Selena Gomez fenékimplantátummal hódítaná vissza Justin Biebert?
2015. április 11. 16:50
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Ez szerintem nem igaz. Mondjuk én személy szerint örülnék ha megint összejönnének örülnék, mert szerintem kb5 évig tartott ez a seveled senélküled kapcsolat biztos szeretik egymást. És Zeddel szerintem nincs együtt,Justint is szeretem kicsit, de Selenát sokkal sokkal sokkal jobban. A cikk íroja úgy gondolom, hogy kitalálta vagy pedig valahonnan szedte ahol hazugságokat írnak, mert tuti hogy nem plaztikáztatja szét magát.
2015. április 11. 21:32
|
|
zalan15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 240750 offline
|
Idézet (Ritya @ 2015.04.11. 16:50)
Ez szerintem nem igaz. Mondjuk én személy szerint örülnék ha megint összejönnének örülnék, mert szerintem kb5 évig tartott ez a seveled senélküled kapcsolat biztos szeretik egymást. És Zeddel szerintem nincs együtt,Justint is szeretem kicsit, de Selenát sokkal sokkal sokkal jobban. A cikk íroja úgy gondolom, hogy kitalálta vagy pedig valahonnan szedte ahol hazugságokat írnak, mert tuti hogy nem plaztikáztatja szét magát.
Selena már nem szereti Őt. Főleg ezután nem mikor megseprobálta védeni.
2015. április 18. 09:41
|
|
szuperviki2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.07. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 235654 offline
|
ne csinálj magaddal semmit azért a buziért, oké??
2015. április 25. 18:30
Szóval azt akarja, hogy érett nőként gondoljanak rá és közben összeplasztikáztatná magát egy hülye gyerekért 20 ezer dollárért?
Khm... hát jó
Khm... hát jó
2015. április 25. 18:32
Paige Hungary2001 írta:
Szerintem Selena nem ennyire felszínes.....
Ezek szerint mégis........
Szerintem Selena nem ennyire felszínes.....
Ezek szerint mégis........
2015. május 12. 13:54
|
|
amarilliszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.22. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 241664 offline
|
nem ér annyit de aranyos hogy ezt tené értre de akor beszéljék meg sok sikert Selena
2015. július 08. 22:25
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
Ez durva...
2015. augusztus 03. 21:28
ma persze.. hiszi a halál.. éppen hogy justine szerezte volna volna vissza. Zeddel vagy nagyon jó barátok. ÉLs már nem szereti Justint. elegem van ebből. nem vár gyereket és nem akarja Justint. A VIDEOKLIPPJE IS MONDJA.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: