Starity

Készül az új One Direction album

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 01. 16:16 #41
Bellavook
Bellavook
visszatérő vendég

StátuszA story about my life would be utterly dull.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 236
Csatolások: 0
Azonosító: 202007
Idézet (Lambika @ 2015.04.01. 13:51)
takarodjanak már rohadt unalmasak....Zayn meg jól tette h kilépett, sztem a többiek is megértik a döntését, hisz pontosan tudják mi folyik a háttérben, egyedül Louis az aki pattogott miatta, de tőle nem is várhat mást az ember, mert egy egyszerű kis primitív hülye, még az ősember is okosabb volt nála az biztos

Esküszöm én megpróbáltam visszaolvasni hátha valahol pozitív véleményt is írtál, de nem. Feladtam. Ilyen ellenszenves, bunkó hagy ne mondjam még kicsodát nem láttam életemben. A 10 kommented után, már a gépbe vertem a fejemet... Az hagyján, hogy mindenféle trágár szavakkal illetsz mindent, leköpsz mindenkit és porig alázol mindent ami a kezed ügyébe kerül, dehogy még ami jó neked az is csak marketing és hülyeség. Egy egész holly lord, egy EGÉSZ fandomot f.asznak nevezel aztán meg arról beszélsz miért divat csúnyán beszélni. Jó, figyelj, nyilván te sem szerethetsz mindent, oké, dehogy mindenre, még Mancika cicájára is fújsz na az már nagyon unszimpatikus. Jó, nem szereted a One Direction, megesik, dehogy konkrétan Louist már nem is tudom, lehordod mindennek és örülsz mert Zayn kilépett, bocs, de ez marha degradáló. Nőj, már fel és éld az életed ne neten olts le mindenkit -.- wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Pocok2001
2015. április 01. 16:41 #42
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
várom már!
2015. április 01. 16:51 #43
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Bellavook:

Igazad van.. Én nem vagyok directioner, sőt. Az 1D zenéjét nem is hallgatom de nem hordom el őket mindennek.
Arra várhatsz, hogy Lambika felnőjön. Gondolom egy 10 éves pattogó tini, és azt hiszi, hogy menő, mert ő lehord egy fiúbandát, de már az utálók is unják amit csinál. Lambika nem tudom mi bajod, de remélem fáj biggrin.gif Rossz nézni, hogy ennyi időt töltesz azzal, hogy az általad utált embereket alázod porig. rohog.gif Nincs jobb dolgod?

KÉP lambikának
2015. április 01. 16:55 #44
TamoArva
TamoArva
visszatérő vendég

Státusz"Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable. ;) '
Hozzászólás: 232
Azonosító: 209904
Oké ahogy lejjebb olvastam a cikk igazából gagyi és nem ez a rendes fordítása, szóval előre is bocsi a megfogalmazásért..(vagyis már utólag) a cikk írójának de MINŐSÉG és PONTOS ADATOK. Nem is ez a lényeg, nem értem miért jó a kommentelők nagy százalékának ide pofátlankodni pattogni, én se állok le az adatlapjukon belekötni, hogy amúgy nem ismerlek, nem tudom mit csinálsz de sz*r vagy!
A bandáról meg annyit, hogy én nem tudom elhinni, hogy Zayn szólókarrierbe kezdene, számomra túlságosan képmutatás lenne. Azért szállt ki állítólag mert normális nyugodt életet akart, a szólókarrier még stresszesebb meló haver!! Amúgy meghallgattam azt a számot és hát számomra inkább nem véleményezném. Maradjunk annyiban, hogy nem tudom elhinni. A másik tény, hogy Zaynnek egy erős karakteres férfias hangja van ami most a bandának hiányozni fog. De! A többiek is ugyanolyan jók, Liam simán pótolja azt az űr-t, amit Zayn hagyott. A rajongóknak kitartást! 1D életben van! Ha-ha.. Na oké, egyszer úgyis mindennek vége lesz. Take That is feloszlott anno.. és? Most az öt tagból hárman álltak újra össze, ha jól tudom és ugyanúgy befutók. biggrin.gif
2015. április 01. 17:06 #45
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Bellavook @ 2015.04.01. 13:04)
Hagy cáfoljak rá pár dologra. Először is, nem tudom miért írtad bele a "aki még csak nem is fronténekes" mondatot,ha nincs frontembere a bandának vagy csak úgy odahánytad, hagyjuk. A második, hogy mindenkinek más a stílusa és igenis nagyot alkottak, abban amiben ők mozognak. Lehet,hogy te nem látsz a zenéjük mögé, ezt nagyon sajnálom, de ezért nem kell leminősíteni őket. Annyira utálom amikor valaki meghallgat egy-két számot tőlük és már is milyen bénák. És végül pedig abban igazad van, hogy nem Zayn a mozgató rugója a bandának, de fontos volt a csapat felállásában, és a rajongók igenis sírhatnak emiatt, mert olyan ember távozott akinek különleges hangja volt. Ne is említsük, azt, hogy a rajongók mind az 5 embert szerették s az hogy az egyik távozott lehet, hogy egy normális embernek légykaki, de egy fannak nagy trauma. Őszintén remélem, hogy egyszer belelátsz a dalaik mögé, nemcsak azt veszed figyelembe, hogy hát igen, még egy nyálas fiúbanda, hanem kicsit utána is nézel, kiket is nézel így le. Így a végére csak annyi, hogy ne vedd sértésnek azt amit írtam, csak már elegem van a sok tűnjenek már  süllyesztőbe és egyébmás kommentekből. Igazán lelehetne már szállni róluk.  meghajolo.gif  wink.gif

A fronténekes dolggal csupán csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy tök felesleges ekkora cirkuszt csapni. Ha tényleg annyira minőségi a zenéjük, mint amilyennek te is mondod, akkor egy tagkiválásának nem szabadna ennyire befolyásolnia, hiszen nem fronténekesi pozíciót töltött be. Miért lenne másabb tőle az új album, mikor csóri tulajdonképpen alig csinált valamit is, és csak úgy volt. Jó pár dalszövegüket elolvastam, megnéztem és tipikus nyálas, tinilányoknak szólóak. Semmi mély érzelmi mondanivaló, csak a sablonosság és az iszonyatosan nagy felületesség. Számomra a Skillet nevezetű formáció dalszövegei viszik a prímet évek óta, és, ha összehasonlítod a dalszövegeiket az egydéjével, akkor rájössz, hogy tulajdonképpen miről is pötyögök. Össze sem lehet hasonlítani, pedig nem kevés szerelmes dalt írtak. Annál nagyobb trauma pedig ne érjen az életben senkit se, minthogy egy bandából kiváló tag szóló karrierbe kezdett! wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. április 01. 17:16 #46
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Komolyan, naponta jelenik meg róluk kb 3 cikk -.-
2015. április 01. 17:28 #47
Bellavook
Bellavook
visszatérő vendég

StátuszA story about my life would be utterly dull.
Hozzászólás: 236
Azonosító: 202007
Idézet (Beyla @ 2015.04.01. 17:06)
A fronténekes dolggal csupán csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy tök felesleges ekkora cirkuszt csapni. Ha tényleg annyira minőségi a zenéjük, mint amilyennek te is mondod, akkor egy tagkiválásának nem szabadna ennyire befolyásolnia, hiszen nem fronténekesi pozíciót töltött be. Miért lenne másabb tőle az új album, mikor csóri tulajdonképpen alig csinált valamit is, és csak úgy volt. Jó pár dalszövegüket elolvastam, megnéztem és tipikus nyálas, tinilányoknak szólóak. Semmi mély érzelmi mondanivaló, csak a sablonosság és az iszonyatosan nagy felületesség. Számomra a Skillet nevezetű formáció dalszövegei viszik a prímet évek óta, és, ha összehasonlítod a dalszövegeiket az egydéjével, akkor rájössz, hogy tulajdonképpen miről is pötyögök. Össze sem lehet hasonlítani, pedig nem kevés szerelmes dalt írtak. Annál nagyobb trauma pedig ne érjen az életben senkit se, minthogy egy bandából kiváló tag szóló karrierbe kezdett! wink.gif

Erről beszéltem, hogy kinek mi. Szerintem vannak olyan dalszövegeik amik mélyre hatóak és van mögöttük tartalom, Örülök, hogy neked a Skillet bejön és gondolom akkor a kedvenceid is, de én ha nem is csak a szerinted sablonos szövegekért, de a videónaplós és interjús viselkedésükért,hülyülésükért és csakúgy a személyiségükért szeretem őket, nemcsak a "sablonos" dalaik miatt. Lehet mondani rájuk, hogy huh én ennél jobb énekeset és bandákat láttam már, rendben, biztos vannak és ezt tiszteletben is tartom, nem azt mondom, hogy az 1D olyan világklasszis. De ha egy kicsit, csak egy kicsit átérzed amiket ők adnak, vagy nézel egy 2010-es videónaplót, megérted miért is rajonganak értük olyan sokan. Igen, biztos vannak sipitozó fanok akik csak a kinézetükért szeretik őket, de sokan vannak olyanok akik egy kicsit többért. smileeee.gif Azért is próbáltam kicsit rákérdezni, hogy érted ezt a frontemberes dolgot mert nem értettem mire célzol pontosan, de most már értem. És én is őszintén remélem, hogy ez lesz a legnagyobb traumája mindenkinek az életben, hogy egy csodálatos fiú próbálja megtalálni a saját útját wink.gif
2015. április 01. 17:33 #48
- törölt felhasználó -    
Alig várom! smileeee.gif
És örülök neki hogy nem "lovalognak" már azon hogy Malik távozott!
2015. április 01. 17:35 #49
ibbi427
ibbi427

Státusz,,Wer kämpft, kann verlieren, aber wer nicht kämpft, hat schon verloren!"
Hozzászólás: 889
Azonosító: 233100
Már várom! smileeee.gif
2015. április 01. 17:43 #50
Vilcsi
Vilcsi
skrrrt

Státuszhi guys :) I'm back :D
Hozzászólás: 1109
Azonosító: 202950
ezaaz heart.gif
2015. április 01. 18:04 #51
starity fun
starity fun
új tag

Státuszit's good to know that somebody cares
Hozzászólás: 81
Azonosító: 229405
Már nagyon-nagyon várom!!!♡♥♡
2015. április 01. 18:08 #52
- törölt felhasználó -    
Már alig várom!!! smileeee.gif smileeee.gif biggrin.gif
2015. április 01. 18:28 #53
sandorreka2000
sandorreka2000

StátuszA tánc érzés nélkül csak üres mozdulat az érzés tánc nélkül palackba zártszellem
Hozzászólás: 670
Csatolások: 233
Azonosító: 236388
Nagyon örülök, hogy nem adják fel és folytatják! Sok sikert srácok!!<3 Örökre a rajongótok maradok!! <3
2015. április 01. 18:50 #54
Lilien2000
Lilien2000
visszatérő vendég
Hozzászólás: 165
Azonosító: 169689
nagyon várom már!!!! Örülök hogy Zayn távozása után is ilyen fittek és folytatják a munkát!!!! Büszke vagyok rájuk!!!! :* ♥
Zayn dalát pedig leszarom!!!4 ( hazudott mindenkinek ezek után már nem érdekel ) tongue.gif
2015. április 01. 19:01 #55
Girl23
Girl23

Státusz...
Hozzászólás: 754
Azonosító: 240285
Úristen, ennek annyira örülök, hogy már el is felejtettem
...
Na jó, azért sok sikert!
2015. április 01. 19:03 #56
Anna4ever
Anna4ever
új tag

StátuszHa az élet nem szép dobdj egy hátast és szebb lesz :)
Hozzászólás: 31
Csatolások: 1
Azonosító: 236091
Zayn is benne lesz az albumba csak hogy mindenki tudja ráadásul reppelni fog biggrin.gif
2015. április 01. 19:14 #57
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

StátuszTry to Choose love every single day
Hozzászólás: 4430
Csatolások: 35
Azonosító: 223039
Örülök,hogy a fiúk mindezek ellenére nem adják fel a dolgokat!Én már régen értesültem Niall twitterjén ezekről az információkról,jó pár nappal ezelőtt és örültem neki!Csak így tovább fiúk csodálatosak vagytok,azonban valami nagyon hiányozni fog...!A twittert pedig szem előtt fogom hagyni!biggrin.gifD
2015. április 01. 19:17 #58
- törölt felhasználó -    
Remélem sikerül nekik összehozni az albumot,mindenesetre én nagyon kíváncsi vagyok:)!
2015. április 01. 19:22 #59
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Nagyon várom,láttam a tweetet,kiváncsi és izgatott vagyok,mit hoznak össze smileeee.gif heart.gif
2015. április 01. 19:49 #60
OneDirectionlover1D
OneDirectionlover1D

Státusz„Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.” – Harry Styles
Hozzászólás: 941
Azonosító: 235813
bár Zayn elment külön utakat jár nagyon örülök hogy ők 4-en nem mentek el és itt maradtak velünk
Köszönjük hogy nem hagynak minket cserben és megpróbálnak mindent megtenni hogy ezek után is
velünk legyenek örömöt okozzanak biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok