Egymásnak esett Louis Tomlinson és Naughty Boy
2015. április 02. 16:28
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
egyetértek Cherry Ice-al
2015. április 02. 16:28
|
|
bubor panni03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217979 offline
|
nem vagyok fan de az igaz hogy Zayn azt mondta átlagos ember akar lenni és mégis szólókarrierbe kezdett ami eléggé bunkóság a többi taggal szemben
2015. április 02. 16:35
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Idézet (Empress @ 2015.04.02. 15:53)
Istenem ,hogy lehetnek ennyire gyerekesek az emberek ???
Az a baj, hogy nem csak a ,,sztárok", hanem majdnem mindenki ilyen.
2015. április 02. 16:45
|
|
Sephoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 240862 offline
|
Tomlinsonék.... nem csalódtam bennetek <3
Mellesleg igen, hangsúlyozták is, hogy el akar vonulni a médiából, és normális életet akar élni, de ez már végleg összekutyulta a fejem. Pont. Nem szándékozom a teljes gondolatmenetem leírni, mert senki se értené, és senkit se érdekelne.
Mellesleg igen, hangsúlyozták is, hogy el akar vonulni a médiából, és normális életet akar élni, de ez már végleg összekutyulta a fejem. Pont. Nem szándékozom a teljes gondolatmenetem leírni, mert senki se értené, és senkit se érdekelne.
2015. április 02. 16:49
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Btw. Louis nagypapája a legnagyobb
(Amúgy kiirt 1x magyarul valamit a twittere)
Szerintem Louisnak tök aranyos családja van, hogy így kiállnak mellette :33
Szerintem Louisnak tök aranyos családja van, hogy így kiállnak mellette :33
2015. április 02. 16:56
|
|
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline
|
Idézet (Cherry Ice @ 2015.04.02. 16:23)
Nektek sem kéne úgy csinálni, mintha ti lennétek minden titkok tudói. NEM TUDJUK, ismétlem, nem tudjuk, mi történt valójában a színfalak mögött, és kétlem, hogy valaha is kiderül az igazság. Nekem első perctől bűzlik az egész ügy, hogy valaki, aki gyakorlatilag mindent a rajongóinak köszönhet, a turné kellős közepén otthagyja az együttest, összetörve a rajongók szívét. Mivel nem ismerjük az ügy valódi részleteit, éppen ezért nem kellene senki felett sem pálcát törni. Provokálni meg csak azt lehet, aki hagyja magát, ne foglalkozzatok az ilyesmivel, és abbamarad.
Most őszintén...EMLÍTETTEM ÉN VALAHA, HOGY ISMEREM LOUIST? De komolyan. Ne csináld. Szerinted lettem volna olyan hülye, hogy másnak ezt írom, közben meg azt hiszem magamról ismerem minden titkát? Jézusom. Azt mondtam, hogy ne minősítse le őket látatlanul, mert aljas és primitív. Nem írtam, hogy tudom minden titkát Louinak, már bocs de a franc akarja tudni.
2015. április 02. 17:06
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
kezd irritálni ez a téma, egyre jobban csak azt érik el, hogy a rajongók kiutálják Zayn-t.. ebből az egész sztoriból egyedül a vége volt poén, ahogy Louis családja kiállt twitteren
2015. április 02. 17:07
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nem ismerem jól a fiúkat és nem is szeretek belefolyni az ilyen dolgokba, de azért szeretnék valamit hozzáfűzni azért:
A Tomlinson családnak csak gratulálni tudok. Főleg a drága húgicának. Most biztosan sokan felnéznek rád!
Bevallom, talán Zayn volt az a tag, akit elviseltem. De most jövök rá, hogy erre semmi okom nincs /semmi okom nincs arra, hogy elviseljem^^/, hiszen így bánni a csapattársaival? Tegyen, amit akar, de ez egy kicsit...
Az 1DDrama még most sem fejeződött be, és szerintem a héten még biztosan fogunk hallani valamit az 1D-vel kapcsolatban.
A Tomlinson családnak csak gratulálni tudok. Főleg a drága húgicának. Most biztosan sokan felnéznek rád!
Bevallom, talán Zayn volt az a tag, akit elviseltem. De most jövök rá, hogy erre semmi okom nincs /semmi okom nincs arra, hogy elviseljem^^/, hiszen így bánni a csapattársaival? Tegyen, amit akar, de ez egy kicsit...
2015. április 02. 17:22
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Zenész?
1 felhasználónak tetszik:
awwparadise
2015. április 02. 17:23
|
gotasecretúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.31. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 242059 offline
|
Módosítani kéne pár helyen a cikket.
Johannah (@JohannahDeakin) sosem írt ki ilyesmit a twitterére.
Se Phoebe-nak, se Daisy-nek nincs twittere. Ezt Johannah többször megerősítette, és azt hiszem egy 11 éves lány nem beszél így egy felnőtt férfival.
A directionerek szerintem sosem fogják elfelejteni, hogy #Zaughty nem köszönt el tőlük. Nem volt fair Zayntől...
Johannah (@JohannahDeakin) sosem írt ki ilyesmit a twitterére.
Se Phoebe-nak, se Daisy-nek nincs twittere. Ezt Johannah többször megerősítette, és azt hiszem egy 11 éves lány nem beszél így egy felnőtt férfival.
A directionerek szerintem sosem fogják elfelejteni, hogy #Zaughty nem köszönt el tőlük. Nem volt fair Zayntől...
2015. április 02. 17:36
A család tweetjei a legszánalmasabbak
ilyen cikkeket még!
2015. április 02. 17:39
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
ha directioner lenné most durván nagyot csalódtam volna Zaynben....nem azért, mert kilépett, hát van ilyen, na, de hogy miért kellett összevissza hazudozni, az nem teljesen világos, mit gondolt, nem derül majd ki?
btw ha nem tette volna nekem se kéne minden nap erről olvasnom -.-"
btw ha nem tette volna nekem se kéne minden nap erről olvasnom -.-"
2015. április 02. 17:54
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Nekem nagyon bűzlik valami az egészben. Nem ismerem a bandát (mármint, persze, hogy hallottam már róluk néhányszor, de konkrétan még a tagok nevét sem tudom, s mást sem róluk), de úgy érzem, hogy van itt még valami a háttérben, amiről mi nem tudunk (nagy eséllyel nem is fogjuk megtudni, de kitudja).
2015. április 02. 18:01
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Úristen édes szíveim. Mindenki úgy csinál mintha ez lenne a first world problem
Most komolyan miért kell ezt úgy kezelni mintha egy rohadt x-akta lenne vagy legalábbis akkor rejtély mint a Bermuda háromszög ?
Amúgy nem akarok itt beleszólni meg minden de Lambika édes nekem úgy rémlik masszív egydé fan voltál még egy félévvel ezelőtt
Amúgy nem akarok itt beleszólni meg minden de Lambika édes nekem úgy rémlik masszív egydé fan voltál még egy félévvel ezelőtt
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2015. április 02. 18:05
Lambika ne kezd már megint!Mindenki nagyon jól tudja,hogy nem is olyan régen még te is oda-vissza voltál érte/értük,most meg gyalázod őket úgy,mintha semmirekellőek lennének.Értsétek meg,hogy a koncertre így nem ment el mindenki,mert nincs ott Zayn,s nap mint nap közlik velük a fanok,hogy ők már nem One Direction.Rosszul esik nekik ez,ahogy az is hogy Zayn távozott,és Louisnak pont nem esik nehezére kimondani véleményét.Őszintén nagyon bírom a Tomlinson famíliát
Daisy meg egyszerűen...11 éves létére képes porig alázni ezt a Naughty Boyt.
DE nekem tetszik az I won't mind dal,és ha Zayn boldogságához ez kell,hát részemről oké.Btw directionatorok ha már ennyire utáljátok őket,akkor kultúráltan írjátok meg (pl:LovelyBarbaraPalvin) nem kell itt még jobban sértegetni egymást,mert amit itt a topikban művelnek egyesek az gyerekesebb a Tomlinson vs. Naughty harc
2015. április 02. 18:08
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
A fél világ félreértéseken lovagol, melyek következtetéseken alapulnak, és tényként kezelik őket. Igaz, a világ másban is ilyen. Ennek ellenére csak gratulálni tudok.
Az megint más tészta, hogy néhány hater itt annyira vicces, hogy izzadtra röhögöm tőle a seggem. Ja, nem.
Az megint más tészta, hogy néhány hater itt annyira vicces, hogy izzadtra röhögöm tőle a seggem. Ja, nem.
2015. április 02. 18:24
Látszik a húgocskán, hogy 11 éves...Mekkora dicsőség az a sok követő, csak azért mert humbuk húga
A nagypapa viszont tetszett
A nagypapa viszont tetszett
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.