Tombolnak a Pretty Little Liars rajongói
2015. március 30. 14:00
Igen, tapasztaltam, hogy türelmetlenek, de mint az állat. Majd úgyis kiderül, ki A, habár szerintem mindenki sejti. De azt sem értem, hogy ennyi évadig mit kell ezt húzni.
2015. március 30. 14:13
Na most, ki az a Charles? Oo igazán felfedhették volna..
2015. március 30. 14:22
Nekem kifejezetten tetszik, hogy nem most sem tudjuk ki „A". Nagyon tetszik ez a sorozat. Ezer százalék, hogy végig fogom nézni!
2015. március 30. 14:33
Ohh sajnálom a rajongókat. Én is tuti kivertem volna a hisztit ezek után..
2015. március 30. 14:43
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Előre lehetett tudni, hogy csak nézettséget akarnak generálni... Be van két évadra még rendelve a sorozat, majd hülyék lesznek felfedni a műsor fő mozgatórugóját!
Ez a misztikum az egész alapja, ki nézné már, ha felfednék, ki A?
Az a baj, hogy ennyi "csavar" után voltak, akik komolyan bedőltek neki, hogy majd most jön a nagy leleplezés.
Ez a misztikum az egész alapja, ki nézné már, ha felfednék, ki A?
Az a baj, hogy ennyi "csavar" után voltak, akik komolyan bedőltek neki, hogy majd most jön a nagy leleplezés.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. március 30. 14:49
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Én sem tudom mi a fenéért hőbörögnek. Ha most kiderült volna ki A akkor mi lett volna az utolsó két évaddal amire még be van rendelve a sorozat? Én tudtam hogy nem lesz az a hű de nagy leleplezés. És nem is zavar, bár igaz én is majd meghalok a kíváncsiságtól, de legalább még nincs vége a sorozatnak
2015. március 30. 14:57
Én is kicsit csalódott voltam, mert egy konkrét személyre számítottam (akit ismerünk), nem valami légből kapott ismeretlen emberkére (és attól, hogy korábban egyszer-kétszer hallottuk a nevét, még nem jelenti azt, hogy ismerjük). Hiába kapunk majd válaszokat a hatodik évadban, hogy miért is Charles -A, ez így (szerintem) nem csavaros, sokkoló, pedig az évadzáróról is ezt mondták. Izgalmasnak lehet izgalmas, de meglepődni nem tudnék már semmin, mivel abban, hogy jobban megismerjük -A-t, nincs semmi ledöbbentő. Kicsit rossz, hogy már tudom a választ, és mégse tudtam még csak meglepődni se... hacsak nem kiderül, hogy mégse Charles -A (őszintén, nem csodálkoznék rajta
) Biztos fogom nézni a következő évadot is, csak kicsit dühös vagyok a készítőkre.
2015. március 30. 15:00
Szerintem felesleges a hiszti, nagyon jó volt az epizód. Nyilván Charles karakterét a következő évadban fogják jobban kibontani, és akkor majd választ kapunk nagyon sok kérdésre.
2015. március 30. 15:03
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Én nagyon imádtam, habár mindig reméltem hogy a lányok közül kerül ki "A", mert az egyszerűen sokkoló lett volna, de ez a szál is tettszik
Kíváncsi leszek a teljes sztorira
2015. március 30. 15:05
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Nem mellesleg azt is elárulta, hogy Charles már feltűnt a sorozatban, csak mi nem úgy ismertük. #Creepy
2015. március 30. 15:06
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Imádom a sorozatot de akkor is csak szidni tudom most, bocsi :"D
A Marlennel készült beszélgetésből kiderül, hogy amikor elkezdték a sorozatot rohadtul nem tudták, hogy ki lesz majd 'A', szóval lehetetlenség nyomokat keresni.
úgy érzem, hogy jól megy most a sorozat, sokan nézik ők meg sokat keresnek vele, ezért nem akarják befejezni, úgyhogy kínjukban össze vissza csavargatják a szálakat. Illetve nem is tudom nagyra tartani ezt az "írót" mivel szerintem így összefüggés nélkül csvargatni a szálakat, a történeten belül újat kezdeni, nem nagy tudomány.
A Marlennel készült beszélgetésből kiderül, hogy amikor elkezdték a sorozatot rohadtul nem tudták, hogy ki lesz majd 'A', szóval lehetetlenség nyomokat keresni.
úgy érzem, hogy jól megy most a sorozat, sokan nézik ők meg sokat keresnek vele, ezért nem akarják befejezni, úgyhogy kínjukban össze vissza csavargatják a szálakat. Illetve nem is tudom nagyra tartani ezt az "írót" mivel szerintem így összefüggés nélkül csvargatni a szálakat, a történeten belül újat kezdeni, nem nagy tudomány.
2015. március 30. 15:10
Idézet (violettatini @ 2015.03.30. 14:22)
Nekem kifejezetten tetszik, hogy most sem tudjuk ki „A". Nagyon tetszik ez a sorozat. Ezer százalék, hogy végig fogom nézni!
2015. március 30. 15:17
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
én még csak a 3x14-es résznél tartok de már tudom hogy mi volt ebbe a részbe. Érdekes. Imádoom és örülök h nem ismert bár mindig azt hittem h ismert.
2015. március 30. 15:35
|
|
RedCatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 214886 offline
|
Egy időre abbahagytam ezt a sorozatot mert kezdett idegesítővé és unalmassá válni. Az évad folytatásánál újra felkeltette az érdeklődésemet, de ez az utolsó rész elég nagy csalódás volt. Mindig azt vártam, hogy majd valaki a lányok közül lesz A. Az én véleményem szerint ez egy hatalmas kihagyott ziccer, nagyon nagyot ütött volna. Most itt egy random név, talán valahol már feltűnt a sorozatban, de nem is emlékszel rá mert olyan jelentéktelen. Semmi komolyabb ismereted nincs róla csak a neve. (mellesleg, amikor megjelent, én Jasonre tippeltem, mert a testalkata és a megjelenése erősen rá hajazott) Nem tudom miért kellett annyira félni attól, hogy valamelyik lányt megtegyék A-nek, vagy legalább valamelyik főbb karaktert. Én személy szerint egy nagy elpasszolt lehetőséget látok ebben.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.