Ismét sorozatban bizonyíthat Bella Thorne
2015. március 27. 23:03
Biztos ügyi lesz, lehet, h én is nézni fogom, ha felrakják MAGYARUL a netre
2015. március 28. 08:57
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Buci12: ja tényleg khurva jó színésznő. Konkrétan a 8-15 éves korosztály kedveli. Sosem fogom jó színésznőnek tartani, ugyanis amit a Diseny abban a szharban művelt...az enm színészkedés. Sőt, az össze Disney műsörban szereplők nem színészek. És te nekem ne szóljál semmit, hogy mit csináljak.
2015. március 28. 09:25
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Örülnék neki
2015. március 29. 11:57
Sok sikert Bellának. Az ő szereplésével szívesen megnézném a sorozatot.
2015. március 29. 12:27
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Sok sikert neki, bár mintha ez a történet kicsit elcsépelt lenne, nem..?
Nem vagyok az a nagy rajongója Bellának, de 11 éves koromban imádtam a sorozatát (mellesleg, már akkor is regsztrálva voltam... Hogy repül az idő). Hátha valami jó sül ki belőle, bár mint mondtam, ezer i,yen sorozat van. Valószínűnek tartom a kaszát.
Nem vagyok az a nagy rajongója Bellának, de 11 éves koromban imádtam a sorozatát (mellesleg, már akkor is regsztrálva voltam... Hogy repül az idő). Hátha valami jó sül ki belőle, bár mint mondtam, ezer i,yen sorozat van. Valószínűnek tartom a kaszát.
2015. március 29. 16:44
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Gabcs-Gabi-Göbesz @ 2015.03.27. 15:09)
Én nem értem miért kap ennyi szerepet, mi a nagy szám benne? Modellnek jó azt cső. Szerintem úgy színészkedik mint egy átlag ember, és a hangja... pfhuuu. Átlag alatti. Ennyi erővel még Selena Gomez anyukája is kaphatna szerepet 
Fotómodellnek jó maximum. Az igazi kifutós követelmény a 180 cm. Lehet mondani, hogy ezek a trendek mentek lejjebb egy kicsit, de ez kamu. Nézzétek meg az összes Catwalk modellt. 178 cm általában a minimum, de inkább az 180.
2015. március 29. 19:03
Kíváncsi leszek rá, örülök, hogy ő is megkapta a saját sorozatát az ABC-nél
2015. április 02. 15:40
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Szerintem meg agyon jó színésznő.
Remélem ez tényleg hivatalos. De szerintem meg kéne nézni Bella több filmjét is és talán nem azt mondanák sokan hogy rossz színésznő.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: