|
|
ibbi427 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.09. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 233100 offline
|
Louis:NaugthyBoy=2:0 Azért mert az első két menetet megnyerte ha úgy nézzük...!Egyébként annak a fannak igaza van!Számomra kiderült:a valaha létezett,egyetlen igazi One Direction csak négy,csodálatos,igazi,tiszta szivü,példamutató tagja van/volt/lesz(Liam,Louis,Harry,Niall)!Nem csak azért mondom mert directioner vagyok,hanem mert ezek ész érvek!Zayn elsüllyedt!ÖRÖKRE!Ki is az a Zayn???
2015. április 02. 19:34
|
|
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 offline
|
Gratulálok, Zayn, a végén még kiderül az is, hogy esetleg csak azért áltál be a 1D-be, hogy azzal híres legyél, aztán a megszerzett rajongók köreiben kilépsz annak reményében, hogy a rajongók ugyanúgy fognak továbbra is szeretni. Így hát most sajnálattal közlöm veled, hogy szerintem a rajongók kb. több mint 50%-a haragszik rád, sőt tuti van olyan, aki már nem is szeret, pl. én, aki eddig sem voltam oda sem érted, sem a 1D-ért, de most már téged egyenesen UTÁLLAK!!! Nem vagy igaz barát, ha ekkorát hazudsz a legjobb barátaidnak, akikkel szinte annyit voltatok együtt, hogy szerintem majdnem családtaggá váltak. Képzelem mit érezhet Harry, Louis, Nian, meg a negyedik emberke (elfelejtettem a nevét
).
2015. április 02. 19:46
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
igaza van Louis-nak mindenben
Köszönjük hogy kiállt mellettük ha már a mi érdekünk és a mi lelki állapotunk nem érdekli Naughty Boy-t az oké nincs semmi köze hozzá de az hogy még hergel is bennünk azok után hogy Zayn távozott nagyon nagy szemétség
Legalább Louis és a családja kiállt mellettünk és megvédett minket.
Köszönjük hogy kiállt mellettük ha már a mi érdekünk és a mi lelki állapotunk nem érdekli Naughty Boy-t az oké nincs semmi köze hozzá de az hogy még hergel is bennünk azok után hogy Zayn távozott nagyon nagy szemétség
Legalább Louis és a családja kiállt mellettünk és megvédett minket.
2015. április 02. 19:49
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Cherry Ice, tökéletesen megfogtad a lényeget.
2015. április 02. 19:55
OneDirectionlover1D igazad van
Louis meg jól tette
2015. április 02. 20:01
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
sok ez a dráma már,de azért szórakoztató,hogy itt is louis famíliája reagálása
2015. április 02. 20:11
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Bizony, bizony. Egy kis vita minden napra kell.
2015. április 02. 20:18
|
|
Wonderwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 194865 offline
|
Ebből ekkora drámát... még a zenekar sem jó, bocsi fanok, de sztem mind 11-12 évesek vagytok, és a zenéjük annak a kategóriának felel meg... sőt a viselkedésük is
2015. április 02. 20:30
Ez aztan a nagy vita. Ebbol meg merenylet is lehet
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: