Az ABC Family berendelte a Shadowhunters című dráma első évadát, aminek alapjául Cassandra Clare A Végzet Ereklyéi című sorozata szolgál.
A teljes cikkhez kattints ide!
Berendelték a Shadowhunters első évadát
2015. március 31. 07:12
2015. március 31. 07:34
|
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline
|
A film nem volt rossz, de a könyvhöz képest tényleg nagy csalódás volt. Reménykedjünk, hogy a sorozat jobb lesz...
Nagyon örülnék, ha még Robert Sheehan is szerepet kapna. ^^
Nagyon örülnék, ha még Robert Sheehan is szerepet kapna. ^^
2015. március 31. 09:41
A film szerintem nem sikerült valami rosszul,ha nem nézzük össze a könyvvel. Azonban mivel Cassandra egy igazi Best Sellert vetett papírra szerintem nem kéne szégyent hozni a könyvsorozatra, és kíváncsi leszek ténylegesen ki tudnak-e jobban hozni belőle, bár szerintem igen hiszen a sorozat talán lehetőséget ad arra, hogy jobban elmélyedjenek a könyvben olvasható információkban.
2015. március 31. 10:00
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Nekem tetszett a film is, és igazából sajnáltam hogy nem folytatták. Biztosan belenézek majd a sorozatba, de örülnék ha a filmes szereplők közül is benne lenne valaki
2015. március 31. 11:28
A könyv az egyik kedvencem, úgyhogy kíváncsi vagyok a sorozatra is
Egyébként szerintem a film sem volt olyan rossz, igaz én előbb láttam azt, és csak utána olvastam el könyvet.
Örülnék, ha a sorozatban is Lily Collins játszaná a főszerepet, szerintem ő a tökéletes Clary
Örülnék, ha a sorozatban is Lily Collins játszaná a főszerepet, szerintem ő a tökéletes Clary
2015. március 31. 12:06
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Én annak jobban örültem volna ha a film kap folytatást.
A könyvek nagy kedvenceim,jelenleg az 5. részét olvasom és a filmet is imádtam,bár pár dolgot máshogyan oldottam volna meg.
Megnézem majd a sorozatot is,de nekem az eredeti szereplők nagyon fognak hiányozni,különösen Jamie,de mindenki más is.
Viszont (bár mondom nézni fogom) nem vagyok benne teljesen biztos,hogy ez annyira jó ötlet.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. március 31. 13:17
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én imádom a könyveket, de ez most minek? A film is igen el lett cseszve. Félek mi lesz ebből...
2015. március 31. 13:56
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Imádom ezt a történetet úgy ahogy van, bár a film nem pont úgy sikerült ahogy kellett volna, de akkor is tökéletes, a karakterekkel együtt!!!!!
♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥
2015. március 31. 14:09
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
akkor nem is lesz folytatása????
le vagyok maradva...és el vagyok szomorodva de nagyon....ha nem ugyanazok a szereplők akkor meg tök s..r lesz ez... na mind1
2015. március 31. 14:23
Imádom a könyveket,most a 6. résznél tartok.A film is tetszett.Szerintem a sorozatból több mindent ki fognak hozni,legalábbis remélem.Annak is örülök,hogy új szereolők lesznek.Jamie egyáltalán nem volt jó választás Jace szerepére.Jó szinész meg minden,de szerintem az olvasók 90% nem igy képzelte volna Jacet.A többiekkel meg voltam elégedve,kivéve Valentinet.A könyvben egyáltalán nem igy volt leirva.Egyébként biztosan nézni fogom a sorozatot.
2015. március 31. 14:52
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
A film csalódás volt számomra nagyon.. remélem, hogy a sorozatból mindent kifognak hozni.
Kíváncsian várom. Biztos, hogy belefogok nézni.
2015. március 31. 15:06
Tudom sokan rossz véleménnyel vannak róla, de szerintem nem lett rossz a film úgyhogy kíváncsi vagyok!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.