Large set, orginal press images (most of them), sizes 1- 12MB the whole bunch is 123 MB. I sorted out the ones where only guys are featured.
Friday Night Lights / Péntek Esti Fények (2006-)
2007. május 20. 03:29
|
|
Dexter Morgan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 07.02.02. Hozzászólás: 503 Csatolások: 7663 Azonosító: 24031 offline
|
Adrianne Palicki, Aimee Teegarden, Connie Britton, Gaius Charles, Jesse Plemons, Kyle Chandler, Minka Kelly, Scott Porter, Zach Gilford and Taylor Kitsch. I don't watch this one, I never liked teenie-sports-highschool-cheerleaders-all-the-other-american-shit dramas... but the girls are HOT...
Large set, orginal press images (most of them), sizes 1- 12MB the whole bunch is 123 MB. I sorted out the ones where only guys are featured.
2007. május 20. 10:01
|
|
FeGa1122visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.12. Hozzászólás: 327 Csatolások: 69 Azonosító: 18867 offline
|
I love this series, and i've got, these pictures, but i forget the upload
And you must see this one. This is awsome and legendary
(HIMYM
)
Thanks anyway
I've got more...BIG pictures
And you must see this one. This is awsome and legendary
Thanks anyway
I've got more...BIG pictures
2007. augusztus 01. 17:39
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Nagyobbak.
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2007. augusztus 07. 20:20
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2007. augusztus 07. 20:45
|
|
helenwillisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 339 Azonosító: 18323 offline
|
Thanks for Adrianne!
2007. augusztus 21. 23:30
|
|
MLSpecial Agent |
|
Na ha már a One Tree Hill-nek is csináltam topikot, legyen ennek is. 
A Friday Night Lights egy texasi kisváros, Dillon életét mutatja be, elsõsorban a középiskolai focicsapatra fókuszálva, merthogy a városban ennek a sportnak nagy hagyománya van és a városka lakóinak élete is jórészt a foci körül forog.
Kicsit szkeptikusan kezdtem neki a sorozatnak, bevallom õszintén, egyrészt, mert lövésem sincs az amerikai fociról, másrészt mert még a szereplõk közül se hallottam még senkirõl, meg gondoltam, itt van még egy "tinisorozat".
Az elsõ pár epizód alatt kiderült, hogy azért ez valami más lesz. Kezdve a telitalálat fõcímzenével, a bevezetõ képsorokkal, az operatõri munkával (rengeteg kézikamera, aminek eleinte idegesítõ a gyakori rángatózása, de pár rész után szerintem pont kellõ arányban használják és amúgyis megszoktam) szinte egészen az utolsó karakterig. A sorozat gyakorlatilag részrõl részre jobb (amikor ezt írom, még 2 rész van hátra az 1. évadból), és bár nem olyan körömrágós, mint mondjuk a Heroes vagy a Lost, eléggé rá lehet szokni.
Ráadásul ez a sorozat úgy nagy, hogy elkerüli (szerintem) a tipikus titnisorozatklisék nagy részét: a problémák és az emberi reakciók sokkal életközelibbek, hihetõbbek, realisztikusak, nincs 5 részenként nagy összeveszés-kibékülés a fõszereplõk között, senki nem akar megölni senkit, nincsenek feleslegesen hatásvadász jelenetek. Ja, és az sem jelent problémát, ha valaki nem szereti az amerikai focit/nem ért belõle semmit (én se konyítok sokat hozzá, most már legalább tudom mi az a quarterback, de tény, hogy most már biztos szívesebben ülnék le 1 meccs elé, mint ezelõtt), a sorozatot ettõl függetlenül nagyon lehet szeretni. 
Nem vagyok nagy szakértõ, állítólag sokáig kérdéses volt, hogy az elsõ évad után folytatják-e a sorozatot, de szerencsére az NBC már megrendelte a második évadot.
Ezennel köszönöm Joe-kernek, Leonnak és Nofenének az ajánlót.
A Friday Night Lights egy texasi kisváros, Dillon életét mutatja be, elsõsorban a középiskolai focicsapatra fókuszálva, merthogy a városban ennek a sportnak nagy hagyománya van és a városka lakóinak élete is jórészt a foci körül forog.
Kicsit szkeptikusan kezdtem neki a sorozatnak, bevallom õszintén, egyrészt, mert lövésem sincs az amerikai fociról, másrészt mert még a szereplõk közül se hallottam még senkirõl, meg gondoltam, itt van még egy "tinisorozat".
Az elsõ pár epizód alatt kiderült, hogy azért ez valami más lesz. Kezdve a telitalálat fõcímzenével, a bevezetõ képsorokkal, az operatõri munkával (rengeteg kézikamera, aminek eleinte idegesítõ a gyakori rángatózása, de pár rész után szerintem pont kellõ arányban használják és amúgyis megszoktam) szinte egészen az utolsó karakterig. A sorozat gyakorlatilag részrõl részre jobb (amikor ezt írom, még 2 rész van hátra az 1. évadból), és bár nem olyan körömrágós, mint mondjuk a Heroes vagy a Lost, eléggé rá lehet szokni.
Nem vagyok nagy szakértõ, állítólag sokáig kérdéses volt, hogy az elsõ évad után folytatják-e a sorozatot, de szerencsére az NBC már megrendelte a második évadot.
Ezennel köszönöm Joe-kernek, Leonnak és Nofenének az ajánlót.
2007. augusztus 22. 02:25
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Helyes-helyes, topicot neki (kár, hogy a sorozatos topicok nem pörögnek úgy, mint az offok 
Ami engem nagyon megfogott benne, az egyrészt a nagybetûs hangulat, amit egyrészt a remek operatõri munkának, másrészt a nagyon jól eltalált zenének, harmadrészt pedig a kiváló szereplõknek köszönhetünk. A karakterek mindegyike remekül van megírva, mindenkinél ott a motiváció, nem csak a forgatókönyv kedvéért teszik, amit tesznek (nincs az az érzés, hogy xy csak azért mondja éppen ott és azt, mert a történet továbbhaladásához kell), hanem valóban "valós, létezõ" figurák, akiknek a heti 45 perces epizódon kívül is bonyolódik az élete. A köztük lévõ konfliktusok szintén valódiak, és ezt sikerül is nagyon hitelesen érzékeltetni, ahogy ML kolléga is írta. Tinisorozat, de nem az általában használt pejoratív értelemben, mert bár vannak szokásos klisé-fordulatok, azok megoldása azért messze túlmutat pl. egy OTH szintjén (persze azt is szeretem, de attól még tény, hogy néha hatalmas logikai bakugrások vannak benne).
Általában probléma szokott lenni a filmekben (legalábbis számomra), hogy nem érzem valósnak a motivációt, itt viszont nagyon jól sikerült visszaadni a város és lakóinak a focihoz fûzõdõ viszonyát, hogy mennyit is ér ott egy gyõzelem és milyen következményei vannak a vereségnek. A drámának (vagyis a cselekménynek) tényleg súlya van, nem csak úgy történik.
Én sem vagyok túlzottan oda az amerikai fociért (bár inkább az, mint a béna soccer
, de a FNL-ban hálisten abszolút nem zavaró módon szerepel, szóval nem a szép akciókon van a lényeg, meg a nagy ütközéseken (bár vannak ilyenek is), a meccsek nem csak idõkitöltésnek vagy vágóképként szerepelnek, teljesen egyenlõ részük van a történet alakulásában.
A sorozat amúgy az azonos címû film alapján készült (az meg egy megtörtént eset alapján írt könyvbõl, jó kis lánc), így aztán sok a hasonlóság. Jópár karaktert (illetve a tulajdonságaikat) átemeltek vagy összeolvasztottak onnan (pár színész is jött), de ami a lényeg, hogy teljesen ugyanezt a hangulatot nyújtja, szóval érdemes megnézni, ha a sorozat bejött
Ami engem nagyon megfogott benne, az egyrészt a nagybetûs hangulat, amit egyrészt a remek operatõri munkának, másrészt a nagyon jól eltalált zenének, harmadrészt pedig a kiváló szereplõknek köszönhetünk. A karakterek mindegyike remekül van megírva, mindenkinél ott a motiváció, nem csak a forgatókönyv kedvéért teszik, amit tesznek (nincs az az érzés, hogy xy csak azért mondja éppen ott és azt, mert a történet továbbhaladásához kell), hanem valóban "valós, létezõ" figurák, akiknek a heti 45 perces epizódon kívül is bonyolódik az élete. A köztük lévõ konfliktusok szintén valódiak, és ezt sikerül is nagyon hitelesen érzékeltetni, ahogy ML kolléga is írta. Tinisorozat, de nem az általában használt pejoratív értelemben, mert bár vannak szokásos klisé-fordulatok, azok megoldása azért messze túlmutat pl. egy OTH szintjén (persze azt is szeretem, de attól még tény, hogy néha hatalmas logikai bakugrások vannak benne).
Általában probléma szokott lenni a filmekben (legalábbis számomra), hogy nem érzem valósnak a motivációt, itt viszont nagyon jól sikerült visszaadni a város és lakóinak a focihoz fûzõdõ viszonyát, hogy mennyit is ér ott egy gyõzelem és milyen következményei vannak a vereségnek. A drámának (vagyis a cselekménynek) tényleg súlya van, nem csak úgy történik.
Én sem vagyok túlzottan oda az amerikai fociért (bár inkább az, mint a béna soccer
A sorozat amúgy az azonos címû film alapján készült (az meg egy megtörtént eset alapján írt könyvbõl, jó kis lánc), így aztán sok a hasonlóság. Jópár karaktert (illetve a tulajdonságaikat) átemeltek vagy összeolvasztottak onnan (pár színész is jött), de ami a lényeg, hogy teljesen ugyanezt a hangulatot nyújtja, szóval érdemes megnézni, ha a sorozat bejött
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.