A népszerű angol színész nagyon élvezte a Kingsman forgatását, valamint az azt megelőző edzéseket, így szívesen vállalna a későbbiekben is hasonló szerepeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Colin Firth többet akciózna
2015. március 30. 11:03
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2015. március 30. 11:33
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
Nagy rajongója vagyok a kung fu filmeknek, ezeken nőttem fel és volt egy Bruce Lee poszter is a szobámban, amikor még gyerek voltam.
Bármilyen szerepben simán el tudom képzelni, de hogy karatézzon...
2015. március 30. 11:45
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2015.03.30. 11:33)
Bármilyen szerepben simán el tudom képzelni, de hogy karatézzon...
Nem ezért, vagy azért, de a Kingsman jeleneteiben is vannak karatés alapfigurák... Akad azért nem kevés karate a bunyós jelenetekben.
2015. március 30. 13:22
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2015.03.30. 11:45)
Nem ezért, vagy azért, de a Kingsman jeleneteiben is vannak karatés alapfigurák... Akad azért nem kevés karate a bunyós jelenetekben. 
De hogy egy klasszikus Jackie Chan-féle filmet forgasson, na azt nem tudom elképzelni. Azokban meg nem csak alapfigurák vannak.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2015. március 30. 14:21
Részemről Colin remekül alakított már rengeteg romantikus filmben,de én nem bánnám a változást. A Kingsmanben imádtam és bár sajnálom, hogy kifejezetten hamar ki is írták a karakterét a filmből, ha van rá esély hogy a második részben vissza jön örülnék de a filmet tekintve nem látom értelmét. Azonban, ha több ilyen típusú filmben tűnne fel, nos örömmel nézném meg mit alkotna.
2015. március 30. 14:30
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Imádtam a Kingsmant és Colin volt benne a kedvencem. Remek színész és nagyon jól áll neki az akciószerep. Remélem a kingsman 2. részében is láthatjuk majd a karakterét. <3
2015. március 30. 14:35
A Kingsman fantasztikus film és Colin is remeket alakít benne, többször is szívesen látnám ilyen típusú filmben
2015. március 30. 15:45
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
egyetértek Szandi0820-vel
2015. március 30. 15:52
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
nekem mindegy milyen fajta filmben játszik én akkor is imádom.
mégis a romantikus szerepek jobban állnak neki.
2015. március 30. 16:53
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Én Colint inkább vígjátékban szeretem.
2015. március 30. 18:36
|
|
Gyllenhaalantichrist superstar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.05. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 238625 offline
|
Én alapban nem nagyon szeretem Colin Firth-t, ezért húztam kicsit a számat a Kingsman-nél is. De ott annyira jól játszott, nagyon illett rá a szerep. Meg az a film amúgy is egy bombajó alkotás
2015. március 30. 20:57
Nos azt nem kétlem, hogy hiteles lenne akcióhősként, de szerintem ebben a műfajban több a buktató, mint a romantikus drámai stílusban. Ugyanis sajnos elég sok gagyi, semmitmondó akciófilm került fel mostanság a mozivásznakra. Épp Liam Neeson mondta nem rég, hogy még max 2 év és befejezi az akciófilm sztárságot, mert kissé nagyon elsodródott az eredeti stílusától, a drámai szerepektől. Úgyhogy én amondó vagyok Colin, hogy legyen egy kicsi ebből meg egy kicsi abból, így nem lesz beskatulyázás
2015. március 30. 21:41
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
fura volt ilyen figurában látni,de baromi jóóó volt
2015. március 30. 21:44
Megvan neki az Oscar, már nem kell bizonyítania semmit, úgyhogy jöhet a pénzkeresés is.
2015. március 31. 07:28
|
|
|
Nos, én úgy gondolom, maga Colin kicsit belefáradt már abba, hogy "bágyadt, de cuki" hősszerelmeseket alakítson. Amit valahol meg is értek. Félreértés ne essék, szerintem hősszerelmesnek is kitűnő, ugyanakkor személy szerint azon csekélyebb táborba tartozom, amelyik úgy gondolja, hogy nem is a hősszerelmes szerepei a legjobbak. Itt van mindjárt a Büszkeség és balítélet. Firth ZSENIÁLIS BENNE, egyszerűen tökéletes, képtelenség belekötni abba, amit alakított. De. Valamiért ezt a szerepet a többség úgymond "mindenek fölé" helyezi tőle, holott ez a pali van olyan remek színész, hogy több másik alakítása is legalább ennyire színvonalasra sikerült már...
Ami engem illet, ha választani kell, én egyértelműen a drámai arcát szeretem jobban. Sokkal jobban és mélyebben meg tud érinteni, mint teszem azt egy bohóckodós romantikus vígjátékkal. Amely kijelentéssel most nem utóbbit kívánom degradálni, csak azt akarom mondani, hogy nekem személy szerint a filmdrámái jobban tetszenek, ha választanom kell a mérleg két nyelve között.
Colin, mint akcióhős. Kicsit furcsa belegondolni, de ha jobban megteszem, tetszik az ötlet. Igaz, hogy nagyon nem vagyok egy akciófilmes, de megértem őt is, hogy vágyik valami másra is, amihez eddig nem igazán volt még köze, holott a kvalitásai - mint az ahogyan a Kingsmannél is látszik - nagyon is megvannak hozzá. Más kérdés, hogy akciófilm és akciófilm között is akad jócskán különbség. Ha mondjuk Kingsman minőségben gondolkozunk, akkor teljes mértékben tetszene a dolog és tűkön ülve várnám az újabb projektjeit.
Én abban bízom, hogy ha már, akkor pl. Quentin Tarantino lát benne fantáziát és beszervezi majd valamibe, mert a hozzá hasonló eszement dolgok kifejezetten jól állnának neki. De ez az én véleményem.
Aminek nem örülnék: a manapság divatos, látványos, de sztori és színészi játék szempontjából nagy 0 produkcióknak. Remélem Colin lesz annyira igényes, hogy nem fogad el bármit, amit az orra elé tolnak, csak azért, hogy műfajt válthasson.
Bevallom, azon picit meglepődtem, hogy a keleti harcművészetet már fiatalként is ennyire szerette. (lásd Bruce Lee-poszter
) Valahogy az ember ki nem nézte volna belőle, de hát ez a szép...
Colin, mint akcióhős. Kicsit furcsa belegondolni, de ha jobban megteszem, tetszik az ötlet. Igaz, hogy nagyon nem vagyok egy akciófilmes, de megértem őt is, hogy vágyik valami másra is, amihez eddig nem igazán volt még köze, holott a kvalitásai - mint az ahogyan a Kingsmannél is látszik - nagyon is megvannak hozzá. Más kérdés, hogy akciófilm és akciófilm között is akad jócskán különbség. Ha mondjuk Kingsman minőségben gondolkozunk, akkor teljes mértékben tetszene a dolog és tűkön ülve várnám az újabb projektjeit.
Aminek nem örülnék: a manapság divatos, látványos, de sztori és színészi játék szempontjából nagy 0 produkcióknak. Remélem Colin lesz annyira igényes, hogy nem fogad el bármit, amit az orra elé tolnak, csak azért, hogy műfajt válthasson.
Bevallom, azon picit meglepődtem, hogy a keleti harcművészetet már fiatalként is ennyire szerette. (lásd Bruce Lee-poszter
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.