Starity

Zayn Malik otthagyja a One Directiont!

15 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 26. 06:43 #141
Rocky.99
Rocky.99
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 318
Csatolások: 0
Azonosító: 187404
OceanSoul nagyon igazad van!!!
2015. március 26. 07:08 #142
Diuska12
Diuska12

Státusz" A mai lányok nagyon szépek, de egy vizes zsepi csúnyává teheti őket!xD"
Hozzászólás: 646
Azonosító: 203688
Nagyon sajnálom, hogy Zayn otthagyja a bandát mert nagyon tehetséges ember, de valahol meg is értem mert nem lehet valami jó, hogy minden második lépését lefotózza 10 paparazzi és nem hagyják őt békén.! Neki is kell a magán élet amit sajnos nem kaphatott meg. Bár kitudja szerintem most, hogy kilépett az 1D-ből nem fog sok változni legfeljebb csak annyi, hogy nem fog turnézni és koncerteket adni DE a rajongói még megmaradnak és talán kevesebb paparazzi.
Hát Rossz lesz majd nézni, hogy csak négy fiút fogok látni a megszokott ötből..sad.gif De annak viszont örülök, hogy a többiek fojtatják tovább:)
2015. március 26. 07:25 #143
Tinaaa159
Tinaaa159
új tag

StátuszIf I were a boy.. ~
Hozzászólás: 72
Azonosító: 213407
Az utalok mar megint miert vannak itt? Rengeteg rajongonak szakad meg a szive es rengetegen mar ongyilkosok is lettek. Vannak emberek akiken ok bizony segitenek, de mive te el vagy foglalva a sajat ki egocentrikus vilagoddal ezert nem veszed eszre. Nagyon sajnallak, komolyan.

(bocsi ez ekezetek miatt)
2015. március 26. 08:08 #144
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Teljes mértékben meg tudom őt érteni. Normális, hétköznapi srác akart lenni, valószínűleg már elege lett a sztárvilágból. Tiszteletben tartom a döntését, hisz pihenésre, nyugalomra vágyott csak. Sosem voltam rajongója a bandának, azt kell, hogy mondjam, alig hallgattam őket, egyszerűen nem érdekelt. Pedig eléggé tehetséges banda, ami azt illeti, szerintem mínusz egy taggal is nagyon jók lesznek az elkövetkező időkben. Persze, megértem, hogy a rajongóknak egy óriási tragédia, de idővel majd nehezen, de muszáj lesz sajnos megbarátkozniuk a helyzettel, hogy Zayn már nem tagja az One Directionnak.
2015. március 26. 08:16 #145
- törölt felhasználó -    
LOL! 110.gif
Említhetnék jó néhány valódi zenekart, amelyek a kedvenceim, vagy azok voltak és megváltak 1-2 tagtól, de sosem gondoltam emiatt öngyilkosságra. Egocentrikusnak végkép nem tartom magam, sem 1D utálónak. (A barokkos túlzásaid már-már megmosolyogtatóak.)
Ironikus, hogy egocentrikusnak titulálsz másokat, miközben a saját elkényeztetett, önző világotok kapujában állva nem ismeritek fel, hogy akivel baj van az Ti magatok vagytok. Öngyilkossággal fenyegetőztök, abba végkép bele sem gondoltok milyen önző dolog ez Zaynnel szemben? Egyedül csak neki ártanál/ártanátok és a szeretteiteknek. Gondolkozz el előbb mielőtt ekkora égbekiáltó hülyeségeket írsz. Hogyan érezne Zayn, hogy azért lettél "öngyi" mert Ő végre azt tette, amit már jó ideje szeretett volna? Uhh, ez teljesen nonszensz be is fejeztem.
3 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, _ToTo_
2015. március 26. 08:33 #146
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (Tinaaa159 @ 2015.03.26. 07:25)
Az utalok mar megint miert vannak itt? Rengeteg rajongonak szakad meg a szive es rengetegen mar ongyilkosok is lettek. Vannak emberek akiken ok bizony segitenek, de mive te el vagy foglalva a sajat ki egocentrikus vilagoddal ezert nem veszed eszre. Nagyon sajnallak, komolyan.

Ne akard nekem azt bemesélni, hogy normális dolog az, hogy tinilányok vágják fel az erüket amiatt, mert Zayn Malik kilép a 1D-ből. Tavaly 3 hónap alatt halt meg az anyám és apám (anyának tegnap volt az évfordulója) és komolyan meg sem fordult a fejemben, hogy ártsak magamnak, esetleg öngyilkos legyek. Ne haragudj, de amit ti csináltok most, az csak hiszti. Nőjetek már fel végre, és kapjatok észhez, mennyire szánalmasan viselkedtek! Ha pl. az én kedvenc bandám oszlana fel, nagyon szomorú lennék, de ugyanúgy hallgatnám tovább a zenéjüket.
5 felhasználónak tetszik: Reija, SmileyZ, Beyla, AFCfan, Szandi0820
2015. március 26. 08:58 #147
- törölt felhasználó -    
Mindenki sejtette egy kicsit a szíve mélyén,hogy előbb-utóbb szét fog esni a banda.Hiába,Ők is a XXI. századi showbiznisz végtermékei,pár év múlva pedig úgyis jön a következő "cukifiú-bagázs",akik szintén a világ legsikeresebb bandái lesznek. rolleyes.gif Nem kell emiatt keseregni.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Reija
2015. március 26. 09:01 #148
luluxD
luluxD
visszatérő vendég

StátuszARCTIC monkeys not artic monkeys, pls it's not so hard
Hozzászólás: 490
Azonosító: 186626
Nem mondom hogy én vagyok a legnagyobb rajongó meg ilyenek de tényleg elszomorított. Bár szerintem egy ideje számíthattunk ra hogy ez lesz. Megértem a döntését, de nem hiszem hogy attól hogy már nem a zenekar tagja kevesebb rajongója lesz. :'(
2015. március 26. 09:13 #149
Simon.Petra0610
Simon.Petra0610
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 233760
Nagyon fog hiányozni sad.gif <3
2015. március 26. 09:16 #150
Follow your dreams02
Follow your dreams02
visszatérő vendég

StátuszAmit nem lát a szem, azért nem fáj a szív. ♥
Hozzászólás: 113
Csatolások: 40
Azonosító: 240617
Zayn <3 sad.gif Te voltál az életem.. aki tartotta bennem a lelket :c Remélem jól sikerűlnek innentől a dolgai :') ♥
2015. március 26. 09:25 #151
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tinaaa159 @ 2015.03.26. 07:25)

Ezért öngyilkosnak lenni? blink.gif Nem azért, de a srác 22 évesen vonul vissza annyi pénzzel, amennyi a legtöbb embernek egész életében nem lesz. Vidáman élhet anélkül, hogy egy szalmaszálat is keresztbe kéne tennie. Pont azok az egocentrikusok, akik öngyilkosok lesznek, mivel még az ő távozását is a saját problémájuknak tekintik.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Reija
2015. március 26. 09:30 #152
- törölt felhasználó -    
Nagyon, de nagyon lehangolt ez a hír. A bandát imádtam, még régebben, most már nem hallgatom őket, de a róluk írt cikkeket mindig elolvastam. Igaz, mindig is Louis lesz a kedvencem a zenekarból, de attól még rettenetesen szomorú vagyok, hogy Zayn kilépett a 1D-ből. Mondjuk teljesen megértem, hiszen a barátnője Perrie is elhagyta, stresszbe esett, és otthagyta a turnét. Egy kis magánéletre mindenkinek szüksége van, és ő szinte sohasem kapta ezt meg. Mindegy. Nos, én mindig is imádni fogom a bandát is, és ugyanúgy Zayn-t is. heart.gif
2015. március 26. 09:49 #153
Blaze13
Blaze13
visszatérő vendég

StátuszNem bírom a tudatlan embereket.!!!! Peace and Gaga!:)
Hozzászólás: 282
Azonosító: 158846
Kezdjük ott, hogy nagyon elvan cseszve az együttes promója. Minden évben lemezt adtak ki, folyton turnéztak... teljesen feleslegesen. Csak a tinilányok miatt csinálták mindezt, nagy sikerük sosem volt zenei téren. a dalaik átlagok voltak. A srác pedig még mindig megcsinálhatja azt amit anno Justin Timberlake.!
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2015. március 26. 09:51 #154
Jadecica
Jadecica
új tag

StátuszLife is a climb, but the view is great!
Hozzászólás: 41
Azonosító: 216169
Jól döntött
2015. március 26. 10:17 #155
heyitsamyMT
heyitsamyMT
▪chatnoir

Státuszviva la vie boheme
Hozzászólás: 2032
Csatolások: 34
Azonosító: 143368
A világ legsikeresebb zenekara, mi? biggrin.gif Nem tudom, ki aggatta rájuk ezt a címkét, de gondolom fogalma sincs, mi az a Queen, Beatles, Nirvana, csak hogy néhányat említsek...
2015. március 26. 10:41 #156
Fanncsii
Fanncsii
visszatérő vendég

Státuszasd
Hozzászólás: 428
Azonosító: 151201
Szomorúan látom, hogy már megint a vita megy, még itt is, hogy egyesekben annyi empátia sincs, hogy ha nem érti, mi játszódik le most egy One Direction-rajongóban, akkor miért szól be... Igen, vannak rengetegen, akiknek ez a hír teljesen feje tetejére állította a kis, biztonságos világát, ugyanis a One Direction egy olyan tábort alakított ki az 5 év alatt, ami uralta a médiát, a díjátadókat, és nagyon sok rajongó sírja most tele a párnáját Zayn miatt. Igen, én is rajongó vagyok nagyon régóta, együtt nőttem fel velük. Amikor először láttam a hírt, azt hittem csak valami rosszakaró próbálja még jobban borzolni a kedélyeket, de aztán megláttam a hivatalos oldal bejegyzését, és egy pillanatra belém szorult a levegő. Én nem vagyok már kislány, ahogy ők sem kisfiúk, de mégis, úgy éreztem, hogy a tinédzserkorom most úgy ahogy van eltűnt, és nem túlzást azt mondani, hogy valami meghalt bennem. Annak, akinek valaha is jelentett egy banda többet, többet, mint "áh, ezeknek jó a zenéjük, szoktam hallgatni őket", azok tudják, milyen érzés most ez. Zayn nem halt meg, él és virul, köszöni szépen, nincs jól, de jól lesz, és nagyon remélem, hogy nem bánja majd meg, hogy otthagyta az életét. Bár ezt a "normális 22 éves akarok lenni" dolgot úgy felejtheti el, ahogy van, neki még az ükunokája sem fog normális életet élni... Nagy nyomás volt rajtuk amióta befutottak, és nem csodálkozom, hogy besokallt, az a csoda, hogy a többiek még nem.. Csalódott vagyok és dühös, naivan hittem, hogy örökké tartanak majd, hogy nem 5 év lesz az, ahol az egyikük azt mondja, "köszönöm szépen", de hát ez van... És ők igenis legendásak, ha mást nem, a rajongóik és a Guinness-rekordok könyvében látni fogjuk őket. smileeee.gif
2015. március 26. 11:14 #157
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
yapp what i am sayin....
szinte előre megírható volt, hogy az örökös minden évben új album és mindegyik ugyanolyan és turnéturnéturné dolgok valakinek a végén az idegeire fognak menni surprise
a "minden idők legsikeresebb zenekarával" én is vitatkoznék
először is, mi az, hogy minden idők?? max a Queen, az AC/DC, Metallica, Beatles......tudod ezek nevek. A One Direction nem az.
És a legsikeresebb se garantálható, a harmadik ugyanlyan album után sokan (köztük én is) megunták őket, és hát ez lett a vége
a zenekar meg végképp nevetséges! milyen hangszeren is játszanak? semmilyenen? tudod mit jelent a zenekar szó, mint olyan? oh God..
anyway, nyilván a rajongóknak nagyon rossz, és együtt érzek, meg minden, de ne legyen úgy beállítva, mintha egy világkatasztrófa lenne pls. Mert nem az -.-
a címben a "Bréking" meg nagyon röhejes rohog.gif
2015. március 26. 11:36 #158
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Most itt olvastam a kommenteket...tényleg van olyan aki emiatt öngyilkos lett? blink.gif Az azért nagyon beteg dolog,sosem értettem az ennyire elvetemült embereket.Kedvelni valakit mint embert és kedvelni a munkásságát (akkor is ha sokaknak nem jön be,de ezt meg tiszteletben kellene tartani mindkét tábornak,mert mindenki ízlése más) egy dolog,de hogy valaki ekkora batár nagy ostobaságot csináljon...hát ez szánalmas és nevetséges...

Én személy szerint meglepődtem ezen és sajnálom is,mert bár nekem nem kedvencem azért kedveltem őt. blush.gif Mondjuk sosem értettem mit csinál a bandában.A koncerteken általában csak sétálgatott (na jó,tudom mást nagyon nem tudott csinálni,mielőtt valaki ebbe is beleköt),de hogy még az interjúkban is úgy kellett kihúzni belőle minden egyes szót. blink.gif Elhiszem,hogy nagyon szerény meg csendes srác,de aki híres akar lenni az tanulja már meg kinyitni a száját és nem elbújni ha jön a kamera. blush.gif Szerintem ez az egész csak sok volt neki és nem bírta már tovább,nem az ő világa ez. blush.gif Bár megfordult a fejemben,hogy valami más is van a háttérbe mert oké,hogy pihenésre vágyik,meg normális életre,de ne mondja már nekem senki,hogy azzal,hogy éppen egy turnéból száll ki a szerződés semmilyen pontját nem szegte meg.Normál esetben szerintem ez milliókba kerülne neki. blush.gif Persze lehet tévedek,nem akarok hülyeségeket írni,de valami nekem itt bűzlik. blush.gif Mondjuk annyira nem érdekel,hogy ezen járjon az agyam. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: CandUs, House Of Wax
2015. március 26. 11:43 #159
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Én is azon a véleményen vagyok, hogy mindez várható volt, csak a mikorra nem tudtunk választ adni. Anno is az ikszfaktorban rakták őket össze - különböző emberek, különböző egyéniségek, akik a tehetségkutatóig azt sem tudják egymásról, hogy egyáltalán a világon vannak. Megmondták nekik, hogy csináljatok egy bojbendet, mert az nagyon f*szán sikeres lesz. Hát így is lett. Effektíve nem a boyband kifejezéssel van a probléma, de szerintem nagy volt a hype és még annál is kevesebb volt a tehetség, hiszen nagy eséllyel nagyon jó tunning team állt mögöttük, akik a megfelelő promót adták nekik. Soha sem voltak többek egy középszerű bandánál. Náluk még ezerszer sikeresebb volt a 90'-es években a Backstreet boys vagy akár a szintén Angliából jött Blue a 2000-es évek elején. Egyáltalán nem újkeletű dolog az egydé, pluszban a lehető legmanipulálhatóbb korosztályt célozták meg (10-17 év). Én valahol örülök annak, hogy elkezdtek foszladozni. Az eredetiségtől és a jótól is mindig fényévekre álltak, s végre oda kerülnek ahová mindig is valók voltak, a süllyesztőbe.
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2015. március 26. 11:53 #160
- törölt felhasználó -    
Én nem szeretem az 1Dt,de biztos vagyok benne,hogy a csapat nem lesz nélküle a régi,és nagyon sajnálom a fanokat,át tudom érezni a helyzetüket.
15 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!