Idézet (Lambika @ 2015.04.01. 13:51)
takarodjanak már rohadt unalmasak....Zayn meg jól tette h kilépett, sztem a többiek is megértik a döntését, hisz pontosan tudják mi folyik a háttérben, egyedül Louis az aki pattogott miatta, de tőle nem is várhat mást az ember, mert egy egyszerű kis primitív hülye, még az ősember is okosabb volt nála az biztos
Esküszöm én megpróbáltam visszaolvasni hátha valahol pozitív véleményt is írtál, de nem. Feladtam. Ilyen ellenszenves, bunkó hagy ne mondjam még kicsodát nem láttam életemben. A 10 kommented után, már a gépbe vertem a fejemet... Az hagyján, hogy mindenféle trágár szavakkal illetsz mindent, leköpsz mindenkit és porig alázol mindent ami a kezed ügyébe kerül, dehogy még ami jó neked az is csak marketing és hülyeség. Egy egész holly lord, egy EGÉSZ fandomot f.asznak nevezel aztán meg arról beszélsz miért divat csúnyán beszélni. Jó, figyelj, nyilván te sem szerethetsz mindent, oké, dehogy mindenre, még Mancika cicájára is fújsz na az már nagyon unszimpatikus. Jó, nem szereted a One Direction, megesik, dehogy konkrétan Louist már nem is tudom, lehordod mindennek és örülsz mert Zayn kilépett, bocs, de ez marha degradáló. Nőj, már fel és éld az életed ne neten olts le mindenkit -.-

1 felhasználónak tetszik: