Idézet (sipusz @ 2015.03.29. 20:20)
Ki ez a 2 nyominger kretén ?
Ha komolyan annyi éves vagy, mint amennyit beállítottál a profilodon, akkor nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek, hogy egy ilyen idős személy érettség szempontjából ezt a szintet üti meg. Come on, ne kelljen már megint átélnem az "I lost all my faith in humanity"-t.
Nyakamat rá, hogy még el se olvastad a cikket, csak gyorsan legépeltél valamit, mert az annyira menő dolog. Ha nem kedveled azt a világot, amit ők képviselnek, hát istenem, szíved joga eldönteni, hogy ki az, akit szeretsz vagy ki az, akit nem. Jogod van ahhoz, hogy leírd a véleményed, igaz, viszont az már egy teljesen más történet, hogy azt hogyan teszed meg. Nem szimpatikusak neked? Oké, értem én, nem kell imádnia mindenkinek, de úgy elítélni őket, hogy egyetlen videójukat se láttad és olyan minősítőkkel megilletni őket, amiket ki se érdemeltek viselkedésük és tetteik alapján, finoman szólva nem túlságosan szép dolog. Ezért szokták azt mondani, hogy nem a borító alapján kell megítélni a könyvet.
De csak nyugodtan ítélkezz felettük, mutogass rájuk ujjal úgy, hogy még a keresztnevüket se tudnád megmondani, mert még ennyit se tudsz róluk. Ha nem lennének a kedvenceim, még akkor is ugyanezen a véleményen lennék. Más témákhoz írt kommentjeidet is olvastam és alig találtam olyan hozzászólást, amihez bármi pozitívat fűztél volna. Koncentrálj inkább a kedvenceidről szóló cikkekre. Hiányod van valamiben? A lehetőség mindig a rendelkezésedre áll, használd hát ki és írj egy cikket a kedvenc témádról!
Igazán jó dolog megtapasztalni azt minden egyes nap, hogy a tudatlanság mennyire boldoggá tesz egyeseket és mennyi "pukkancs" ember van a világon. Well, engem legalább boldogít az a tudat, hogy a sok ilyen ember közt rejlenek igazi értékes személyek.