Starity

Nick Jonas miatt veszett össze Selena Gomez és Miley Cyrus

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 28. 18:28 #61
Diuska12
Diuska12

Státusz" A mai lányok nagyon szépek, de egy vizes zsepi csúnyává teheti őket!xD"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 646
Csatolások: 0
Azonosító: 203688
SooGood.. Esküszöm sírok rajtad.. xD Olyan röhejes vagy. xd Az írásodon látni, hogy tiszta ideg vagy ami tök ciki drágám mert amíg te siránkozol a sarokban addig én jókat nevetek rajtad.. _nevet.gif És hoppácska szívem csücske most írtad le, hogy utálod magad mert te vagy a nyomorék aki próbál mindenbe belekötni. De nincs hari.. megbocsátok, hogy ilyen nyomi vagy. bolond.gif bolond.gif . és csak utánad ásom el magam mert te azért sokkal lejjebb vagy mint én. rohog.gif cool.gif
2015. március 28. 18:29 #62
vasasreka8
vasasreka8
rebecca

Státusz-
Hozzászólás: 1159
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
Régi sztori, egyátalán nem aktuális már. Biztos, hogy Selena és Miley azóta is rossz szemmel néznek egymásra emiatt, de kétlem, hogy ez még ennyire élénken élne bennük. Annál is inkább, hogy mindkettejüknek volt egy-egy elég komoly kapcsolata ezután.
2015. március 28. 19:27 #63
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
vasasreka8 egyetértek veled smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: vasasreka8
2015. március 28. 20:01 #64
SoooGood
SoooGood

StátuszVagy őszinte vagyok, vagy kedves. A kettő együtt nem megy.
Hozzászólás: 888
Csatolások: 44
Azonosító: 231042
Neked baj van a felfogasoddal? Amugy most elhiszed magadrol h oltasz de amit TE csinalsz az a gyerekes. A stilusodrol ne is beszeljunk...Es latod pontosan ezt akartam bebizonyitani azzal h leirom hogy fhasz vagy. Mert ugyanugy reagalsz mint egy kisgyerek. Pontosan errol beszeltem. Majlika hiaba probal felnottebbnek latszani, sosem lesz az, hiszen a ribis kepeivel akarja ezt elerni. Es eleg szhar emberismero lehetsz ugyanis "dragam" nem vagyok tiszta ideg. Es inkabb en rohogok rajtad ugyanis en csak elmondtam a velemenyemet ahogy mindenki. Megint csak te kottottel belem ezzel is bizonyitva h ki a gyerekesebb. Es ne probalj meg beallitani semminek sem ugyanis egy nem vagyok nyomorek csak mert elmondom a velemenyemet. Nem tudom hogy te kinek kepzeled magad de talan elgondolkozhatnal h milyen is vagy valojaban. Most itt ugatsz nekem de fogadni merek h eloben nem lenne ekkora a szad. Kerlek olvasd vissza hogy miket irtal es hogy kettonk kozul ki a fogyi.
2015. március 28. 20:06 #65
Violetta sztár2
Violetta sztár2
visszatérő vendég

Státusz<Idézet helye>
Hozzászólás: 246
Csatolások: 30
Azonosító: 238955
jessusom,pont Nick miatt kellett összeveszniük?
2015. március 28. 21:22 #66
Diuska12
Diuska12

Státusz" A mai lányok nagyon szépek, de egy vizes zsepi csúnyává teheti őket!xD"
Hallod Baszod ezzel a történeteddel a földbe tiportál de nagyon.. jahh mégsem..... és inkább te olvasd vissza mert TE kötöttél belém LEGELSŐNEK!!! Tehát te ne pofázz nekem és, hogy élőben nem mernék beszólni? Úgy van, én nem beszólogatással menőzök én élőben neki megyek annak a "szerencsés" nyomoréknak, de ha neked mennék lecsuknának, hogy egy 10 éves kis csipszart bántalmazok. Kopj le drágám és foglalkozz a saját véleményeddel ne pedig máséval. És, kedvességemben válaszolok még egy kérdésedre. hogy kinek képzelem magam? Édes szívem egy embernek akit nem hagy békén egy nyomorék aki azt hiszi neten pofázni menő.
2015. március 29. 08:25 #67
SoooGood
SoooGood

10 eves? Te nagyon elhiszed magadrol. Es tudod mit? Annyira vicces vagy hogy konkretan mar sirok a nevetestol. Latszik hogy erettebb vagyok nalad csak te elhiszed ezt magadrol hogy mekkora kemeny vagy. Nem irok tobbet mert egyszeruen mar borzasztoan gyerekes vagy. Edes szivem...hany eves vagy? Max. 14 ugyanis olyan vagy mint a 14 eves hugom. Na mindegy is nem erdekelsz ugyanis egyszeruen mar...aaa nem is tudok mit irni egyszeruen rohejes vagy na puszillak eld tovabb az eleted ahol azt hiszed te vagy a queen bitch.
2015. március 29. 10:17 #68
Diuska12
Diuska12

14? Jó hülye vagy. Attól már kicsit messze vagyok.. És baszki elkezdi gyerekes vagyok xD Te kötsz bele mindenkibe nyomorék. Kinek képzeled te magad? Leszállhatsz rólam, és mindenkiről mert te ezen a helyen egy nagy Senki vagy. Sajnálom a hugodat, hogy egy ilyen kötözködő fogyatékossal kell élni, sőt inkább a világot sajnálom. Elkezdesz itt kurvázni, bár le merném fogadni, hogy pont Te vagy az mert teljesen úgy pofázol itt mint egy beképzelt öntelt Ribanc. Állj le drágám mert itt a nyávogásaidra senki sem kíváncsi főleg nem én. Mennyé vágdosni a kezecskédet mert biztos valami depis pszichopata lehetsz.
2015. március 29. 12:02 #69
- törölt felhasználó -    
Ez már egy ezer éves történet, elhiszem, hogy fájó pont volt mindannyiuk életében, de akkor sem értem, hogy miért kellett újra előszedni.. Azóta már ők is tovább lépték és élik a saját életüket, semmi szükség arra, hogy a sajtó újra megpróbálja összeugrasztani őket.
2015. március 30. 11:34 #70
Citromturmix
Citromturmix
visszatérő vendég

StátuszIt's my birthday bitches!
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 196
Azonosító: 241999
szerintem nem Nick miatt vesztek össze..............Selena és Miley régóta nem beszélnek egymással.......meg amúgy is ez már régi sztori
2015. március 30. 14:35 #71
SoooGood
SoooGood

Egszeruen annyira hulye vagy..biztos el fogom hinni hogy 1997-ben szulettel mikozben ezeket a szavakat igy irod: TV-ni, kossz, prófilom. Vagy ha ezeket igy irod az eleg szomoru. Es erdekes modon csak akkor irtad ki a szuletesi eved mikor a korodat emlegettem...mindegy is. Nem en kotottem bele. Mondtam h en nem bhaszogatni akartam mileyt en csak leirtam a velemenyem . Te kezdtel el ilyen hangnemben irni. Es te ki vagy itt? Igen bevallom senki sem vagyok itt de ugyanakkor ezt tudom is. Ellenben te jatszod itt a queen bitchet ( ahogy mar emlitettem) Koszi hogy sajnalod a hugomat bar nincs miert mert mi egy szereto csaladban elunk. Latom ez neked nem adodott meg. Oszinten sajnallak. Nem nyavogok, kerlek szepen ne magadbol indulj ki. Ja igen...a masik dolog. 18 evesen igy irod h "mennye"? Te ezt most komolyan gondolod?. Es csak gratulalni tudok amilyen ilyen felszines dog vagy. Te sem erted hogy azok a szegeny emberek miert teszik azt. Nem en nem tartozok kozejuk de egy kozeli baratnommsl sajnos ez tortent. Es nem nem azert mert Pszichopata. Egyszeruen olyan dolog tortent az eleteben amit nem bir feldolgozni. borzaszto dolgokon ment at de..minek magyarazom? A te hulye kis agyaddal ugysem ertened.. Biztos a kovetkezo dolog amit irni fogsz megint valami okossag. Nagyon szepen kerlek szallj le rolam ne itelkezz ugy hogy fogalmad sincs semmirol. Ha igy folytatod egy baratod sem fog maradni. Gondold vegig miket irsz. Es tudod mit? Belefaradtam a sok hulyesegedbe. En itt ezennel elnezest kerek amiert ugy tunt bhaszogatom mileyt pedig csak mondtam valamit. Es ha ebbol is ugyet csinalsz amiert en leirtam h bocs akkor komoly gondok vannak veled
2015. március 30. 16:19 #72
Diuska12
Diuska12

Hát édes szívem attól ,hogy így írok az nem azt jelenti, hogy hülye vagyok vagy épp nem a koromhoz megfelelően. Ez édesem azt jelenti, hogy nem vagyok profi a billentyűk nyomkodásában vagy elnyomtam valamit, de gondolom ez nálad Tragédia. És ki a faszomat érdekel mikor tettem ki születési évem? ennyire érdekellek? Meg hogy nem marad barátom? xD Ezzel most gondolom magadból indultál ki mert ilyen kötözködős idióta vagy, hogy senki sem szeret. Hát nálam ez nem fog megtörténni mert ha nem kezdtél volna el kötekedni akkor ez meg sem történt volna. Én eltűröm amit írnak Mileyról, Justinról és még más kedvenceimről. Na meg persze ezt is, ahogyan fogalmaznak, de neked ez miért nem megy? Komolyan, akkor inkább fordulj pszichológushoz csak hagyd békén a többieket Köztük Engem is. Más részt a családomat a szádra ne merd venni, főleg az ilyen baromságaid miatt. Felőlem le kurvázhatsz, le dögözhetsz bármit mondhatsz rám, nem sértődöm meg mert aki ilyeneket mond másoknak azzal valami gáz van. Én még szebb szavakat használtam de te.. igazi felnőtt vagy ha így beszélsz. És köszönöm szépen, hogy bocsánatot kértél persze megértem, hogy neked is van véleményed de figyelj már kinek a véleményén kezdesz el élősködni. Kösssssssssssssssssssssssssssszz..... !
2015. március 30. 16:26 #73
SoooGood
SoooGood

Hallod annyira szanalmasok vagyunk mindketten. : D komolyan mondom en sirva rohogok h eljutottunk idaig mindketten. Szerintem ezt fejezzuk be mert s veftelensegig folytathatjuk. En itt ezennel befejeztem : D egy elmeny volt veled ✌
2015. március 30. 16:28 #74
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
Hozzászólás: 2890
Csatolások: 222
Azonosító: 231501
Diuska12 és SoooGoood: nem tudom min veszekedtek, mivel nem veszem a fárdtságot és olvasom el az egészet, nincs értelme, de csak annyit mondok, hogy ha így folytatjátok max azt éritek el, hogy letíltsanak az oldalról... szerintem (ha nagyon akarjátok) folytassátok privátba, de őszintén, kb a fél hozzászólás része a cikknek a ti veszekedésetekkel van tele. Nem kötekedésképpen mondom, egyáltalán nem akarok senkit sem felhúzni stb, csak gondoltam szólok... Véleményt nyilvánítani természetesen szabad, de ez már csak egymás ócsárolásáról szól szerintem.
2015. március 30. 16:30 #75
Diuska12
Diuska12

Hű Veszekedő társ voltál! És egyetértek! cool.gif wink.gif
2015. március 30. 17:56 #76
- törölt felhasználó -    
Értem. Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem ez hatalmas kitolás volt Selenátol még anno.
awwparadise, szívemből szóltál! :'D
2015. március 30. 18:10 #77
nelli29
nelli29

StátuszEngem csak néztél,de sosem láttál...
Hozzászólás: 705
Csatolások: 41
Azonosító: 236410
Diuska12, SooGood: Ööö...haljátok magatokat?Ezt a kis veszekedéseteket?
Inkább nem ehhez a cikkhez kéne írni?Sajnálom szegény Freeze-t(aki létre hozta ezt a cikket)? Azèrt csinàlta hogy olvassàtok, ès commenteket ìrjatok hozzà!Tehàt kèrjetek tőle bocsànatot, mert ez szànalmas!
Tehàt a fèl cikk arròl szòl hogy ti veszekedtek!Nagyon èrtettek vagytok nagy É-vel.
2015. március 30. 18:22 #78
Pata Noémi
Pata Noémi
új tag

StátuszMinden úgy lesz ahogy én akarom, ha nem tetszik, azt pont leszarom....
Hozzászólás: 99
Azonosító: 230273
igy jártak. selena pedig észrevehette volna de mind1....
2015. március 31. 13:54 #79
firyn
firyn
új tag

Státusznem kell nekem szőke herceg fehér lovon csak Harry Styles piros buszon <3
Hozzászólás: 98
Csatolások: 12
Azonosító: 240122
ez gáz de egyszer minden jónak vége szakad mellow.gif sleep.gif
2015. március 31. 14:52 #80
Mrs.Milka
Mrs.Milka
új tag

StátuszDon"t lie bright eyes!
Hozzászólás: 18