Nos, a Nightwishnél már nem meglepő, hogy amellett, hogy tökéletes albumokat készítenek, mindig van valami plusz meglepetésük a rajongók részére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Saját parfümmel hódít Tuomas Holopainen
2015. április 01. 19:48
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2015. április 01. 20:08
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
kivi vagyok az illatára :3
2015. április 01. 21:03
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Kíváncsi vagyok, milyen illatú!
2015. április 01. 21:03
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Tuomas és a szarkazmus
Ez a poén jobban sikerült mint a tavalyi. Kár hogy csak 1 napos a bolondok napja holnap bejelenthetné hogy csatlakozik az "egydéhez" mivel megvilágosodott zeneileg...
2015. április 01. 21:26
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Én benevezek egy olyanra,hogy ha ez a méltán szeretnii való ember valami személyeset dob piacra,akkor Floor megrajzolhatná a saját tetkó mintáját,hátha kevésbé tulzás,mint amik neki vannak.
2015. április 01. 21:52
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Idézet (TarjaNightwish @ 2015.04.01. 21:26)
Én benevezek egy olyanra,hogy ha ez a méltán szeretnii való ember valami személyeset dob piacra,akkor Floor megrajzolhatná a saját tetkó mintáját,hátha kevésbé tulzás,mint amik neki vannak. 
Úúúú ha már költenék ilyesmire akkor az mondjuk egy Marco féle hajápoló termékcsalád lenne vagy egy Jukka által tervezett fejkendő kollekció. Emppu-tól meg jöhetne... igazából tőle mindegy mit, vagy inkább őt magát kérem.
2015. április 02. 08:12
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Én is kíváncsi vagyok az illatára
2015. április 02. 09:14
Ez április 1.-jei tréfa?
Hajrá Toumas!
Legalább megvan a névnapi ajándékom
Hajrá Toumas!
Legalább megvan a névnapi ajándékom
2015. április 02. 16:28
Valaki megemlítette, hogy áprilisi tréfa ez,- hát izé! Én is kapkodom a fejemet, már csak azért is mert Avril Lavignet nagy művésznek nevezte. Közte és Lavigne közt ég és föld a különbség, természetesen Tomi javára.
A NW viszont úgy érzem az új albummal végre "visszatalált" a helyes ösvényre és ott szeretnék folytatni, mint ahol anno a Once-szal abbahagyták. Ugyanazt a vonalat követve, nagyzenekarra írott számok, szinte mindegyiket tudnám valamelyik korábbi albumon lévő dalhoz hasonlítani, Floor is csodálatos, 10-es skálán 7 és felet adnék rá, valamitől mégis megmagyarázhatatlan hiányérzetem van. Talán ha többször meghallgatom javul a megítélésem.
A NW viszont úgy érzem az új albummal végre "visszatalált" a helyes ösvényre és ott szeretnék folytatni, mint ahol anno a Once-szal abbahagyták. Ugyanazt a vonalat követve, nagyzenekarra írott számok, szinte mindegyiket tudnám valamelyik korábbi albumon lévő dalhoz hasonlítani, Floor is csodálatos, 10-es skálán 7 és felet adnék rá, valamitől mégis megmagyarázhatatlan hiányérzetem van. Talán ha többször meghallgatom javul a megítélésem.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.