Selena Gomez fenékimplantátummal hódítaná vissza Justin Biebert?
2015. március 30. 12:06
Hát akkor gratulálok! -.- De el kéne már fogadni, hogy Justin más szeret.. -.- Talán, hogyha nem dobta volna Justint állandóan..
2015. március 30. 12:26
|
|
poisonivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.10. Hozzászólás: 601 Csatolások: 358 Azonosító: 240196 offline
|
Nem hinném, hogy igaz lenne a cikk, vagy legalábbis Selena implantátumos ötlete. Egy normális nő akinek már voltak hosszabb kapcsolatai, tisztában van vele, hogy egy fenékimplantátummal nem lehet visszahódítani egy pasit sem..
2015. március 30. 14:43
|
|
Selly-rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 214286 offline
|
Nyugi mindenki!!! Ez csak PLETYKA vagyis ilyenlor azt tesztelik, hogy egy ilyen cikkre mit csinálunk! Vagyis pl.: Kiakadunk, sírunk, nevetünk...stb.! És amúgy Selena egy normális sztár egyátalán nem hinném, hogy elcsúfítaná magát ilyesmivel!!!!
Különbenis Zeddel most jól megvan!
Látni a fotókon, hogy kedveli és ezt nem lehet megjátszani!!! SELENA!!!
Látni a fotókon, hogy kedveli és ezt nem lehet megjátszani!!! SELENA!!!
2015. március 30. 15:06
|
|
BIRTHDAYúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.17. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 234558 offline
|
Szerintem kamu. Ennek erősen pletyka szaga van. Az ilyen hír nekem nagyon furcsa. És jönnek a névtelen források, a bennfentes források, a közeli ismerősök. Majd, ha ő mondja, talán még el is hiszem. Nem egy ismeretlen forrásnak fogok hinni.
2015. március 30. 15:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ekkora baromságot is régen olvastam már.
Szerintem ennek a két pojácának már semmi köze egymáshoz, és nagy eséllyel régen is szerződésen alapuló párkapcsolatuk volt. Az meg nonszensz, hogy a kiscsaj elégedetlen a valagával, ezért JLO módjára felpumpálja, hogy bíbőrkét visszacsalogassa. Ne már! Nem rajongom szalonkáért sem, de valahol szerintem ő maga is tisztában van azzal, hogy a világon sokkal jobb pasik is szaladgálnak.
2015. március 30. 16:03
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
egyetértek Selly-rajongó-val
2015. március 30. 16:03
|
lilly008visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 227299 offline
|
Ha ez igaz, akkor már nem is csípem. Azt viszont nem tudtam, hogy a díszbuzi exe valaha is bukott volna csámpa Kimre. Egyébként valaki leüthetné már azt a dagadékot, utálom a kövér és beképzelt nőket, és a feneke nem formásan telt hanem zsírosan ocsmány.
2015. március 30. 16:23
Valahogy nem tudom elhinni ezt az egészet...de ha még is igaz lenne,szerintem nem éri meg és Selena úgy csinos ahogy van,helyébe élvezném hogy igy nézhetek ki és nem akarnék Justinnak ezek után is "bevágodni" a hátsommal
2015. március 30. 16:32
|
|
nelli29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.24. Hozzászólás: 705 Csatolások: 41 Azonosító: 236410 offline
|
Selly-rajongó, ezt írta:
"Nyugi mindenki!!!Ez csak PLETYKA vagyis ilyenkor, azt tesztelik hogy egy ilyen cikkre mit csinálunk!Vagyis pl:Kiakadunk, sírunk, nevetünk...stb.!És amúgy Selena egy normális sztár egyátalán nem hinném,hogy elcsúfítaná magát ilyesmivel!!!!
Látni a fotókon, hogy kedveli ezt nem lehet megjátszani!!!SELENA!!!
100%igaza van!Egyetértek!
"Nyugi mindenki!!!Ez csak PLETYKA vagyis ilyenkor, azt tesztelik hogy egy ilyen cikkre mit csinálunk!Vagyis pl:Kiakadunk, sírunk, nevetünk...stb.!És amúgy Selena egy normális sztár egyátalán nem hinném,hogy elcsúfítaná magát ilyesmivel!!!!
Látni a fotókon, hogy kedveli ezt nem lehet megjátszani!!!SELENA!!!
100%igaza van!Egyetértek!
2015. március 30. 16:36
Jézusom, már megint egy ilyen cikk.,Komolyan még mindig csak nevét eltitkoló benfentes, aki akár az én szomszédom is lehetne, senkit nem érdekelne. Semelyiket nem bírom és ha ez egyáltalán átsuhant Selena fején, akkor tutira nem komplett.
2015. március 30. 16:52
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ő is beáll a plasztik ibák sorába.
2015. március 30. 17:33
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Nem csak , Selena nem bírta kiverni a fejéből Justin-t ha nem Justin sem bírja elfelejteni öt..♥ És hogy ilyet csináljon Selena szerintem nem igaz ö úgy GYÖNYÖRŰ ahogy van..!!
♥.♥ *O*
2015. március 30. 18:18
|
|
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline
|
eleve miért kellett elveszítenie a srácot? de nekem igazából min1... ha összejönnek újra akkor csak örülni tudok de ha nem akkor igy jártak. de szerintem ez a szakítás minkettejüket megviselte...
2015. március 30. 18:30
Érett gondolkodás mit ne mondjak.."az exemnek a nagy seggű nők jönnek be ezért, én megműttetem magamat". Az persze nem számít,hogy ha mondjuk Justin telibe leszarja Selena fenekét mi lesz. Kidobott pénz az egész. Remélem Sel felhagy ezzel a hülyeséggel..
2015. március 30. 19:21
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Szerintem fenékplasztika nélkül is teljesen jó a feneke!
2015. március 30. 19:31
|
|
Csuri95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 218326 offline
|
Hogy honnan szednek össze az emberek ennyi üjeséget. meg ha igaz is nem értem mért ilyen érdekes ez. Majd ha meg csinálja meglátjuk hogy igaz e. és megmondhatjuk a véleményünket hogy jó lett e. Lassan aztis előbb tudjuk mikor cserél bugyit mint ő maga.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: