Barbi biztos listát vezet arról, hogy hány hírességgel hozták már össze. !!!!!!..........pfff
Ed Sheerannel randizik Palvin Barbara?
2015. március 31. 22:18
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Shawol19 @ 2015.03.31. 21:50)
Jajj ez a sok utálkozó komment.. Kérdezem: Mi közünk van hozzá, hogy ki- kivel randizik? Őszintén? Nem nagyon vagyok otthon az ilyesmi témákban, de én mondjuk iszonyat büszke vagyok Barbira, mert a fenébe is, de MAGYAR!
Most komolyan, minden kis celebre büszkének kell lenni, csak mert MAGYAR? Ahhoz valami értékeset kellene letenni az asztalra, szerintem.
2015. március 31. 22:30
Szerintem ez is kamu, mint többi. Úgy sem lesz belőle semmi.
2015. március 31. 22:49
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Egészségükre
2015. március 31. 23:13
Idézet (Shawol19 @ 2015.03.31. 21:50)
Jajj ez a sok utálkozó komment.. Kérdezem: Mi közünk van hozzá, hogy ki- kivel randizik? Őszintén? Nem nagyon vagyok otthon az ilyesmi témákban, de én mondjuk iszonyat büszke vagyok Barbira, mert a fenébe is, de MAGYAR!
Akkor arra a mukira is legyek büszke, aki kalapáccsal esett neki a Pietának Rómában? Ő is magyar volt. Legyenek büszkék Barbira a rokonai, én nem leszek.
2015. március 31. 23:20
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nem tudom miert hajt Barbara arra hogy a leghiresebbekkel osszehozzak meg egy cikkben legyen a nevuk.. Nekem ez mar komolyan unszimpi legalja. Csung sztarokon..csak igy tudja rivaldafenyben tartani magat.
2015. március 31. 23:55
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Nem akarok gonosz lenni, de Ed khm..khm..nem egy hagyományos szépség. Barbi pedig modell, méghozzá az egyik legfelkapottabb. Ha Barbinak van egy kicsi ízlése (ami egyértelmű, hiszen Niall és Leo is a pasija vag "pasija" volt) akkor nem akad össze vele. Oké, tudom, belső szépség, meg minden de ameddig nem vak az ember, addig nem tud elvonatkoztatni a csomagolástól.
2015. április 01. 01:48
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Eme szentírás alapján, biztos, hogy jövőre házasság lesz. Annyi kézzelfogható bizonyíték van, hogy nem is mernék vitatkozni a ténnyel, miszerint Ed Sheeran és Palvin Barbara közös gyermeket várnak! Egy Forrás nevű nagyszerű ember, pedig igazat mondott minden bizonnyal!
2015. április 01. 06:54
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Justin, Niall, Ed. Ki lessz a követköző?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: