(én már sajnos a 7.évad után meguntam,mint annak a rendje)
Jim Beaver újra az Odaátban!
2015. április 01. 15:01
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Az Odaát még mindig tart?Jó tudni.
2015. április 01. 15:36
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hause of Wax: teljesen egyetértek. Remekül megfogalmaztad én is ugyanígy gondolom. Legjobb sorozat marad én is másodszorra nézem újra
ApusztákBoszorkánya: Talán nem véletlenül tart még mindig hanem mert a 10. évadnál tartva is képes újat mutatni és továbbra is izgalmas maradni. Nem sok sorozat jut el idáig!
Bobby <3
ApusztákBoszorkánya: Talán nem véletlenül tart még mindig hanem mert a 10. évadnál tartva is képes újat mutatni és továbbra is izgalmas maradni. Nem sok sorozat jut el idáig!
Bobby <3
2015. április 02. 00:06
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nálam abszolút első helyen áll ez a sorozat, amióta indult, szóval a szerelem 10 éve tart és nem csökkent soha. Nem mondom, hogy minden rész csillagos 10-es, de melyik sorozat része az, ami ennyi idő óta fut?
Nekem iszonyat sok kedvenc epizódom van, többek között az is, amiben Bobby meghal. Édes Istenem, az hatalmas rész volt!
Emlékszem, akkor ki is voltam akadva nagyon és sokáig, hisz a srácok második apukájukat vesztették el. Jó lesz újra látni a kedvenc vadászomat. Ettől jobban talán akkor örülnék, ha John térne vissza. Esetleg Jo vagy Ellen. Viszont Chuck felbukkanása nagyon állat lenne, vagy a kedvenc trükkösöm, Gabriel
A lényeg, hogy a srácokat egyszerűen nem tudom megunni. Imádom őket, a témát, meg úgy az egészet
Aki nem akarja az meg ne nézze
Nekem iszonyat sok kedvenc epizódom van, többek között az is, amiben Bobby meghal. Édes Istenem, az hatalmas rész volt!
A lényeg, hogy a srácokat egyszerűen nem tudom megunni. Imádom őket, a témát, meg úgy az egészet
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: