Megdöbbentő videoklippel jelentkezett a Tokio Hotel
2015. április 01. 16:31
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Szerintem nagyon jó kis film lett.Pont eleget mutat be ebben az 5 percben.Bár mikor Billt megerőszakolták a wc-ben,az kicsit lesokkolt.De tényleg ilyen,sajna a drog függőség az adott személy bármit meg tesz a drogért...
2015. április 01. 16:45
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Nekem a Tokio Hotel új stílusa egyáltalán nem tetszik
régen a kedvenc bandám volt de most már nem
a régi T.H. sokkal jobb volt
2015. április 01. 17:55
a klip kicsit sokkolt de a szám irtó jó. és Bill is kib@szott helyes!
2015. április 01. 23:42
|
|
Muffin13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 242127 offline
|
Hát ez lesokkolt!......Nem hittem,hogy ennyire megváltoznak...A zene az hihetetlenül jó lett,de ez a videoklip..Nem értem a régi Tokio Hotel jobb volt,de sajnos fel kell nyitnom a szemem és észre kell vennem a valóvilágot.Sajnos a régi Tokio Hotel már a múlté.Nem élhetünk végig a múltban.A régi énjüket jobban szerettem,de ez a videoklip eléggé eltaszított tőlük.Nem értem mire jó ez az egész drogfüggőség.Mi abban a jó?...csak teljesen tönkretesz..Remélem ez a videó azt akarja mondani,hogy mi ne essünk a drog- és az alkoholfüggőség csabdájába!!
2015. április 02. 00:35
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Direkt bele van írva a cikbe,hogy NEM az Ő ÉLETÜK inspiràlta a klipet!!!Csak ha telóról nézitek a cikk felét nem adja be csak gépről!!!Igen és a klip,tényleg egy elrettentésre szolgàló videó!!
2015. április 06. 21:22
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Egyértelmű, hogy a drogfüggőség ellen szól ez a videó, nem pedig mellette. "Drogfüggőt játszani mindig is az egyik álmom volt, mindig ki akartam próbálni. Mindig is lenyűgözött ez a világ és ez a sötét oldala az embereknek. És az Egy kosaras naplója Leonardo DiCaprióval, valamint a Kids and Christiane olyan filmek, amelyeket kisfiúként néztem, és mindig elbűvöltek. Valahogy vonzódom ezekhez a dolgokhoz, érdekelnek a háttérbeli történetek és az emberi szakadékok" <--- ez, amit Bill nyilatkozott, nem azt jelenti, hogy drogfüggő vagy az akar lenni. Hanem, hogy érdekli ez a sötét világ, és ami mögötte van. Magyarán mondva, érdekli, hogy mi a pszichológiai háttere, hogy mi visz rá egy embert, hogy ilyet tegyen magával, min megy keresztül, milyen fizikai és lelki változások mennek végbe rajta, stb.
Attól, hogy engem érdekelnek a sorozatgyilkosok, és lenyűgözőnek tartom a profilozás művészetét, még nem leszek én is sorozatgyilkos...
Egyébként le a kalappal a srácok előtt. Imádom az egészet. A klipet, a számot, az egész lemezt
Attól, hogy engem érdekelnek a sorozatgyilkosok, és lenyűgözőnek tartom a profilozás művészetét, még nem leszek én is sorozatgyilkos...
Egyébként le a kalappal a srácok előtt. Imádom az egészet. A klipet, a számot, az egész lemezt
2015. április 08. 08:14
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Istenem, a videó teljesen bemutatja az emberek által teremtett világot, tehát bemutatja a nagybetűs mocskot, Felgyújtanám az egész helyet a picsába.
2015. április 11. 15:38
|
|
Wivendiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 123 Csatolások: 7 Azonosító: 236265 offline
|
Hát, először engem is lesokkolt, hogy miért csinálják ezt a fiúk. De egyre jobban érdekelt, hogy mi az eredete ennek a klippnek. Ezek nem ők, Nagyon jól mondják páran itt előttem,hogy ez a drogfüggőség ellen szól. Bemutatják, milyen a másik oldalon lenni. Nem minden ember üde,és vidám. Lehet, hogy elsőre ez a klipp visszataszító és sokkoló, de érdemes egy kicsit utána olvasgatni. Hatalmas gratuláció a srácoknak, eszméletlen amit ebben a 5 perces videóban produkáltak! Ahogy az időjárás az évek során ők is változnak. Le a kalappal. Én imádom a videót, a zenét, az új külsejüket, a lemezükről nem is beszélve. Egy szóval: MINDENT imádok!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: