Nick Jonas miatt veszett össze Selena Gomez és Miley Cyrus
2015. március 27. 23:01
|
|
PuppySasha34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 230957 offline
|
Miley és Selena sosem voltak öribarik max selena és demi de sztem ez a buzi is szart kavart szval grat...
2015. március 27. 23:19
Hát elég sok hülyeséget írt a cikkbe a cikk írója. De azért vicces lesz majd hármójukat egy helyen látni
2015. március 28. 08:45
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Mileynak savanyú a szőlő mert Sel mindenben jobb nála, ahogy a cikk írója is írta hogy lépten-nyomon hazaviszi a díjakat előle
Nicket utálom. Régebben szerettem egy kicsit, de már nagyon megutáltam, biztos Selenának sem lesz kellemes őt viszontlátni
Nicket utálom. Régebben szerettem egy kicsit, de már nagyon megutáltam, biztos Selenának sem lesz kellemes őt viszontlátni
2015. március 28. 08:47
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nem hiszem, hogy ez az igazi oka.
2015. március 28. 09:31
Szerintem Miley jogosan van felháborodva, ugyanis Selena Nick-el járt, Miley exszével. De természetesen Nick a hibás, ugyanis azért járt Selenával, hogy féltékennyé tegye Mileyt.
Szóval én mindennkép Miley pártján állok.
(Bár, szerintem Miley és Selena sose voltak barátnők, ha voltak is, biztos nem igaz barátnők..)
Szóval én mindennkép Miley pártján állok.
(Bár, szerintem Miley és Selena sose voltak barátnők, ha voltak is, biztos nem igaz barátnők..)
2015. március 28. 09:44
Aha. Elhittem. Látszik? Tényleg nem? Ja akkor bocsánat.
2015. március 28. 09:44
|
|
Dóri3008új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 205922 offline
|
Mindenki azt írogatja hogy utálja Nick-et. De miért is? Pontosan azért mert szakítottak Miley-val. És hol van az megírva hogyha egy lány szakít egy pasival akkor nem járhat egy másik hírességgel, és honnan tudjátok pontosan hogy Nick csak azért járt Selenával hogy féltékkennyé tegye Miley-t? Amúgy meg szerintem Selena és Miley sosem voltak legjobb barátok és ezen a témán már rég túltette magát mindenki. Pomtosan miért? Azért mert már azóta Miley-nak és Selenának is volt talán nem is egy pasija, Nick pedig jelenleg Olivia Culpo-val jár lassan már két éve!!!!!!
2015. március 28. 13:31
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Hát a fogadalmukat már mind megszegték szerintem. Az meg kicsit pökhendi dolog, hogy csak hírességekkel randizik. Kb. olyan mintha vki az mondaná, hogy csak modellekkel randizna......
Szóval ez -
Szóval ez -
2015. március 28. 13:49
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
SooGood... az, hogy te nem érted az nem az én hibám. Kopj le és lépj tovább drágám mert rohadtul idegesítesz,... vagy várjunk. Még ideges se tudok lenni tőled annyira nem érdekelsz.
2015. március 28. 15:08
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Szerintem most már túl tehetnék ezen magukat a lányok, jó biztos rosszul esett Mileynak hogy a "nagy barátnője" képes volt össze állni Nickkel de hát ebből látszik hogy Selenának mind1 a barátság ha már egy pasi is bekerül a képbe.
2015. március 28. 15:42
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
hát nem akarok rossz lenni, de ez egy elég szar cikk volt. Először is, honnan veszik egyáltalán ezeket a dolgokat? Miley meg Selena nem voltak sose jóba és, hogy hogy Nick azért járt Selenával, hogy féltékennyé tegye Mileyt... kérem a bizonyítékokat! hidegen hagy az egész haraguk egymás iránt, de az egész egy kalap szar. Köszönöm a fontos infókat! úgy érzem visszamentem az időbe úgy legalább 5 évet!
2015. március 28. 16:05
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Mileyval már ígyse-úgyse békülnék ki Sel helyében, hiszen egyszer-kétszer már meggyalázta..
Ezt nem is tudtam, hogy Nick így kihasználta Selenát, szép párnak gondoltam őket.
Ezt nem is tudtam, hogy Nick így kihasználta Selenát, szép párnak gondoltam őket.
2015. március 28. 16:34
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Én igazából sose csíptem ezt a srácot.
2015. március 28. 17:20
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
SooGood.. Gratulálok te is nagyon értelmes vagy..
és ugyan, hogy kivel beszélek.? Egy nagyon agyfogyatékhos gyerekkel aki azt hiszi, hogy menő tud lenni ha "faszhozni" kezd..
Ja és gondold már végig, hogy ki viselkedik itt felnőttesen mert te biztos nem.
2015. március 28. 17:52
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Diuska12: jézusom, te még mindig itt tartasz? te nem unod magad? na szállj le rólam, mert nem nagyon bírom a nyomorékokat, akik próbálnak mindenbe belekötni. Leírtam a véleményemet, erre te ezt kezded. fuu, ásd el magad -.-
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: