Zayn Malik otthagyja a One Directiont!
2015. március 26. 12:06
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Először ő, aztán szép sorban a többi is. Ez a tinibandák sorsa.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. március 26. 12:12
Ja,és öngyilkosság ennyiért?Szánalmas.Nem tudom sajnálni azokat,akik emiatt halnak meg,Az öngyilkosságot,magát is gyáva dolognak tartom.Mindenre van megoldás,mindent újra lehet kezdeni,de ezt nem.Az élet nem úgy működik,hogy megölod magad,megnyomod a replay gombot és minden kezdődik előről.Az életbe nagyobb nehézségek is vannak,minthogy a kedvenc bandádból kilép egy tag.De az ennél nagyobb nehézségek miatt sem kell feladni az életet.Nincs olyan dolog,ami előbb vagy utóbb nem oldódik meg.Isten úgy teremtett minket,hogy harcoljunk,feláljunk,majd újra leessünk,és kezdjük előröl az egészet,és ez igy van jól.Meg kell élnünk a bánatot,hogy megérdemeljük a boldogságot.Rosszul vagyok,amikor valaki csak úgy azt mondja,hogy egyszer öngyilkos lesz,és higgyétek el,van ilyen.Olyanok mondanak ilyeneket,akiknek pénzük van,mint a tenger,és rohadt népszerűek a suliban is.Én nem vagyok gazdag,sem népszerű,sem csinos,a suliban mindenki ellenm van,nincs egy igaz barátom,de itt a családom,akit imádok,és ez az egy dolog a fontos.Egyszer sem fordult meg a fejemben,hogy feladom.
Sajnálom,hogy kicsit eltértem a témától,de a hozzászólásokat olvasgatva,és egyes emberek megjegyzéseit hallva,úgy éreztem,ezt muszály leirnom.
Senki ne vegye magára a dolgot,csak aki úgy érzi,hogy magára kell vegye.
Sajnálom,hogy kicsit eltértem a témától,de a hozzászólásokat olvasgatva,és egyes emberek megjegyzéseit hallva,úgy éreztem,ezt muszály leirnom.
Senki ne vegye magára a dolgot,csak aki úgy érzi,hogy magára kell vegye.
2015. március 26. 12:18
|
|
Becky01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.03. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 241048 offline
|
Szeretem őket és nagyon sajnálom
Zayn nélkül nem lesz ugyan olyan a banda ha mindent bele adnak akkor sem :/ de remélem így is együtt maradnak.. egyszer mindennek vége kell hogy legyen de.. nem most igaz jogos hogy fiatal és normális életet szeretne élni megértem de nagyon elszomorít és igazuk van hogy nagy a stressz a szerelmi élete sem tartozik ránk vagy akárki másra remélem ez vagy kacsa vagy nem hosszú távú
Remélem minden helyre jön <3
Remélem minden helyre jön <3
2015. március 26. 12:18
Bár nem igazán szeretem öket, ezt nagyon sajnálom, így már nem one direction.
2015. március 26. 12:47
Utalom oket,de faj arra gondolni hogy mennyien szerettek oket es hogy hany rajongonal fognak hianyozni..
2015. március 26. 12:54
Öngyilkosnak lenni, ezért?! Emberek, gondolkozzatok már! Ez a legkisebb problémátok, és addig örüljetek! Komolyan, ennyi hülyét nem bírok már elviselni. Most tényleg ilyen elbaszott világban élünk? Egy ember szeretne normális életet, ezért kilép a "legsikeresebb zenekarból" (azért ezt megcáfolnám), és akkor rögtön ennyi hülye tinipicsa lesz öngyilkos?! Ha annyira nagyon szeretitek őt, akkor nem gondoltok arra, hogy neki ez így jobb? Mert azzal, hogy azt hallja, többen is öngyilkosok lettek csak azért, mert ő kilépett a vándájreksönből, szerintetek jobb lesz neki? Nem!
Másoknak IGAZI problémájuk van, és azért öngyilkosok. Mert őket senki nem veszi észre, vagy ha igen, nem tudnak rajta segíteni.
Na de ez szerintem rohadtul nem igazi probléma. De egészségetekre, ha ennyire nincs eszetek. Akik ez miatt halnak meg, azokat nem tudom sajnálni.
Enchanted (ezt most nem azért mondom, mert vitázni akarok, vagy valami, de ez az öngyilkosság-dolog engem néha mélyen érint). Először is, nem "muszály", hanem "muszáj" (allergiás vagyok erre, bocsi). Másodszor pedig, akik ilyeneket mondanak, lehet akármennyi pénzük, tök mindegy, mennyire népszerűek, nem számít, ha egyszer nem boldogok. Vagy netán depresszióban szenvednek. Akiknek igazi depressziójuk van, és nem csak "divatból", nem szeretnek arról beszélni, és a világnak se nagyon mutatják ki. Kívülről lehet, hogy tiszta happy-k, de belül lehet, hogy már alig élnek. És ezt tapasztalatból mondom, tudom, ez milyen érzés. És teljesen megértem, miért gondolod szánalmasnak. Én is annak gondoltam, pár éve. De ha átélnéd (remélem, soha nem fogod!), szerintem másképp látnád az egészet.
Másoknak IGAZI problémájuk van, és azért öngyilkosok. Mert őket senki nem veszi észre, vagy ha igen, nem tudnak rajta segíteni.
Na de ez szerintem rohadtul nem igazi probléma. De egészségetekre, ha ennyire nincs eszetek. Akik ez miatt halnak meg, azokat nem tudom sajnálni.
Enchanted (ezt most nem azért mondom, mert vitázni akarok, vagy valami, de ez az öngyilkosság-dolog engem néha mélyen érint). Először is, nem "muszály", hanem "muszáj" (allergiás vagyok erre, bocsi). Másodszor pedig, akik ilyeneket mondanak, lehet akármennyi pénzük, tök mindegy, mennyire népszerűek, nem számít, ha egyszer nem boldogok. Vagy netán depresszióban szenvednek. Akiknek igazi depressziójuk van, és nem csak "divatból", nem szeretnek arról beszélni, és a világnak se nagyon mutatják ki. Kívülről lehet, hogy tiszta happy-k, de belül lehet, hogy már alig élnek. És ezt tapasztalatból mondom, tudom, ez milyen érzés. És teljesen megértem, miért gondolod szánalmasnak. Én is annak gondoltam, pár éve. De ha átélnéd (remélem, soha nem fogod!), szerintem másképp látnád az egészet.
2015. március 26. 13:55
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Fanncsii írta:
"Szomorúan látom, hogy már megint a vita megy, még itt is, hogy egyesekben annyi empátia sincs, hogy ha nem érti, mi játszódik le most egy One Direction-rajongóban, akkor miért szól be... Igen, vannak rengetegen, akiknek ez a hír teljesen feje tetejére állította a kis, biztonságos világát, ugyanis a One Direction egy olyan tábort alakított ki az 5 év alatt, ami uralta a médiát, a díjátadókat, és nagyon sok rajongó sírja most tele a párnáját Zayn miatt. Igen, én is rajongó vagyok nagyon régóta, együtt nőttem fel velük. Amikor először láttam a hírt, azt hittem csak valami rosszakaró próbálja még jobban borzolni a kedélyeket, de aztán megláttam a hivatalos oldal bejegyzését, és egy pillanatra belém szorult a levegő. Én nem vagyok már kislány, ahogy ők sem kisfiúk, de mégis, úgy éreztem, hogy a tinédzserkorom most úgy ahogy van eltűnt, és nem túlzást azt mondani, hogy valami meghalt bennem. Annak, akinek valaha is jelentett egy banda többet, többet, mint "áh, ezeknek jó a zenéjük, szoktam hallgatni őket", azok tudják, milyen érzés most ez. Zayn nem halt meg, él és virul, köszöni szépen, nincs jól, de jól lesz, és nagyon remélem, hogy nem bánja majd meg, hogy otthagyta az életét. Bár ezt a "normális 22 éves akarok lenni" dolgot úgy felejtheti el, ahogy van, neki még az ükunokája sem fog normális életet élni... Nagy nyomás volt rajtuk amióta befutottak, és nem csodálkozom, hogy besokallt, az a csoda, hogy a többiek még nem.. Csalódott vagyok és dühös, naivan hittem, hogy örökké tartanak majd, hogy nem 5 év lesz az, ahol az egyikük azt mondja, "köszönöm szépen", de hát ez van... És ők igenis legendásak, ha mást nem, a rajongóik és a Guinness-rekordok könyvében látni fogjuk őket."
Azt hiszem leírtál mindent amit én szerettem volna.Mondhattok akármit nekünk ők voltak a mindenünk. Személy szerint mindig is Zayn volt a kedvencem ezért főként rosszul érintett a hír. Amikor kiderült hogy otthagyja a turnét, már akkor sejtettem hogy valami ilyesmi fog kisülni. Látszott rajtuk,a viselkedésükön,a hangjukon,mindenükön. De mégis talán az fáj a legjobban hogy a This Is Us-ban kérdezték PONT Zayn-től hogy az 1D-nek mikor lesz vége? Erre ő azt válaszolta hogy soha.Nem lesz vége. Talán erre most azt mondaná hogy nincs vége csak ő kiszállt, de nem. Az 1D úgy volt 1D öten. Úgy volt tökéletes. Ez már csak egy fiúbanda lesz így tényleg. Azért mindenképpen köszööm nekik életem legjobb 5 évét! Directionerek! Fel a fejjel! Én is rajongó vagyok és a legjobb amit most tehetünk az az hogy posztolunk,tweetelünk és reményt keltünk a többiekben! Mert van remény arra hogy visszajön!
"Szomorúan látom, hogy már megint a vita megy, még itt is, hogy egyesekben annyi empátia sincs, hogy ha nem érti, mi játszódik le most egy One Direction-rajongóban, akkor miért szól be... Igen, vannak rengetegen, akiknek ez a hír teljesen feje tetejére állította a kis, biztonságos világát, ugyanis a One Direction egy olyan tábort alakított ki az 5 év alatt, ami uralta a médiát, a díjátadókat, és nagyon sok rajongó sírja most tele a párnáját Zayn miatt. Igen, én is rajongó vagyok nagyon régóta, együtt nőttem fel velük. Amikor először láttam a hírt, azt hittem csak valami rosszakaró próbálja még jobban borzolni a kedélyeket, de aztán megláttam a hivatalos oldal bejegyzését, és egy pillanatra belém szorult a levegő. Én nem vagyok már kislány, ahogy ők sem kisfiúk, de mégis, úgy éreztem, hogy a tinédzserkorom most úgy ahogy van eltűnt, és nem túlzást azt mondani, hogy valami meghalt bennem. Annak, akinek valaha is jelentett egy banda többet, többet, mint "áh, ezeknek jó a zenéjük, szoktam hallgatni őket", azok tudják, milyen érzés most ez. Zayn nem halt meg, él és virul, köszöni szépen, nincs jól, de jól lesz, és nagyon remélem, hogy nem bánja majd meg, hogy otthagyta az életét. Bár ezt a "normális 22 éves akarok lenni" dolgot úgy felejtheti el, ahogy van, neki még az ükunokája sem fog normális életet élni... Nagy nyomás volt rajtuk amióta befutottak, és nem csodálkozom, hogy besokallt, az a csoda, hogy a többiek még nem.. Csalódott vagyok és dühös, naivan hittem, hogy örökké tartanak majd, hogy nem 5 év lesz az, ahol az egyikük azt mondja, "köszönöm szépen", de hát ez van... És ők igenis legendásak, ha mást nem, a rajongóik és a Guinness-rekordok könyvében látni fogjuk őket."
Azt hiszem leírtál mindent amit én szerettem volna.Mondhattok akármit nekünk ők voltak a mindenünk. Személy szerint mindig is Zayn volt a kedvencem ezért főként rosszul érintett a hír. Amikor kiderült hogy otthagyja a turnét, már akkor sejtettem hogy valami ilyesmi fog kisülni. Látszott rajtuk,a viselkedésükön,a hangjukon,mindenükön. De mégis talán az fáj a legjobban hogy a This Is Us-ban kérdezték PONT Zayn-től hogy az 1D-nek mikor lesz vége? Erre ő azt válaszolta hogy soha.Nem lesz vége. Talán erre most azt mondaná hogy nincs vége csak ő kiszállt, de nem. Az 1D úgy volt 1D öten. Úgy volt tökéletes. Ez már csak egy fiúbanda lesz így tényleg. Azért mindenképpen köszööm nekik életem legjobb 5 évét! Directionerek! Fel a fejjel! Én is rajongó vagyok és a legjobb amit most tehetünk az az hogy posztolunk,tweetelünk és reményt keltünk a többiekben! Mert van remény arra hogy visszajön!
2015. március 26. 14:17
Idézet (Fanncsii @ 2015.03.26. 10:41)
Szomorúan látom, hogy már megint a vita megy, még itt is, hogy egyesekben annyi empátia sincs
Én akkor szoktam szomorú lenni mikor valódi legendák alá írják ónedirekcióne avataros kislányok, hogy "ezki?!", de ugye ez a világ már csak ilyen kegyetlen
Egyébként meg milyen empátia? Aki szereti őket ugyanúgy fogja hallgatni a zenéjüket, aki meg öngyilkos lett az meg is érdemli. Azt hiszem egy napra ennyi empátia belőlem elég is volt
2015. március 26. 14:25
|
Lékó Eszterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.24. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 239432 offline
|
Hát, a Spaces valósággá vált, és kiderült, ki köszön el elsőnek... Csak azt nem értem, hogy miért pont öt év után?! Előbb nem tudatosult benne ez az egész? És az is nyilvánvaló, hogy már nem lesz "normális 22 éves"...
2015. március 26. 14:51
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Tegnap is láttam a hírt,hát mit mondjak az egész mai napomra rányomta a bélyeget még ha úgy is éreztem mintha minden rendben lenne!De nincs ugyan nem Zayn volt a kedvencem a bandából de a szívemben elfoglalt egy bizonyos darabkát!Az a szomorúság amikor csak rá gondolok szörnyű,az a szeretet ami a bandához köt most alakult ki teljesen és most,hogy végre rájöttem mit is érzek eme banda iránt ő kilép.Nem nevezném ezt haragnak,hiszen nem haragudhatok azért,mert így döntött!Viszont azt támogatom,hogy normális 22 éves srác akar lenni akinek van magánélete,de nem tudom,hogy ez meg fog-e valósulni,hiszen a világ ismeri és attól félek,hogy nem tud hétköznapi életet élni.A bandára visszatérve nagyon megbántam,hogy nem használtam ki az időt"az idő az egyetlen ami az untunkba áll",arra,hogy minél több időt töltsek velük,és a szeretetemet növeljem irántuk,ez volt ez lesz életem egyik legszomorúbb tette...De,hogy csak ne sajnálkozzak,hiszen a jót is kell látni,örülök,hogy most már tudom mit akarok Directonerek közé tartozni, eddig is úgy éreztem,hogy valami hiányzik az életemből most,hogy végre tudom mi ki akarom használni az időt arra,hogy minél többet tudjak róluk és támogassam őket az idők végezetéig...
Azt is tudom,hogy nem csak a rajongók szívét nyomja a bú, hanem elsősorban a társait,barátait Niall-t,Harry-t,Liam-et és Louis-t,hát őket milyen bánat és szomorúság veheti körül azt elképzelni nem lehet.Az a sok együtt töltött év kereken 5 év.
Utolsósorban Zayn-t támogatni fogom bármi történjék,a fiúkat pedig ha nem is vagyok ott velük,hogy személyesen támogatsam őket, lelkileg küldöm nekik az erőt és velük vagyok,még ha ők nem is tudnak a létezésemről!Végül pedig megköszönöm azt az erőt amit adtak nekem,és azt a rengeteg pozitív érzést!
Elnézést a hosszú irományért!
U.i Az utálkozóknak üzenem inkább nem mondjanak semmit,ne rontsák tovább az így is rossz helyzetet,törődjenek a maguk dolgával!!!
Azt is tudom,hogy nem csak a rajongók szívét nyomja a bú, hanem elsősorban a társait,barátait Niall-t,Harry-t,Liam-et és Louis-t,hát őket milyen bánat és szomorúság veheti körül azt elképzelni nem lehet.Az a sok együtt töltött év kereken 5 év.
Utolsósorban Zayn-t támogatni fogom bármi történjék,a fiúkat pedig ha nem is vagyok ott velük,hogy személyesen támogatsam őket, lelkileg küldöm nekik az erőt és velük vagyok,még ha ők nem is tudnak a létezésemről!Végül pedig megköszönöm azt az erőt amit adtak nekem,és azt a rengeteg pozitív érzést!
Elnézést a hosszú irományért!
U.i Az utálkozóknak üzenem inkább nem mondjanak semmit,ne rontsák tovább az így is rossz helyzetet,törődjenek a maguk dolgával!!!
2015. március 26. 14:52
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Ez akkor már 4/5D?
haha.
Na jó. Sosem szerettem ezt a bandát de ha ez valakinek rosszul esik, sajnálom. Kár volt azt hinni, hogy örökké fog tartani, valahogy lehetett érezni, hogy nem így lesz.
Na jó. Sosem szerettem ezt a bandát de ha ez valakinek rosszul esik, sajnálom. Kár volt azt hinni, hogy örökké fog tartani, valahogy lehetett érezni, hogy nem így lesz.
2015. március 26. 15:03
|
|
ZaynLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.07. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 240082 offline
|
Teljes mértékben kiborultam fél óráig bömböltem a gép előtt és beszéltem a poszteromhoz aki Zaynt ábrázolja hogy Miért?! Ő volt a kedvencem. Nélüle nincs One Direction. Ugyanúgy Harry vagy a többiek nélkül sem már az igazi.. Nagyon nagy fájdalom ért még most is nehéz visszafognom magam hogy nem bőgjek újra, de ersnek kell lennem mert tudom hogy nyugodt normális életet szeretne Mindorökké ZaynLover leszek mégha egy átlah ember lesz de én nem hiszem h sikerülni fog neki de sok sikert <3
2015. március 26. 15:07
|
|
Laputadollúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.27. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 239570 offline
|
nem a kedvenceim de örülök hogy folytatják
2015. március 26. 15:17
|
|
Primadonna11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 186925 offline
|
Nincs bajom velük, de számítani lehetett rá, hogy valamelyikük kilép. Nem rosszindulatból mondom, de szerintem innentől lassan mennek lefelé a lejtőn és egyszer csak eltűnnek.
A rajongókat pedig sajnálom, de ennél vannak nagyobb fájdalmak is az életben.
A rajongókat pedig sajnálom, de ennél vannak nagyobb fájdalmak is az életben.
2015. március 26. 15:26
Nem vagyok odáig a One Direction ért,de a rajongókat nagyon sajnálom,de azt nem értem,hogy valakik miért kényszerülnek az öngyilkossághoz..elhiszem,hogy rossz érzés,hogy távozott,de ez még nem azt jelenti,hogy "jaj,vége az életemnek..".Zayn nem halt meg,csak kilépett,mert normális életet akar élni,de azért azon elgondolkozhatott volna,hogy belőle normális ember nem lesz..hiszen öt évig egy híres zenekar tagja volt,és olyan könnyen nem szabadul meg a hírnévtől,azt hiszi a rajongók elfelejtik?Hát téved.
A rajongók az öngyilkossággal nem érnek el semmit.Arra nem is gondolnak,hogy ha meghalnak mindenért Zayn-t fogják hibáztatni,pedig ő nem tett semmi rosszat.Ha ő így akar élni,akkor éljen..ez az ő élete.
A rajongók az öngyilkossággal nem érnek el semmit.Arra nem is gondolnak,hogy ha meghalnak mindenért Zayn-t fogják hibáztatni,pedig ő nem tett semmi rosszat.Ha ő így akar élni,akkor éljen..ez az ő élete.
2015. március 26. 15:32
|
|
kitty787visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 205 Csatolások: 1 Azonosító: 225436 offline
|
Negyed óráig bőgtem a telefonom felett. 5év után felhagyta és cserben hagyta a többieket gratulálok. Ez így már nem One Direction. De én akkor is szeretem
2015. március 26. 15:45
Annyira sajnálom, Így már nem igazi a banda. Persze tiszteletben kell tartani a döntését, hisz nem lehet könnyű a pletykalapok mellett. De szerintem az, hogy egy turnén hagyta ott a bandát, és még van rengeteg koncert hátra, és sokan One Directionért fizettek jegyet. Nem csak Harryért, Louisért, Niallért és Liamért. Ez nekem cserbenhagyásként jön le
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.