Egy éve vesztette el kutyusát Miley Cyrus
2015. április 01. 14:51
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
kérdezgetitek itt, hogy minek erről cikket írni, ennyi erővel a legtöbb cikk értelmetlen. a rajongóknak szánták, Miley szép üzenetet írt amiben kifejezte fájdalmát. nem vagyok rajongó, de szerintem ennek még mindig több értelme van, mint a sok Justines cikknek, amiben olyanokat írnak le, hogy Justin a wcn posztolt képet, vagy épp mennyire idióta volt az utóbbi napokban (kivéve a hét főbűne cikk.
)
2015. április 01. 14:54
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
szerintem a sajnálkozás és részvétnyilvánítás egy éve megvolt. értem én, hogy évforduló, de miért olyan fontos ez? egyes híres embereknek az évfordulóiról nem írnak cikket, erről a kutyáról miért?
2015. április 01. 14:54
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Aranyos kutyuska, sajnálom hogy meghalt.
2015. április 01. 14:57
Sajnálom a kutyát, de tényleg tök felesleges volt erről cikket írni. Minden nap meghal egy csomó állat (és ember!), az meg nem érdekel senkit, mert nem egy hírességgel kapcsolatos.
2015. április 01. 15:28
|
|
RescueGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.13. Hozzászólás: 148 Csatolások: 3 Azonosító: 238983 offline
|
Szegény kutyus ! Miley-t mindig is utáltam de most nem is tudom ...
2015. április 01. 15:49
Szegény kiskutya.... Most van az 1. Alkalom, hogy megértem Miley-t ugyanis bele se merek gondolni milyen fájdalmas lenne ha én veszíteném el a kiskedvencemet...
2015. április 01. 16:01
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
pezzie : teljesen igazad van
2015. április 01. 16:44
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Szegény kutya.
Amúgy meg erről édesfelesleges volt írni cikket. Ha nem valami értelmetlen celeb siratta volna a kutyáját, még egy apró említés sem történt volna erről az oldalon.
Amúgy meg erről édesfelesleges volt írni cikket. Ha nem valami értelmetlen celeb siratta volna a kutyáját, még egy apró említés sem történt volna erről az oldalon.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: