Taissa Farmiga nem néz American Horror Storyt
2015. április 03. 11:32
|
|
Fallenangel66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 226124 offline
|
Nem tudom elképzelni az American Horror Storyt Jessica nélkül...hallottam hírét, hogy lehet, hogy az új évad egy-két epizódjában megjelenik, de a főszerepet már nem vállalta...pedig szerintem neki köszönheti a sorozat a népszerűségét. Rendkivül tehetséges szinésznő, akit senki sem pótolhat!
2015. április 05. 10:54
|
|
LittleAaronMonsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 240457 offline
|
Nem azt mondom hogy Gaga a legjobb színésznő a világon de szerintem tudni fogja hozni azt amit Jessica hozott.
Littlemonster vagyok de nem szeretek hazudozni. Ez a valós tény.
<3
2015. április 07. 14:52
Valljuk be őszintén mindannyian tudjuk, hogy Gagát miért nyomták be a sorozatba az elsődleges szempont messze nem az amit ti most megvitattok tehetség vagy annak hiánya. Jessica már akkor színésznő volt mikor Gaga még nem is élt úgyhogy szerintem kár is összehasonlítgatni őket. Én mondjuk mindenképpen kíváncsi vagyok Gagára a sorozatban, persze én nem mondhatom magam fannak úgyhogy nekem azért nem nagy törés ez a "csere" azzal a pár résszel amit láttam és esetleg az az egy-kettő amit még meg fogok nézni
.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: