Az AskMen internetes magazin a gyönyörű Emma Watsont választotta 2015-ben az év legkiemelkedőbb nőjének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emma Watson az év legkiemelkedőbb nője
2015. március 30. 19:58
2015. március 30. 20:13
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Gratulálok Emmának, megérdemelte ezt a kitüntetést!
Viszont azt képtelen vagyok megérteni, hogy Kim hogy a fenébe kerülhetett a 3. helyre? Mégis mit mutatott fel az a nõ (úgyértem, hogy a mû testrészeken kívül)?
Viszont azt képtelen vagyok megérteni, hogy Kim hogy a fenébe kerülhetett a 3. helyre? Mégis mit mutatott fel az a nõ (úgyértem, hogy a mû testrészeken kívül)?
2015. március 30. 20:14
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
gratu Emma
2015. március 30. 20:23
Szerintem nincs olyan, hogy legkiemelkedőbb. Úgy vélem mindenki kiemelkedő és mindenki megérdemelne egy ilyen helyezést! Ja és csak hozzá tenném, hogy örülök, hogy ő nyert meg minden, azonban tuti nem neki adtam volna, ha én lennék az AskMen főfőfőfő embere. Sajnálom!
2015. március 30. 20:27
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Tény,hogy rengeteg embert inspirál, köztük engem is, bár Kim Kardashian és közte van egy kis különbség. Egyáltalán kicsoda az a Kim? (Mármint tudom, de mi ok van arra, hogy felnézzünk rá? Ki ez nekünk? )Gratulálok.
1 felhasználónak tetszik:
Dalienth
2015. március 30. 20:41
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Emma egy csodálatos nő! Gratulálok neki, megérdemelte, hogy első legyen, hiszen ki más?
A második helyezettet nem ismerem, viszont Kim Kardashiannal kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy: wtf legkiemelkedőbb?? A seggén kivül mit mutat fel a világnak, hogy olyan kiemelkedő? Szégyen, hogy ezt a nőt még tartja valaki valamire. Mikor jön már ennek a sülyesztő végre, könyörgöm!?
1 felhasználónak tetszik:
Dalienth
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.