Ők a Kids' Choice Awards nyertesei!
2015. április 02. 20:14
Sokkal egyet értek! De hogy lett Nick a kedvenc énekes! Bruno jobb! De végülis legalább nem a legjobbakat díjazzák!
2015. április 02. 20:21
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
gratulálok mindenkinek
One Direction <3
2015. április 02. 21:58
|
|
Dorina0202visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 324 Csatolások: 40 Azonosító: 241258 offline
|
Gratulálok! <3
2015. április 02. 22:03
Gratulálok nekik, de nem nagyon tetszenek akik nyertek!!!
2015. április 03. 10:25
|
Zsancicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 337 Csatolások: 33 Azonosító: 210507 offline
|
Nem volt valami nagy díjátadó, a fele nyertes el sem jött (a Nickelodeonon néztem). És a nyertesek közül szinte egyiküknek se szurkoltam, mondjuk ezt már megszoktam
2015. április 03. 11:06
|
|
Leonettaforever14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 239494 offline
|
Örülök, hogy Ross Lynch is a nyertesek között van. Gratulálok mindenkinek!
2015. április 03. 12:13
Sosem tartottam sokra a Kid's Choice Awards-ot.Alapvetően támogatom az ötletet,hogy legyen gyerekeknek is ilyesmi,viszont csak rá kell nézni a nyertesekre és rögtön lerí,általában itt sem a tehetséget díjazzák.Persze,akik szeretik ezen előadókat/színészeket,örülnek a győzelmüknek,de a komolyabb közönség csak néz mint a vetmalac.Ez a díjátadó is leginkább arra való,mutassa mit tuszkol a média a gyerekekbe,elvégre fele nyertesek még ezen a sekély színvonalú eseményen sem kapnának díjat,ha igényesebb ízlésű zsűri döntene.Félreértés ne essék,ezt nem sértésnek szántam!A színész-kategóriásoknak viszont gratulálok,főleg Angelinának.Megérdemelték,bár Nekik nem akadály megnyerni egy ilyet.
2015. április 03. 14:55
|
|
Vattacukorfelhővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 547 Azonosító: 239609 offline
|
én végig néztem és majdnem mindennel egyet értek de mondjuk kedvenc új előadónak én az 5SOS vártam de a Fifth Harmony is megértemelte. Szóval nekem tetszett a mostani valahogy eltért a többitől.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: