Ed Sheerannel randizik Palvin Barbara?
2015. április 01. 12:39
Hogy mennyire unom már azt, hogy Barbi akárkivel találkozik a sajtónak feltétlenül össze kell őket hozni. Nem hiszem el, hogy nem lehet egy normális estét eltölteni egy barátjával anélkül, hogy másnap ne jelenjenek meg a cikkek, miszerint "Barbi xy-vel randizik". Olyan unalmas ez már...
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2015. április 01. 12:41
Egy randi, még nem biztos hogy járnak, de ha igen sok-sok boldogságot!
2015. április 01. 13:29
|
|
Vattacukorfelhővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 547 Azonosító: 239609 offline
|
Barbit már szóba hozták rengeteg sztárral az is lehet hogy csak barátok.
2015. április 01. 13:29
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
nem hiszem el, hogy szakítottak! nane!
amúgy meg nem tudok sokat erről a Palvin Barbiről vagy kiről, de Ednek a legjobb jár és ha netán elkezdtek is tényleg randizgatni akkor ne, hogy nekem összetörje a szívét, mert megtalálom és megverem! najó, lehetetlen, de akkor is. Amúgy meg ez még semmit nem jelent még és ahogy én látom nem annyira illenének össze, d ők tudják. Ed drágám!
2015. április 01. 13:30
Idézet (Diala @ 2015.03.31. 21:45)
Kezdődik... Újabb felvonás a 'Hogyan smúzoljunk sztárokkal és növeljük általuk hírnevünket?' című darabból. Unalmas már, mintha a következő Zimány Linda lenne...
hát jaa...
2015. április 01. 14:04
Ed magyar nővel? Na, kíváncsi vagyok mi lesz ebből
2015. április 01. 14:35
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Hagyjuk már. Barbi már vagy ezer pasival randizott és igen, előfordulhat, hogy Eddel alakul valami, de nem furcsa, hogy az eddigi nagy sztár "pasijai" közül egyik sem bírta sokáig.
Én nem vagyok Barbi ellen, még csak nem is utálom, egyszerűen csak a nagy rajongóknak átkéne értékelniük pár dolgot Barbi személyiségét illetően. #sajátvélemény
Én nem vagyok Barbi ellen, még csak nem is utálom, egyszerűen csak a nagy rajongóknak átkéne értékelniük pár dolgot Barbi személyiségét illetően. #sajátvélemény
2015. április 01. 14:42
Hát Edd sokkal jobbat érdemelne es amugy is nem azert de ßarbinak mindenkivel ossze jon csak a pasi nem akar vele jarni
2015. április 01. 14:46
Barbi lassan elmehetne az állatkertbe lakónak,hiszen olyan mint egy csimpánz
Én nem tudom ez a játék arra megy ki,hogy boldog legyen valaki mellett,vagy arra hogy megint a kezdőlapon tartsa magát?!Szerintem egy füzete betelhetett azoknak a személyeknek a neveivel,akivel összegabalyodott.Nekem Barbara szimpatikus,de a férfiügyeiről ne is beszéljünk.Btw ez a "büszke vagyok rá mert MAGYAR" szövegektől már rosszul vagyok,ugyanis ez a csaj nem tud magyarul beszélni.Szép meg minden,de nyávog és egy normális mondatot nem képes elmondani.Persze amikor itthon van,áltatja magát,hogy egy buliba csak egy éppen "megvagy?mizu?--ja persze én is,szia" mondatokra van ideje az embernek.Na persze,ahhoz képest eléggé sikerül ráakaszkodnia mindenkire,aki éppen befutott és sikeres.Most nála ez olyan,mintha szabály lenne,csak gazdag és híres pasival lehetsz boldog.Nem azért mondom,mert sajnálom tőle a sikert,de feleennyire sem lenne befutott,ha nem lettek volna ilyen kapcsolatai.De én inkább befogom a szám,mert amíg nem vagyok ilyen helyzetben,hogy ezekkel a sztárokkal is van lehetőségem bulizni,addig nem szólok.Lehet (biztos) én is kiélvezném.
2015. április 01. 14:51
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
istenem annyira nem szép ez a nő
sokkal szebb (magyar)nők vannak a világban akiket fele ennyire nem sztárolnak :DDD mindegy ... Ednek meg lehetne több esze mint hogy egy ilyennel leálljon:D
2015. április 01. 14:58
Azta, egy férfi és egy nő együtt töltött egy estét és jól érezték magukat OMG szerintem közeleg az esküvő!!!!
2015. április 01. 15:26
|
|
RescueGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.13. Hozzászólás: 148 Csatolások: 3 Azonosító: 238983 offline
|
What ???? Ed Sheeran és Palvin Barbara ???
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.