Nem hiszem, hogy ez Mileyt bármennyire is érdekelné (én legalább is a helyében letojnám az egészet). Ez már egy elég régi sztori, nem hinném, hogy még mindig ezért utálják egymást. Ha igen, akkor gratulálok, óvódás szint...
És amúgy a vörösszőnyeges fotók alapján Nick leginkább a barátnőjével, Olivia Culpoval fotózkodott, nem Selenával.
Nick Jonas miatt veszett össze Selena Gomez és Miley Cyrus
2015. április 01. 10:38
Hát szerintem mindegyikőjüknek kellemetlen lesz az egész!
2015. április 01. 16:25
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Jaj Istenem ezer éves téma komolyan.Elhiszem hogy Mileynak fájt ez a szakítás hiszen nagy szerelem volt az övék Nickel de nézzetek rá a csajra.Teljesen túltette magát rajta és remélhetőleg boldog.Nem hiszem hogy a lelke mélyén még fájna neki ez az egész dolog mert azóta volt neki sokkal komolyabb szerelme is:Liam aki megihlette számára a Wrecking Ballt.Na a vele való szakítása rázhatta volna m,eg inkább a csajt.De mosst már Patrickkel van és állítólag boldog.Egyébként Selena és Miley sose voltak jóba pláne nem voltak legjobb barátnők,""""öribarik""".Ha Nick mégis csak azért járt Selenával hogy féltékennyé tegye Mileyt akkor a srác egy pöcs.De én am arról nem is tudtam hogy Selena Nickel is járt szal ez nekem egy kicsit ujj.Na mindegy ez a téma már nagyon rég volt és szerintem mindhárman tultették magukat egymáson hisz mindhármójuknak volt egymáson kívül még jóóóóóóóóóóóóóóóóó pár kapcsolata.Am ez a szüzzeségi fogadalom dolog nagyon nagy hiszen mind a hárman azóta szerintem összevissza kefélgettek ahány kapcsolatuk volt
Egyébként a 3 sztár közülegyiket sem bírom Selenát meg egyenesen utálom.
2015. április 01. 17:32
|
|
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline
|
Hát...nem lehettek valami jó barátok ha egy fiú közéük tudott állni :/
2015. április 01. 20:21
|
|
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 offline
|
Bár mondjuk Selt imádom, Mileyt meg...enyhén szólva nem annyira (
), szóval kicsit örülök, hogy már nem barátnők. Bár szerintem, ha most is barátnők lennének, akkor az lenne a természetes, és nem izélne ennyire a dolog
2015. április 01. 20:25
Szerintem egyik lány sem illett hozzá igazán. Nick Oliviával a legjobb, és nagyon szeretik is egymást.
2015. április 02. 12:17
|
|
Desteny419új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.28. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 241922 offline
|
Már bocs, de tényleg nem illik egyikhez sem.
Oliviához annál inkább.
Oliviához annál inkább.
2015. április 02. 12:25
|
|
Desteny419új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.28. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 241922 offline
|
Nem azért,de tényleg nem illett egyikhez sem.
Egyenlőre az a véleményem, hogy csak Oliviával passzolnak
Egyenlőre az a véleményem, hogy csak Oliviával passzolnak
2015. április 02. 15:41
Szerintem kettő legjobb barátnőnek nem kellene egy ilyen allatomos fiú miatt összeveszni!
2015. április 10. 21:39
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Ez elég bunkó...bárkitől...
2015. július 10. 10:50
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
xD hat okke
2015. augusztus 03. 21:44
na jólvan.. Ne használj mást fegyvernek és ne játsz az érzéseikkel. Oké lehet hogy sokan azt hiszik ha forditva lenne más véleményem lenne pedig nem lehet az Selena lehet Miley, Bionce, Rihanna, JUSTIN vagy akárki: ne játsz más érzelmeivel.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: