Szerintem a film nem lett olyan borzalmas (igaz elég sok mindent kihagytak és átmásítottak jeleneteket is) én speciel örültem,volna annak ha a többi könyvből is filmet készítenek.És nagyon sajnálom,hogy lecserélik a színészeket,főleg Lily-t és Jamie-t.
Nem értem,hogy miért kell két évvel idősebbeknek lenniük..És még szerencse,hogy mégis megcáfolták azt a hírt,hogy Simonnak lesz barátnője.
Gondolom olyan lesz majd mint a Vámpírnaplók..
Berendelték a Shadowhunters első évadát
2015. március 31. 15:25
2015. március 31. 16:00
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
A film egyébként nem is lett rossz. Bár mondjuk bevallom, hogy számomra csak Jamie miatt nem volt annyi rémes.
Ha őket lecserélik...hát nem tudom, hogy mennyire fogom nézni. Szerintem Lily-t és Jamie-t meg lehetne hagyni. Egyébként pedig imádom a könyvet!
Ha őket lecserélik...hát nem tudom, hogy mennyire fogom nézni. Szerintem Lily-t és Jamie-t meg lehetne hagyni. Egyébként pedig imádom a könyvet!
2015. március 31. 17:03
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
És a film?
Inkább sorozatot készítenek belőle?! Pedig én a film folytatását vártam. Szerintem jó volt.
2015. március 31. 17:13
Nekem nagyon nem jött be a film, mert ugye a könyv magasra tette a mércét, de a sorozatnak adok egy esélyt, hátha kellemesen csalódok majd.
2015. március 31. 18:45
|
|
GyilkosKoalaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 213230 offline
|
Könyörgöm, könyörgöm térden állva, hogy ne cseréljék le a castet. Persze, valószínűleg le fogják, de Godfrey mint Magnus fantasztikus volt és Jamiet is imádtam, Kevinről nem is beszélve. :"3
Vegyes érzéseim vannak. Főleg annak kapcsán amit a sorozatról hallottam...
Vegyes érzéseim vannak. Főleg annak kapcsán amit a sorozatról hallottam...
2015. március 31. 19:16
Jobban örültem volna, ha a film második részére fektetnek be, de hát ha az embereknek annyira nem tetszett, akkor nincs mit tenni. Minden esetre kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki a dologból, főleg, hogy nem tudnak majd meglepni az első évaddal, ha konkrétan ugyan arról szól, mint a film, csak kicsit megcsavarva.
2015. március 31. 20:09
Mind a 6 kötet hatalmas kedvencem, és ha azt vesszük, a film is tetszett, sőt, az effekteket nagyon jól megcsinálták. Nem tudom, mit várjak el a sorozattól, 100% hogy megnézem, de ha ezt is elrontják, akkor nagyon csalódott leszek. Valamint nagyon remélem, hogy nemcsak az lesz, mint a Csontvárossal, hogy 1 évad, de utána megint félbehagyják.
+ Bízom benne, hogy a csapat marad, mert tényleg jól megtalálták a szereplőket. Mondjuk furcsa, hogy 1 hónap múlva forgatás, de a castot még nem publikálták
+ Bízom benne, hogy a csapat marad, mert tényleg jól megtalálták a szereplőket. Mondjuk furcsa, hogy 1 hónap múlva forgatás, de a castot még nem publikálták
2015. március 31. 20:11
|
|
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline
|
Rettentően kíváncsi vagyok a végeredményre, ugyanakkor félek a nagy csalódástól, ami egyáltalán nincsen kizárva...
2015. március 31. 20:17
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Nem igazán tudom hogy kéne ezzel kapcsolatban éreznem. Tényleg nem. Egyrészről egy eszméletlenül jó könyvsorozatról beszélünk, másrészről viszont éppen ezért lehet elrontani. Ahogy a filmmel is tették. Bár az már önmagában is jó hír hogy a szereplők mások lesznek. Jamie minden volt csak nem Jace, Lily pedig határeset, de ő sem fog hiányozni Claryként.
Ebből vagy nagyon jót lehet kihozni, vagy nagyon rosszat. Az mindenesetre megnyugtat, hogy Cassie még ha nem is vesz részt a sorozat készítésében, de ott van és adhat tanácsokat.
Ebből vagy nagyon jót lehet kihozni, vagy nagyon rosszat. Az mindenesetre megnyugtat, hogy Cassie még ha nem is vesz részt a sorozat készítésében, de ott van és adhat tanácsokat.
2015. március 31. 20:49
Annyira, de annyira örülök neki. Szerintem ezeknek a könyveknek jobban fog tenni az, hogy sorozatot csinálnak, ezt azért tényleg illik kidolgozni, és részletesen elmesélni a történetet. Nagyon-nagyon várom, és biztosan nézni fogom, ez csak alap!
2015. március 31. 21:49
Bárki bármit mond, én nagyon szerettem a film szereplőgárdáját, jól el volt minden karakter találva. Nagyon reménykedem benne, hogy ha már sajnos a 2. film nem készült el, akkor ez a sorozat tényleg jó lesz és viszont láthatjuk azokat a színészeket, akiket eredetileg választottak.
2015. április 01. 10:18
|
sophie_gaskarthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.26. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 241825 offline
|
Most olvastam a könyvet,és nagyon tetszett.Bár remélem,hogy nem fog hasonlítani a filmre-szerintem nagyon béna-,nagyon várom ^^
2015. április 01. 15:03
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Majd biztos belenézek,bár már lehet kinőttem az ilyen fajta sorozatokból,meglátjuk.(és vajon szimpatikus emberek lesznek-e benne,mondjuk a filmbéli főszereplő srácnál biztosan tudnak jobbat találni)
2015. április 01. 15:23
|
|
KoRngirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 231739 offline
|
Kiváncsi vagyok, vajon választanak-e új szereplőgárdát... nekem igazából az se lenne baj, ha maradnának azok, akik a filmben szerepeltek, de lehet nem ártana másokat választani...
2015. április 01. 20:35
Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz,mert a film nem nagyon elégített ki köztük egy-két szereplőválasztás sem...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: