Lady Gaga és Beyoncé párosa igazán ütősre sikeredett a 2010-es Telephone című dalban. Gaga és Honey B is egy-egy fotót töltött fel, melyekből arra következtethetünk, hogy újra összeálltak egy gigaslágerre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga és Beyoncé ismét együtt dolgoznak?
2015. március 26. 13:36
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Gaga és Beyonce a mostani zeneipar gyöngyszemei közé tartoznak. akiknek még talán van valami közük a zenéhez... én szeretem mind kettőt, szóval boldogan hallom, hogy újra együtt dolgoznak. biztosan jó lesz.
2015. március 26. 14:47
Örülnék neki, mert mindkettőjüket tehetségesnek tartom
2015. március 26. 15:08
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Remélem megint lesz egy duettjük, már régóta várok erre
2015. március 26. 15:56
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
én örülnék egy új duettnek!! :3
2015. március 26. 18:26
Nem tudom, hogy két pár cipőből hogy következtettek erre, de ha igaz, akkor hajrá!
2015. március 26. 18:59
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
És valljuk be, mindkettőre rá is fér a közreműködés. Igaz, hogy Beyoncé albuma első volt a listákon, de egy kislemez sem volt róla listavezető, top10-es is csak a Drunk in Love és a lemez is hamar kifutott. A kultúrális visszhangja nagyobb volt, mint a bevétele. Ez kb Gaga albumára is igaz, bár ott ép fordítva van, 2 kislemez aratott a listákon, de az album elhasalt.
Én bízok a hírben és esélyt is látok rá, jóban is vannak és a Grammy-n is újra összefutottak, a Telephone klipje is folytatásra utal, Gaga többször is hangoztatta, hogy jön a folytatás és újra a régi producereivel dolgozik, mint anno ezen a számon is. Ezzel a két képpel már majdhogynem bejelentették.
Én bízok a hírben és esélyt is látok rá, jóban is vannak és a Grammy-n is újra összefutottak, a Telephone klipje is folytatásra utal, Gaga többször is hangoztatta, hogy jön a folytatás és újra a régi producereivel dolgozik, mint anno ezen a számon is. Ezzel a két képpel már majdhogynem bejelentették.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: