Zayn Malik otthagyja a One Directiont!
2015. március 25. 22:17
|
|
Lola-SPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 188330 offline
|
Én sem vagyok nagy fan, csak pár számukat "szeretem". De ő volt a második leghelyesebb közülük (az első Louis). És nem szerettem volna, ha kimegy a bandál. Ha ki kell valakinek menni a bandából, akkor az legyen inkább Harry!!
2015. március 25. 22:24
Ne már! Hiányozni fog a One Directoinból. Így már nem lesznek ugyanaz az együttes.
2015. március 25. 22:30
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Ez engem LESOKOL!!
Egy szerűen nem bírom elfogadni hogy Zayn nem csapattag többé!! :'(
Nekem ö volt kedvencem belőle nagy fájdalom számomra..
Egy szerűen nem bírom elfogadni hogy Zayn nem csapattag többé!! :'(
Nekem ö volt kedvencem belőle nagy fájdalom számomra..
2015. március 25. 22:30
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
Szerintem 5 év nagyon hosszú idő az ilyen "összetákolt" bandáknál... a BTW sem teljes már és nekik egy év sem kellett XD Amúgy meg ennyi idő alatt elég sok zsét keresett ahhoz, hogy boldogan éljen, teljesen érthető, hogy végre nyugit akar, és meg is érdemli
2015. március 25. 22:41
Meglepett, sőt szinte lesokkolt a hír amikor megláttam. De tudtam, hogy ez lesz. Tudtam, hogyha arról van szó, hogy ki fog kilépni a bandából először akkor az ő lesz. Az okát képtelen vagoyk megmagyarázni, egyszerűen így érzem.
Viszont eszembe jutott egy igen érdekes felvetés, amiért most sokan fognak utálni, de nem érdekel. Szóval. Mi van akkor, hogyha Perrie ultimátumot adott neki? Hogy vagy ő vagy a banda? Tudom, hogy ez elég nagy dolog, de akár még ez is közre játszhatott. Hiszen kétlem, hogy véletlen az, hogy a megcsalás pletykája megjelent, majd néhány napra rá kilépett a bandából. Ha megjelenik a hírekben, hogy szent a béke Perrie és Zayn között akkor biztos, hogy a teóriámnak van értelme
Viszont eszembe jutott egy igen érdekes felvetés, amiért most sokan fognak utálni, de nem érdekel. Szóval. Mi van akkor, hogyha Perrie ultimátumot adott neki? Hogy vagy ő vagy a banda? Tudom, hogy ez elég nagy dolog, de akár még ez is közre játszhatott. Hiszen kétlem, hogy véletlen az, hogy a megcsalás pletykája megjelent, majd néhány napra rá kilépett a bandából. Ha megjelenik a hírekben, hogy szent a béke Perrie és Zayn között akkor biztos, hogy a teóriámnak van értelme
2015. március 25. 23:36
Ezt mélységesen sajnálom. Ez csak látszólag zajlott röviden, hiszen egy ideje lehetett érezni, hogy valami nincs rendben. De, hogy ez így végződjön arra nem számítottam. Remélem Zayn ki tudja majd magát pihenni, a legjobbakat kívánom neki. Ahogy a többieknek is, hogy sikeresen tovább tudják vinni az együttest, habár ez már sajnos nem lesz olyan mint volt.
2015. március 25. 23:36
|
|
One D FAN 1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 200264 offline
|
én ezt facen olvastam
szomorú de nem lehet mit tit tenni elvileg már 109 öngyilkos lett emiatt WTF?
2015. március 25. 23:48
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
De jó hogy 5 éve várok egy 1D koncertre a közelben,már megvan a jegyem is..de úgy tűnik h nem azt fogom látni amire már 5 éve vártam...Megértem Zaynt,de ez nekem nagy csalódás..
2015. március 25. 23:52
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Nem vagyok az a nagy rajongo, de engem is sokkent ert a hir. Ez az egesz dolog olyan deja vu-s. Mar augusztus 5-en ateltem egyszer, nem gondoltam volna, hogy megint megtortenik. Bar a BTW-nel jobban megerintett, sot! Egyszeruen nem talalok szavakat. Semmit. Szerettem/szeretem oket, es nagyon sajnalom, hogy Zayn igy dontott. Sirni azert nem tudok, olyan nagy rajongo nem voltam, de persze megerintett a dolog. Remelem meg hallani fogunk rola, es folytatja az eneklest:) Hianyozni fog. A One D mar nem lesz ugyanolyan. Azt gondoltam, hogy elobb-utobb valamelyik ki fog lepni, de nem hittem volna, hogy Zayn lesz az. Tudnek meg irni, de nem akarok regenyeket irni ((leszarom, ha szoismetles)), so nem irok mar.
((((Nem bunkosagbol, meg semmi, de most ti is megtudjatok, hogy mit ereztunk mi, Wayerek, amikor Oliver kilepett:)))) Oke, befejeztem. Jo ejszakat mindenkinek!
((((Nem bunkosagbol, meg semmi, de most ti is megtudjatok, hogy mit ereztunk mi, Wayerek, amikor Oliver kilepett:)))) Oke, befejeztem. Jo ejszakat mindenkinek!
2015. március 25. 23:57
|
|
Ashl3yúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 240690 offline
|
ha fogadni lehetett volna egyértelmű, hogy rá tettem volna a voksom. művészlélek, alapvetően más a mentalitása mint a többieknek. most néztem a this is us filmet...annyira nem belevaló a srác a képbe. annyira más...jól tette, h így döntött. csak normális életet akar, normális fiatalsággal. nem csoda. van mit kipihennie
legalább bejárta a világot és felejthetetlen élményekben lehetett része
2015. március 26. 00:46
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Abszolút megértem. Igaz, megszakad a szívem, és nagy fájdalom, hogy valami véget ért (egy új One Directionünk lesz ezután), és nehezen tudom elfogadni... de megértem. Semmit nem kívánok Zaynek, csak azt, hogy boldog legyen. Nagyon, és hiánytalanul.
A média gyilkos, lesz mit kipihennie. Persze nem fogják hagyni. Egy pár év múlva ha erre rájön, remélem lesz egy nagy reunion.
A média gyilkos, lesz mit kipihennie. Persze nem fogják hagyni. Egy pár év múlva ha erre rájön, remélem lesz egy nagy reunion.
2015. március 26. 03:48
|
|
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline
|
2015. március 26. 06:11
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Megertem ot
Sok sikert neki a tovabbiakban
2015. március 26. 06:31
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Szerintem most az 1D-ből a legtehetségesebb tag távozik :/
2015. március 26. 06:38
"Zayn Malik 5 év után kiszáll minden idők legsikeresebb zenekarából, a One Directionből."
Legsikeresebb ZENEKAR?
Kik és milyen hangszeren játszanak/játszottak?
A korrekt megnevezés a tinik körében legnépszerűbb kreált EGYÜTTES napjainkban (még csak xxi. századot se mertem írni mert lehet, sőt biztos, hogy pár év/évtized múlva lesz egy "sikeresebb" is náluk).
Amúgy nem csodálom, hogy kilépett, a többi is hasonlóképpen cselekedhetne, szégyen, hogy normális tini srácokból milyen hímringyókká váltak külső beavatkozásra/hatásra. Akik annyira odavannak értük, próbálják pár percre félretenni az elfogultságukat és nézzék meg honnan jöttek és hová jutottak. Még pár év és Conchita Wurst nyomdokaiba léphetnek,- már ami a külső megjelenést illeti, mert a hangjuk sosem lesz annyira jó mint az Övé.
Ez a srác is sokkal férfiasabb volt tizenévesen, mint most huszonévesen. Azzal, hogy kilépett saját magának tett jót, nem hagyja/hagyta, hogy bedarálják és Önmaga tud lenni, nem egy báb akit dróton rángatnak, hogy mások igényeit kiszolgálják.
Legsikeresebb ZENEKAR?
Amúgy nem csodálom, hogy kilépett, a többi is hasonlóképpen cselekedhetne, szégyen, hogy normális tini srácokból milyen hímringyókká váltak külső beavatkozásra/hatásra. Akik annyira odavannak értük, próbálják pár percre félretenni az elfogultságukat és nézzék meg honnan jöttek és hová jutottak. Még pár év és Conchita Wurst nyomdokaiba léphetnek,- már ami a külső megjelenést illeti, mert a hangjuk sosem lesz annyira jó mint az Övé.
Ez a srác is sokkal férfiasabb volt tizenévesen, mint most huszonévesen. Azzal, hogy kilépett saját magának tett jót, nem hagyja/hagyta, hogy bedarálják és Önmaga tud lenni, nem egy báb akit dróton rángatnak, hogy mások igényeit kiszolgálják.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: