lassan kezdem azt gondolni , hogy az amerikai elnökkel is kavar
Ed Sheerannel randizik Palvin Barbara?
2015. április 01. 16:04
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Tinaaa159 , Blackett : teljes mértékben igazatok van !
2015. április 01. 16:13
Én nem vagyok Barbi ellen, nem utálom, aranyos lány, de a fiú ügyei néha az agyamra mennek.
2015. április 01. 16:13
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Már vártam a cikket
Mindenkivel összehozzák pár kép miatt?!
1 kép miatt már Barack Obamával is összehoznák.. Gratulálok.
én nem hiszem el, ameddig ő nem mondja.
Mindenkivel összehozzák pár kép miatt?!
1 kép miatt már Barack Obamával is összehoznák.. Gratulálok.
én nem hiszem el, ameddig ő nem mondja.
2015. április 01. 16:27
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Rohadtul elegem van abból, hogy mindenkivel összehozzák. Ha majd megerősíti akkor elhiszem!
1 közös kép miatt összehozták DiCaprioval. Ha én csinálok 1 képet egy fiú haverommal akkor rögtön járunk? Érdekes..
Niall Horan-Barbi ügynél a hajamat téptem. Még Anita (nővére) a twitteren is írta, hogy nem erősítette meg Barbara, hogy járna vele, de a média már rögtön írta, hogy kavarnak
aha..
A Justin-os ügynél szó szerint végem volt.. MIÉRT JÁRNA BÁRKIVEL 1-2 KÉP MIATT? Na ne mond, hogy te szó nélkül elmennél a világsztárok mellett mert kiröhögnélek. Fiatal, és mivel egyszeri alkalom kihasználja. Jelenleg találkozott Eddel, és mivel lehet, hogy soha az életbe nem láthatja őt elmentek bulizni, megismerték egymást. És 1-2 paparazzi kép miatt, nem lesz rögtön a barátnője.
Ha majd megerősíti akkor elhiszem
Ja és Barbi egy fotózás miatt utazott Sydney-be..
kép
Ha járna is vele, kinek mi köze hozzá? És ha több barátja is volt? Ebből neked bajod nem lesz
Btw.: Barbi rajongók --> Barbarának feltörték a twitter fiókját, de azt mondta, hogy hamarosan visszatér a twitterre, már csak napok kérdése.
1 közös kép miatt összehozták DiCaprioval. Ha én csinálok 1 képet egy fiú haverommal akkor rögtön járunk? Érdekes..
Niall Horan-Barbi ügynél a hajamat téptem. Még Anita (nővére) a twitteren is írta, hogy nem erősítette meg Barbara, hogy járna vele, de a média már rögtön írta, hogy kavarnak
A Justin-os ügynél szó szerint végem volt.. MIÉRT JÁRNA BÁRKIVEL 1-2 KÉP MIATT? Na ne mond, hogy te szó nélkül elmennél a világsztárok mellett mert kiröhögnélek. Fiatal, és mivel egyszeri alkalom kihasználja. Jelenleg találkozott Eddel, és mivel lehet, hogy soha az életbe nem láthatja őt elmentek bulizni, megismerték egymást. És 1-2 paparazzi kép miatt, nem lesz rögtön a barátnője.
Ha majd megerősíti akkor elhiszem
Ja és Barbi egy fotózás miatt utazott Sydney-be..
kép
Ha járna is vele, kinek mi köze hozzá? És ha több barátja is volt? Ebből neked bajod nem lesz
Btw.: Barbi rajongók --> Barbarának feltörték a twitter fiókját, de azt mondta, hogy hamarosan visszatér a twitterre, már csak napok kérdése.
2015. április 01. 17:00
Egyre szánalmasabb Barbika...-."-
Nem hiszem hogy egy ilyen rendes srác mint Ed tėnyleg összejönne vele, mert szegėny nagyon buta ės csúnya. Ėn nem lennėk rá büszke hogy magyar.
Ha nem hozták volna szóba több híressėggel is senki nem ismernė. -."-
Most komolyan emberek, mindig a butákat ės hülyėket istenítjük! -."- de minek...
Nem hiszem hogy egy ilyen rendes srác mint Ed tėnyleg összejönne vele, mert szegėny nagyon buta ės csúnya. Ėn nem lennėk rá büszke hogy magyar.
Ha nem hozták volna szóba több híressėggel is senki nem ismernė. -."-
Most komolyan emberek, mindig a butákat ės hülyėket istenítjük! -."- de minek...
2015. április 01. 17:09
Most azért hozták össze őket, mert jól érezték magukat? Ez még nem jelenti azt, hogy járnak, és amúgy sem hinném, hogy Ed rögtön, egy friss szakítás után új vizekre evezne.
2015. április 01. 18:30
|
|
Love119új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 221018 offline
|
Huuh.. hátsz mit is mondjak ezek nem igazán illenek össze de meg amúgy is csak pár együtt létes képtől még nem lesznek egy pár istenem -.- hogy ezek mindent így felfújnak
2015. április 01. 18:32
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Ugyan már, én is barátkozok fiúkkal és az nem azt jelenti hogy járni akarok velük, vagy tetszenek!
Megjegyzem: Remélem Ednek nem megy el az esze egy modell angyali mosoláytól, ő azért többre is vágyik külsőnél!
Megjegyzem: Remélem Ednek nem megy el az esze egy modell angyali mosoláytól, ő azért többre is vágyik külsőnél!
2015. április 01. 19:53
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
ez már ezelőtt a cikk előtt olvastam máshol
de ettől függetlenül ha randiznak is (mely nem biztos) nagyon örülök nekik mind a kettőjüket szeretem együtt meg tök cukik
de ettől függetlenül ha randiznak is (mely nem biztos) nagyon örülök nekik mind a kettőjüket szeretem együtt meg tök cukik
2015. április 01. 20:12
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Ez a csaj....&@#@#&! minkenkivel találkozik? sőt! "jár"?!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: