Selena Gomez fenékimplantátummal hódítaná vissza Justin Biebert?
2015. március 29. 15:04
|
Lovers karolynúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.09. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 241292 offline
|
selena gomez..... nekem biztos nem a kedvencem sőt justinnal volt így már rá se bírok nézni
2015. március 29. 15:04
Jaj ez a csaj nagyon szánalmas.
ezen nagyot nevettem :DDD
Nem ėrtem hogy tekintheti bárki pėldakėpnek...
D
Nem ėrtem hogy tekintheti bárki pėldakėpnek...
2015. március 29. 15:07
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
LeerdammerGirl, Teljesen egyet értek. Szánalmas tőle, hogy azt hiszi mű hátsóval vissza tudná hódítani. Alapból ha nem tetszett neki a lapos hátsó akkor minek mutogatta --> http://starity.hu/magazin/51296-kozszemle-targya-lett-selena-gomez-hatsoja/ Szánalmaaaaas r***
2015. március 29. 15:09
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Ha valaki külsőséggel akar valakit visszaédesgetni, akkor ott elég nagy baj van. És ha az a valaki emiatt vissza is veszi őt, akkor ez az egész egy teljesen felületes dolog. És akkor ehhez még hozzá jön, h nem szoktam elolvasni sem elhinni az ilyen idióta híreket, főleg nem alájuk kommentelni. na.
2015. március 29. 15:09
Istenem, minek Sel-nek Justin, már megint, amikor végre talált helyette egy pasit?
Nem akar senki sem újra se veled, se nélküled kapcsolatot, mert már igen unalmas. Úgy tűnik, hogy Zedd-del nagyon jól megvannak... Akkor meg? Plusz most az mit számítana, ha megnövelné a hátsóját? Semmit. Szerintem Justin is túllépett rajta, nem kéne sokadjára felevelíteni a témát.
2015. március 29. 15:14
|
|
Bogiboszi(づ。◕‿‿◕。)づ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 1062 Csatolások: 2096 Azonosító: 163052 offline
|
Nem ér ez ennyit szerintem. Amúgy is, ha Biebernek csak emiatt kellene, akkor a kapcsolatuknak nincs túl sok értelme. Nehogy már egy fenék döntsön a szerelmi életéről.
2015. március 29. 15:45
behalok...ami nem megy,azt mért kell eröltetni?????annyira nem tudom az ilyet megérteni!!!!!
2015. március 29. 15:46
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Kedves Diuska12! Szerintem meg az szánalmasabb, hogy valaki ennyire befolyásolható a bulvár által. Maradjunk annyiban, hogy amikor Sel szájából halljuk, hogy 'igen, ekkor meg ekkor megcsináltatom a fenekemet', vagy egy képen egyértelműen látni fogjuk az eredményt, akkor mindenki elkezdhet ítélkezni. (Amúgy ez is igencsak szánandó dolog, de végülis ugye mindenkinek meglehet a saját véleménye). A másik meg, hogy igazán jót derültem a r betűs, kicsillagozott célzásodon, ugyanis azt azért nem hinném, hogy láttad őt az utcasarkon sz*pni, vagy b*szni. Amiatt az ominózus rövid farmer miatt még tökre nincs jogod őt ler*bancozni. Nekem sem tetszett, megmondom őszintén. De ettől ő NEM lesz se r*banc, se szánalmas! (Ezzel azt hiszem, hogy egy Miley rajongó kéne a legjobban tisztában legyen).
1 felhasználónak tetszik:
zalan15
2015. március 29. 15:50
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Khmm...már nem azért de HA ez igaz, akkor én csak annyit fűznék hozzá, hogy Selenának jó segge van, legalábbis szerintem.nem kéne megcsináltatnia, ha ez a pletyka igaz
1 felhasználónak tetszik:
zalan15
2015. március 29. 15:51
ha valaki csak egy fenékimplantátummal képes valakit meghódítani, akkor az nem lehet nagyon szerelmes...
2015. március 29. 15:57
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
_ToTo_ igazad van
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.