Nos, a Nightwishnél már nem meglepő, hogy amellett, hogy tökéletes albumokat készítenek, mindig van valami plusz meglepetésük a rajongók részére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Saját parfümmel hódít Tuomas Holopainen
2015. április 01. 19:48
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2015. április 01. 20:08
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
kivi vagyok az illatára :3
2015. április 01. 21:03
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Kíváncsi vagyok, milyen illatú!
2015. április 01. 21:03
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Tuomas és a szarkazmus
Ez a poén jobban sikerült mint a tavalyi. Kár hogy csak 1 napos a bolondok napja holnap bejelenthetné hogy csatlakozik az "egydéhez" mivel megvilágosodott zeneileg...
2015. április 01. 21:26
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Én benevezek egy olyanra,hogy ha ez a méltán szeretnii való ember valami személyeset dob piacra,akkor Floor megrajzolhatná a saját tetkó mintáját,hátha kevésbé tulzás,mint amik neki vannak.
2015. április 01. 21:52
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Idézet (TarjaNightwish @ 2015.04.01. 21:26)
Én benevezek egy olyanra,hogy ha ez a méltán szeretnii való ember valami személyeset dob piacra,akkor Floor megrajzolhatná a saját tetkó mintáját,hátha kevésbé tulzás,mint amik neki vannak. 
Úúúú ha már költenék ilyesmire akkor az mondjuk egy Marco féle hajápoló termékcsalád lenne vagy egy Jukka által tervezett fejkendő kollekció. Emppu-tól meg jöhetne... igazából tőle mindegy mit, vagy inkább őt magát kérem.
2015. április 02. 08:12
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Én is kíváncsi vagyok az illatára
2015. április 02. 09:14
Ez április 1.-jei tréfa?
Hajrá Toumas!
Legalább megvan a névnapi ajándékom
Hajrá Toumas!
Legalább megvan a névnapi ajándékom
2015. április 02. 16:28
Valaki megemlítette, hogy áprilisi tréfa ez,- hát izé! Én is kapkodom a fejemet, már csak azért is mert Avril Lavignet nagy művésznek nevezte. Közte és Lavigne közt ég és föld a különbség, természetesen Tomi javára.
A NW viszont úgy érzem az új albummal végre "visszatalált" a helyes ösvényre és ott szeretnék folytatni, mint ahol anno a Once-szal abbahagyták. Ugyanazt a vonalat követve, nagyzenekarra írott számok, szinte mindegyiket tudnám valamelyik korábbi albumon lévő dalhoz hasonlítani, Floor is csodálatos, 10-es skálán 7 és felet adnék rá, valamitől mégis megmagyarázhatatlan hiányérzetem van. Talán ha többször meghallgatom javul a megítélésem.
A NW viszont úgy érzem az új albummal végre "visszatalált" a helyes ösvényre és ott szeretnék folytatni, mint ahol anno a Once-szal abbahagyták. Ugyanazt a vonalat követve, nagyzenekarra írott számok, szinte mindegyiket tudnám valamelyik korábbi albumon lévő dalhoz hasonlítani, Floor is csodálatos, 10-es skálán 7 és felet adnék rá, valamitől mégis megmagyarázhatatlan hiányérzetem van. Talán ha többször meghallgatom javul a megítélésem.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.