Valóságshow-ban keresnék Zayn Malik utódját?
2015. április 02. 12:23
A fiúbandák, mint a The Jackson Five, az ‘N Sync, a New Kids On The Block, a Backstreet Boys, a The Wanted mind azért tudtak olyan jól teljesíteni, mert öttagúak voltak.A fiúbandák világában a kvartettek sosem tudtak a felszínen maradni.
Ekkora baromságot még életemben nem hallottam.The Doors,Van Halen,KISS...csak néhány azon négytagú együttesek közül,amelyek igenis vitték valamire.A legtöbb ezek közül több 40 éve is a felszínen van.A Jackson5 és társai pedig azért lettek sikeresek,mert a tagok tehetségesek voltak és igényes dalokat játszottak.A 1D-nek meg befellegzett.Ha Simonék szereznek is egy új tagot,az nem lenne ugyanolyan.Eddig is sejteni lehetett,hogy a banda nem húzza sokáig,és ez nem a négytagúságon fog bukni.
Ekkora baromságot még életemben nem hallottam.The Doors,Van Halen,KISS...csak néhány azon négytagú együttesek közül,amelyek igenis vitték valamire.A legtöbb ezek közül több 40 éve is a felszínen van.A Jackson5 és társai pedig azért lettek sikeresek,mert a tagok tehetségesek voltak és igényes dalokat játszottak.A 1D-nek meg befellegzett.Ha Simonék szereznek is egy új tagot,az nem lenne ugyanolyan.Eddig is sejteni lehetett,hogy a banda nem húzza sokáig,és ez nem a négytagúságon fog bukni.
2015. április 02. 13:09
|
|
Directionergirl11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.31. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 242061 offline
|
Nem kell ötödik fiú igy szerintem jó sőt egy idegen a bandába?
2015. április 02. 18:51
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
NEEEEEEE nagyon remélem hogy kamu XDD
2015. április 03. 09:36
Szó se lehet 5. fiúról!!!! Az már a halálomat jelentené
2015. április 03. 10:03
|
|
cat32»hunter« |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1727 Csatolások: 153 Azonosító: 240731 offline
|
Én őszintén szó,va nagyon meglepődtem ,hogy Zayn kiszállt.Nem értem miért hazudta azt,hogy normális akar lenni.Ha elmondta volna,a többi tagnak,hogy mit szeretne biztosan megértették volna.Szerente ,hogy nem az 5sos-ből száll valaki ki,mert akkor meg kellene változtatni a nevüket
Kiváncsi vagyok milyen lesz a "új" 1D.
2015. április 03. 11:55
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
Nem hiszem, hogy a srácok azonnal új tagot akarnának keresni. Zayn kilépése nagy törés lehetett számukra. Hiszen Zayn nem csak a munkatársuk volt, hanem a barátjuk is. A testvérük. Ezt nem lehet csak úgy pótolni
2015. április 03. 14:57
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
zaynt nem lehet pótolni:(
2015. április 03. 14:59
|
|
Vattacukorfelhővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 547 Azonosító: 239609 offline
|
Hát erre most mit lehet mondani?!
Egy részt Zaynt nem lehet pótolni és ezt szerintem a fiúk is tudják mást részt a valóságshowban kitudja milyen arcokat szednek össze és azért egy kezdőtt berakni Zayn helyére nem a legjobb megoldás.
Egy részt Zaynt nem lehet pótolni és ezt szerintem a fiúk is tudják mást részt a valóságshowban kitudja milyen arcokat szednek össze és azért egy kezdőtt berakni Zayn helyére nem a legjobb megoldás.
2015. április 05. 01:08
|
|
DirectionerLizúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 212294 offline
|
egyszerűen...NEVETSÉGES MÁR EZ AZ EGÉSZ!!!!
meddig fognak ezen a témán lovagolni??
meddig fognak ezen a témán lovagolni??
2015. július 12. 21:18
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
Zaynt potolni??
Na inkabb szerezetek vissza Zaynt!!!
2015. augusztus 10. 22:41
|
|
bahh.22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.26. Hozzászólás: 45 Csatolások: 7 Azonosító: 228319 offline
|
Ne ne ne ne ne. Zayn kilépett, oké felfogtuk, megszoktuk, beletörődünk, de én személy szerint nem bírnék elviselni egy új tagot. Basszus, öt éve szeretjük már EZT az öt fiút, az egyik elment és maradjon AZ a négy, akikbe 2010-ben beleszerettünk. Hogy várhatnák el, hogy megszeressük az ötödik tagot, főleg akkor ha egy ilyen gyökér valóságshowban keresnék. Mondjuk szerintem ez nem igaz, de remélem sehogy nem fognak keresni ötödik tagot. Nem kell. A Beatles is fent maradt négy taggal és még mindig a világ egyik legjobb együttese.
2015. augusztus 16. 22:23
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Ez már csak azért is hülyeség, és egy gigantikus bulvár kitaláció, mert egy interjú keretein belül maga Harry mondta, hogy nem fognak bevenni egy új tagot, négyen folytatják.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: