Valóságshow-ban keresnék Zayn Malik utódját?
2015. március 31. 15:55
Igen, hiányzik egy ötödik tag, méghozzá Zayn! De ha akarnak egy másik új tagot, akkor csak akarjanak, Zayn nélkül nem lesz úgyse ugyanaz a One Direction!
2015. március 31. 15:56
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Hát erre most mit lehet mondani?!
Nem szeretnék hosszan írni jobb ha nem fárasztok senkit de azért mégis...
Szerintem ez a legbugyutább döntés amit csak hozhatott a mentoruk,egyrészt Zayn-t nem lehet pótolni és ezt szerintem nem csak én gondolom így hanem a fiúk is,de hát nekik nem annyira sok beleszólásuk van a dologba.Másrészt a valóságshow-ról sem vagyok a legjobb véleménnyel..Ez nem megoldás,hogy egy kezdő fiút akarnak behelyezni egy már világismertségű sikeres összeszokott bandába.Lehet,hogy most a fiúk úgy gondolják,hogy kellene még egy tag,de ez szerintem nem működne,ne kapkodják el a dolgot várják meg mi történik és gondolják át mi lenne a legjobb mind annyiuk számára.De mint mindig elmondom támogatom őket mindenben,szóval hajrá fiúk!
Nem szeretnék hosszan írni jobb ha nem fárasztok senkit de azért mégis...
Szerintem ez a legbugyutább döntés amit csak hozhatott a mentoruk,egyrészt Zayn-t nem lehet pótolni és ezt szerintem nem csak én gondolom így hanem a fiúk is,de hát nekik nem annyira sok beleszólásuk van a dologba.Másrészt a valóságshow-ról sem vagyok a legjobb véleménnyel..Ez nem megoldás,hogy egy kezdő fiút akarnak behelyezni egy már világismertségű sikeres összeszokott bandába.Lehet,hogy most a fiúk úgy gondolják,hogy kellene még egy tag,de ez szerintem nem működne,ne kapkodják el a dolgot várják meg mi történik és gondolják át mi lenne a legjobb mind annyiuk számára.De mint mindig elmondom támogatom őket mindenben,szóval hajrá fiúk!
2015. március 31. 15:58
Igazad van Domi05, Zayn pótolhatatlan! Az új tagot meg tényleg nem szeretnék annyira a rajongók, úgyhogy sztem maradjanak négyen, kit érdekel, h a legtöbb fiúbanda ötttagú!!!
2015. március 31. 16:00
|
|
CsajSziiiii 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 232011 offline
|
Nem let Zayn pótólni a One Direction a családja biztos kell neki gondolkodàsi idő
2015. március 31. 16:03
|
|
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 557 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline
|
Becky01, igazad van, és szerintem ha ennek a cirkusznak vége, az 1D-t már nem úgy fogjuk emlegetni, hogy "az 5 fiú", hanem úgy, hogy a "4+1 srác". Nem szó szerint, csak képletesen, de úgy értem, hogy senkit nem lehet pótolni, és Zayn nélkül ez már nem ugyanaz, és szegény új tag nem tehet majd róla, de nem fogjuk szeretni (csak kevesen), és időbe telik majd megszoknunk, de bármikor képesek lennén lecserélni őt Zayn-re. Sok fan megsiratta, és őt is meg lehet érten, de ez a leendő új tag igazán nem tehet arról, hogy ez történt... nem szívesen, de be kell látnom, hogy nem fogom szeretni ezt az új tagot, és már most mondom, hogy lehet jobban énekel majd Zayn-nél, vagy bármelyik tagnál, de én akkor is azt fogom mondani elfogultságból, hogy Zayn a jobb. Megpróbálom megszeretni, mert meg szeretném szeretni, de tudom, teljesen soha nem fog sikerülni. Mi directioner-ek Zayn-t zártuk a szívünkbe! <3
2015. március 31. 16:13
|
|
hutkalucavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.23. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 239387 offline
|
Nem értem minek kellett kilépnie most az 1D-ét sajnálom nem zaynt de ha neki így jó akkor Harry még el is sirta magát a szinpadon ráadásul öt év után lépett ki és pont most amikor már a legjobban beindult a karier jük és szerintem nagyon jók voltak a dalok is az új srác meg fogalmam sincs ,hogy milyen lesz ezért nem itélkezem róla és legyen helyes
2015. március 31. 16:27
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Ennél nagyobb baromságot még komolyan életemben nem hallottam. Ez aztán fantasztikus ötlet Simon részéről, hajtsunk már fejet előtte... Szerintem most már mindenki megérti miért szállt ki Zayn. Szólókarrier, ja igen, mert már elege volt belőle, hogy a sok senki úgy ugráltatja őt/őket, mint egy bábut.
Megmondták, négyen folytassák, minek már az új tag?
Megmondták, négyen folytassák, minek már az új tag?
2015. március 31. 17:59
|
|
spanyollányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 239984 offline
|
Ennek szerintem semmi értelme nincs!!!!!
Szerintem nem kéne Zayn helyett új bandatagot keresni!!! :-(
Szerintem nem kéne Zayn helyett új bandatagot keresni!!! :-(
2015. március 31. 18:02
Ez mekkora baromság!! Ki képes Zayn helyett új tagot keresni? Sőt, valóságshow-ban! Megáll az eszem!
2015. március 31. 18:07
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
inkább most hagynák abba amíg nem lesznek még szarabbak.
2015. március 31. 18:39
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
a Wanted is milyen jól teljesített :"D felbomlott :"D az igen népszerű Big Time Rish 4 tagú, és mégis populáris (noha nekem az se tetszik), szóval srry, de ebből felbomlás lesz ^^
2015. március 31. 19:00
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
na..-.- az kéne még... amugy meg hány tagú is a Beatles?!..-.- a One Direction is megmarad ugyanolyan sikeres Zayn nélkül is..négyen is helyt fognak állni!!
2015. március 31. 19:04
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Zaynt nem bírják helyettesíteni.
2015. március 31. 19:14
|
|
lili221visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.30. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 238134 offline
|
Hát nekem Zayn volt a kedvencem de bárki lépett volna ki ugyan ezt mondanám: Ha egyetlen ember is kilép újjal nem lehet helyettesíteni szóval bárhogy is lesz az öt srác akiket annyira szerettünk már nem lesz többé öt srác.
2015. március 31. 19:20
Tudom hogy a nevem ezt mutatja de nem vagyok fan(elhamarkodott dönt1és volt xd) de szerintem ne m jó az ötlet.nem leszólni jöttem ide de azért egy banda sok mindentől függ,és az rendben van hogy van 4 jó hangú ,helyes fiú de koránt sem biztos hogy be tudnak fogadni egy 5.-et vagy,hogy az új srác jól érezné -e magát.
2015. március 31. 20:01
ettől a sok 1d cikktől esküszöm apokaliptikus hangulatom lesz
2015. március 31. 20:04
Egy banda, miután megsérül és elveszít egy tagot, már soha többé nem lesz ugyan az a banda. PL.: Hollywood Undead
2015. március 31. 20:45
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
úgy bírom ezeket a forrásokat hogy fogalmad sincs hogy ki az de ő megmondja a tutit
nem hinném hogy bármelyiküknek is kéne egy teljesen új tag hisz ők is már majdnem 5 éve vannak együtt, Zayn-t nem lehet kicseréli ő volt az 5. és a is marad
nem kell ide semmilyen 5.tag hisz már van
amúgy is ha egy ilyen hetet kibírtak a rajongók és ott maradtak támogatni őket , nem mentek el nem hagyták a többieket cserben és még nagyon okáig ott leszünk nekik
nem hinném hogy bármelyiküknek is kéne egy teljesen új tag hisz ők is már majdnem 5 éve vannak együtt, Zayn-t nem lehet kicseréli ő volt az 5. és a is marad
nem kell ide semmilyen 5.tag hisz már van
amúgy is ha egy ilyen hetet kibírtak a rajongók és ott maradtak támogatni őket , nem mentek el nem hagyták a többieket cserben és még nagyon okáig ott leszünk nekik
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: